Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 onuda göndermediler adamların stoğu benim odam kadar falan herhalde.gittim parayı bastım gameseekten aldım birdaha sendite girersem iki olsun rezil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ben daha oncekileri falan hic oynamamiştim nasil bir oyun bu boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kısaca açıklamak gerekirse sınırları çok geniş rol yapma oyunu.ama bilindik sınırlardan çok çok daha geniş istediğini büyük oranda yapabilme olanağı sunuyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 screenlere falan baktim guzel birseye benziyor ama sanirim benim notebook kaldirmaz bunu ati radeon 9200 64mb ekran karti 512 ram 1.7 centrino ile zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 oynamayı bırak yükleme ekranını kaldırmaz o sistem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 aehae pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şu anda oynamaya başlıyorum, bir kaç saat sonra bişeler yazabilirim umarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kismet napalim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Geldimi istla kopyası (bakırköy/avrupa tarafına?). Bende kesinlikle collector ed. almak istiyorumda görünüşe göre en az 2 hafta beklemek gerekicek bali kopyasına bi göz atalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 There are currently 130 emails in the queue in front of yours, so our expected response time is approximately 7 hours, 2 minutes. sendit.com :( 2 poundluk teselli ikramiyesi kazanmışız. :( [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 20:09 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ankaradan oyunu indire(bilen)n varsa satin alirim duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Eveeeet 2 saat gibi bir kısa girişten sonra tek kelime edicem; oyun aşmış arkadaşlar ne yapıp edip oynayın........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 abi gecemedim testi, nasil oynicam ben, bu yastan sonra hirsiz mi oliim he??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 test mi? test nerde ben de bakim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ben de istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 17. sayfanin dibinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 istda oyunu alan yokmu pazara kadar gelir işllh pazartesi balıkesire gidicem uzun süreliğine oraya 1 aydan önce gelmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İyi ya, işlemci hariç her şey recommended'in üstünde. Tabii recommended ne tür grafikler için tavsiye edilir bilemem, orta grafiklerle akıcı oynayabilirim umarım. Geforce 6800 aldım sırf oblivion için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ankarada kizilaya gelmis oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 izmirede gelmis göztepeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 dün akşam aldım oyunu.sabaha kadar delicesine oynaştık kendileriyle. -grafikler güzel ama konsol oyunumsu yapmışlar xbox360 versiyonundan pek farkı yok. -nedense morrowinddeki o gerçekçi havayı pek hissedemedim grafikler çok güzel ama sanki cilalanmış sevimli bir dünyada gibi hissettim kendimi. -bu sefer bugları minimum tutmuşlar hayret edilesi bir durum :) -questler çok daha kolay yapılıyor oturttukları sistem sayesinde ve oyunun akıcılığı çok yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sıfır açılmamış collector's edition versiyonu arayanlar için http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1745653 minik bi reklam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 off ya bende ce sipariş edecektim ama bitince normal pre-order etmek zorunda kaldım :)... apache senin full oyun mu geldi ? yoksa kopyayı mı aldın hemen :)... ne kadar zamanda gelir sendit'ten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu arada herşeyin mükkemel olmasının yanında at sistemi bence gereksiz. Hem kullanmak gereksiz hemde kullanması zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abi Morrowind'deki amele gibi yürümeleri hatirlayinca yerinde diyorum ben tabi de daha kutum glemedi oyunu görmedim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar