Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet gerçekten güzeldir ben oynuyorum.[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Daha çok bilgiyi ve diğer oynayan oyuncuları Navy Field formumuzda bulabilirsiniz. www.mmoturk.com[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben şimdi bu oyunu indiriyorum, bakalım bayaa ilgimi çekti. UP!
salvation Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 indiriyorum bende bakalım nasılmış.
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Eee herkes "indirim bakayım nasılmış" demiş ama bakıpta nasıl olduğunu söyleyen yok :)
salvation Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben biraz oynadım sonra sildim açıkcası beni tatmin etmedi.
Öne çıkan mesajlar