Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

said:
Exodus, 17 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
ahah ne yazıkkı izlediğimi siliyorum ben.

Seni katletmek icin ne kadar gecerli bi sebeb nasssssil silersin yaa bencil düsüncesiz vs vs vs vs sv insan seni

nese
Sove emule memule anlamam :) dvd isterim bi onu bilir bi onu sölerimm trlaalalalal!!

aslinda star gate yerine star trekleri yazip yollasan cok daha hosh olurdu :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 18 Ocak 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Creel, Exo hakkındaki bütün yorumlarına katılıyorum. Eğer yazmayı becerirsem, ilk DVDler sana :)

Tanin :) Uzun zaman oldu, geçen gün Azmi'yi bil bakalım nerde gördüm.. CS'DE!!! Orda koptum zaten.. dedim bu herif bu merete de mi bulaştı :D Mervune ismini görürsen atla direk.

Digitürk'ü mail bombardımanına gerçekten de tutmak lazım. Şu konuyu düşünüyorum.. Amerika'da "Sci-Fi Channel" var. Bütün diğer kanalları bilimkurgu yayınlamaktan kurtarıyor. Ve bütün bilimkurguseverler de ekranın başından ayrılmıyor. Bunun gibi bir olay yapsalar.. Kendi bilimkurgu olayını açsalar bence aşmış olur. Onun için bombalayacağımız maillerde bu bilimkurgu kanalı önerisinden de bahsederek Stargate ve Star Trek isteklerinde bulunalım. Neyse bu hazırlık gerektiren birşey, eğer yakın zamanda yazarsam buraya postlarım, herkes de ona yakın birşey yazar artık.

8. sezonun ve Atlantis'in 1. sezonunun sonuna yaklaşıyoruz ve olaylar her episode'da daha da kızışıp heycanlanıyor. Bu "climax" dediğimiz noktaya ışık hızıyla yol alıyoruz. Çok heycanlı bölümler var 2 hafta sonra.

Atlantis son bölüm: "The Gift".. süper heycanlı bitti.
SG-1 son bölüm: "Citizen Joe".. uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Özellikle "Window of Opportunity" den sonra :D

Stay tuned...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Sosyal ağlarda paylaş

Bilin bakalım 2. F-303'un ismi ne olacak?

a) Valhalla
b) Goa'uld Buster
c) Tauri Star
d) Enterprise (aaah ah ke$ke)
e) Abydos
f) Deadalus
g) Galactica
h) Valiant

1. Bilen arkadaşa, kopyalayacağım ilk 5,6,7,8. sezonlar hediye!
2. Bilen arkadaşa rağbet gören veya istek üzerine bir sezon!
3. Bilen arkadaşa istediği bir bölüm.

Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bilmeyenler için:

F-303 = GÜNÜMÜZDE yapılan Dünya'nın ilk ve tek, bir Goa'uld mothership(Ha'tak class) gemi ile başa çıkabilecek battlecruiserı.

Asgard silahlarına, kalkanlarına ve hyper-drive'ına sahiptir.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Sosyal ağlarda paylaş

Tenk yuu, sör Gallant sör!

Evet cevabı açıklamadan önce biraz daha bekliyecem :) Tahminler devam etsin..

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Deadalus :P
oda neydi aimiydi hmm deus ex deki ilk yapilan izleme programi Echelonun babasi
ben her sekilde dvd istiom kardesimmm star trek/gate yada galactica.. ben anlamammm!

bide sove star gatelerin bi kacini cektim hasta seylermish ama acaip kararsizim su ara cünkü aynı zamanda battlestar gal. yida cekiyorum gerci ikisininde 3er bölümü geldi (iş yerinin baglantisini [kelimenin tam anlamiyla] sömürüorum su ara) en kötü yanı cok karisik olmasi yani 3 -5 - 15inci gibi dizi bölümleri elimde olmadan/sabirsizim eed izledim ve kelimenin tam anlamiyla hasta oldum
atlantisi cok iyi yapmislar hakkaten helede izledigim bölümlerden biri siege idi off dedim budur.. ardindan battlestarin 3 karisik bölümüne "şöle bi" göz gezdirdim.. öykünün başınami dönmüşler banami öle geldi (ilk bölümleri cekemedim sanirim ondan karisti biraz) nese izlicez bakalim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 21 Ocak 2005 06:10 tarihinde demiş ki:
Bu arada bilmeyenler için:

F-303 = GÜNÜMÜZDE yapılan Dünya'nın ilk ve tek, bir Goa'uld mothership(Ha'tak class) gemi ile başa çıkabilecek battlecruiserı.

Asgard silahlarına, kalkanlarına ve hyper-drive'ına sahiptir.

hjehe onlar ne dicem :P hangi diziden bahsediodun :P[signature][hline]
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

Cemcim..
ilk olarak nerden bildiğini bilmiyorum ama kutluyorum doğru cevap "Deadalus" :D

Şimdi şöyle bi olay var.. BSG'yi ben sevmiyorum, düzgün aksiyon yok, olay daha çok etik ve drama üzerine kurulu sadece ara sıra Cylonlar bi yokluyo bizim gemileri o kadar.

Şimdi sen Atlantisi seyrederekten, hele hele Siege bölümünü seyrederekten BÜYÜK hata yapmışsın.. abi sen naptın ya.. başından başlaman lazım, bütün tadını kaçırdın :)

O F-303 hakkında dediklerimin hepsi Stargate'ten bu arada. İşyerinin bağlantısı da hayırlı uğurlu olsun, stargate'in 1. sezonundan başlıyosun KIZARIM AMA HAA[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın yaa.. kimse bulamıyo Türkiye'de 1. sezonları falan. Tek çözüm internetten ısmarlamak hoca. İlk 7 sezon dvd box setlerinde var. Amazondakileri pahalı buluyorsanız ebay.com'u deneyin derim ben. Orda baya ucuza buldum ben ilk 4 seasonı...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
Sosyal ağlarda paylaş

80$ ortalama (ilk 7 season of sg1) +20$-30$ airmail hedesi
110$ a filan mal oluo gibi durmakta
ama su country code olai (her ne kadar free desede counda) düsündürüo beni
+ su siralar 110$i dvdye veremem
alacak cok sey var :P[signature][hline]
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

aslında evet cnbc-e ye istek maili yazsak şöle kalinindan "bilim kurgu matinesi isterik" biz tadinda
sunlari sunlari getirin izlicez! desek .p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...