Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 said: Dear Ilke Kaya, We thought you might like to know that we shipped a parcel today to: Ilke Kaya Sanayi Caddesi G4 Sokak Orhanli Orta Mahallesi Sabanci Universitesi, Tuzla Istanbul 34956 Turkey containing: The Elder Scrolls IV - Oblivion Collectors Edition (PC DVD-ROM) Nihahaha : ) Haftasonu gelecegini sanmiyorum, 4 ila 8 is günü arasi geliyor, bi dahaki haftasonu kesin elimizde olur ama. Haftasonlari kargo hareket etmediginden uzuyor süre ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bende hala pre ordered durumda dayaklık bunlar ayrım yapıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 WoW'da da öyle olmustu, siparis tarihine göre paketleri yolluyorlar iste, zaten Ingiltere bizden 2 saat geride oldugundan is bitimine kadar seninkini de postalamis olurlar sanirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İlke adresin elimizde, bittin sen bwahahahahaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 e Sabanci Universitesi iste : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ya bende sendit ten ilk çıktığında pre order etmiştim, sonra dün direct dl i görünce ne olduğuna bakmadan pre yi iptal ettim sonra dl i deneyince büyük hüzünlerdeyim artık.Kopyasını alıp oyun tr ye gelince alıcaz başka çare yok.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 tek korkum elimizde kalmadı bekleyin biraz oynamayın iki günde oyunu tarzı bir mesajla karşılaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 senin siparisi ben aldim apache... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 haram olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yay! sendit shipledi benim oblivion u bugun yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 benimkide bu sabah postaya verilmis. hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kopyası çıkarmı ki acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Warez sitelerinde dolaşıyor şu an linkleri ama çok part olduğu için daha çekemedim bunları sıraya dizen bir program bulsam çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eger sistemine güvenmiyorsanız belki biraz yardımcısı olur; http://www.nzone.com/object/nzone_oblivion_home.html click here to test bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 gidip alsam mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 torrent siteleri dolmuş direk onlarca torrentle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 benim oyunu iptal etmisler ellerinde kalmamış. biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 YUH YA! ellerinde collector edition kalmamış normalini verelim size demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 apache emuleyi tavsiye ederim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bombalayıcı ve onur kırıcı bir mail atacağım birazdan :) akila ver oyunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: tek korkum elimizde kalmadı bekleyin biraz oynamayın iki günde oyunu tarzı bir mesajla karşılaşmak demişim zaten doğmuş içime böyle birşey dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 apache aynı durumdayım ellerinde collector edition kalmadıgı için benim siparişi de iptal etmiş sendit :( offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 varmı boyle postası ucuz fıyatı makul bir oblivion-ce gönderen site? şööörefsiz sendit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 normal sipariş verdim böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hmm ben olsam bu olay üzerine sendit'ten 2. paketi isterdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar