Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bu oyun eskiden ilk çıktığında harbi efsaneydi bende oynatacak pc yoktu o zamanlar ama incelemesini püf noktasını tam çözümlerini falan eskiden level dergisinden okurdum hayran hayran 😛 Sonra unutup gitmiştim pc yenileyincede hiç oynayamadan Fallout 3 falan çıkmıştı onu oynadım unuttum bunu.Hiç oynamamış biri için orjinalini mi remasterını mı önerirsiniz ? Gerçi benim 7 8 yıllık GTX 1060 6 GB kartlı pcde oynar mı remaster o da ayrı soru ? (oynamaz heralde orjinal ve remasterın kaderi aynı olur benim için 😛 artık windows 10 desteği biteceğinden ve 11 yeni işlemci istediğinden yenilemek lazım gerçi)

freedon_nadd tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Sam, 02.05.2025 05:21 tarihinde dedi ki:

Kesinlikle remaster her bakımdan ama pek oynatamaz o gpu herhalde, minimum 1070ti istiyor.

Hocam gecenin 5 inde gelen cevap için ayrı Teşekkür 🙂 +rep olsa basarım 🙂

• Like 1
  • Konu başlığı Sam tarafından Elder Scrolls IV: Oblivion olarak değiştirildi
Mesaj tarihi:

Yav bu oyundaki trollukleri bilerek mi yapmışlar bilmiyorum ama trolling kelimesi herhalde bu oyunun orjinal halinden sonra ortaya çıkmıştır.
Normalde şehirden çıkıyorum , kapının hemen yanımda atım duruyor. Hiç bakmadan atlayıp gidiyorum, yine çıktım kapıdan at ve yanında guard duruyor , ata bindim meğer başkasının atıymış guard hemen çöktü sfdsfds

• Yeni Oluştur...