Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kısaca açıklamak gerekirse sınırları çok geniş rol yapma oyunu.ama bilindik sınırlardan çok çok daha geniş istediğini büyük oranda yapabilme olanağı sunuyor oyun.
Mesaj tarihi:
screenlere falan baktim guzel birseye benziyor ama sanirim benim notebook kaldirmaz bunu ati radeon 9200 64mb ekran karti 512 ram 1.7 centrino ile zor gibi.
Mesaj tarihi:
Geldimi istla kopyası (bakırköy/avrupa tarafına?). Bende kesinlikle collector ed. almak istiyorumda görünüşe göre en az 2 hafta beklemek gerekicek bali kopyasına bi göz atalım :(
Mesaj tarihi:
There are currently 130 emails in the queue in front of
yours, so our expected response time is approximately 7 hours, 2 minutes.
sendit.com :(

2 poundluk teselli ikramiyesi kazanmışız. :(

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 20:09 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İyi ya, işlemci hariç her şey recommended'in üstünde. Tabii recommended ne tür grafikler için tavsiye edilir bilemem, orta grafiklerle akıcı oynayabilirim umarım. Geforce 6800 aldım sırf oblivion için. :D
Mesaj tarihi:
dün akşam aldım oyunu.sabaha kadar delicesine oynaştık kendileriyle.

-grafikler güzel ama konsol oyunumsu yapmışlar xbox360 versiyonundan pek farkı yok.
-nedense morrowinddeki o gerçekçi havayı pek hissedemedim grafikler çok güzel ama sanki cilalanmış sevimli bir dünyada gibi hissettim kendimi.
-bu sefer bugları minimum tutmuşlar hayret edilesi bir durum :)
-questler çok daha kolay yapılıyor oturttukları sistem sayesinde ve oyunun akıcılığı çok yükselmiş.
Mesaj tarihi:
off ya bende ce sipariş edecektim ama bitince normal pre-order etmek zorunda kaldım :)... apache senin full oyun mu geldi ? yoksa kopyayı mı aldın hemen :)... ne kadar zamanda gelir sendit'ten ?
  • Yeni Oluştur...