sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 abi iki sezon sık dişini, buralar giriş bölümü. Dediğin gibi, gezenti gezenti dolaşıyorlar, ama arada gelecek sezonlar için kilit olacak önemli bölümler var. esas güzel sezonlar 3. sezonla başlıyor. Ayrıca unutma ki, dizinin ilk sezonunun yayın tarihi 1997, yani doğru dürüst ne efekt ne bişey var o dönemde, günümüzle kıyaslarsan. Hatta şu yazıyı da linkleyeyim ben: http://forum.yedincigemi.com/index.php?showtopic=1129 Altyazıyı çevirenlerin dizi hakkındaki tanıtım yazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Robert Carlyle is next 'Stargate' leader sgu güzel geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Carlyle iyidir, severiz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sga yı da bitirdik sonunda vay be koca 5 sezon bitmiş sga final 19 bizi finalde olacaklara dair bilgilendiren basit bir bölüm sayılır arada çalan gaz parçalar hoştu birazda csi biraz havası vardı neyse final bölümü genel olarak fena olmasada bir kerede sga ekibi dünyayı kurtarsın havasında olmuş atlantis i dünyaya getirmeleri hoş olsada ine ine koca dünyada sen gel oraya in e yuh dedim illa o köprü olcak dimi manzarada allahtan özgürlük heykelinin oraya inmediler onada şükür diyorum ama bence bölümün en can alıcı yeri rodney john ve kel komutanın konuşmasında geçen odyssey muhabbeti yarım yamalak ingilizcemle yanlış anlamadıysam odyssey in top secret bir göreve gitmiş olmasından bahsediyor keltoş ki bana göre sgu ya bağlanıcak bir hikaye olabilir bu görev tabi yamuluyorda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 19 çıkmadı ki çıktı mı? Ne finali ya ciddimisin sen? Ben 19-20 Ocak'ın 7sinde veriliyor zannediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Azure_Knight said: Robert Carlyle is next 'Stargate' leader sgu güzel geliyo 28 weeks later'da oynayan eleman degil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 preair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 evet yaw birileri nasıl becerdiyse son iki bölümü nete koydu. 5x19 ve 5x20. SGA bitmiş oldu bölece şimdi filmini bekleyecez... atlantis güzel şehir Diziyi çok beğenerek izliyordum. Çok alakasız bitirdiler diziyi. şimdi kim koruyacak pegasus galaksisinin gerizekalı halklarını. Genii lar mı? :P Dizi boyu anlamadığım bir olay vardı. Pegasus galaxisine gelmiş dünyalılar. VE galakside wraith lerin ardından 2. sıradalar teknoloji olarak. Aslında bu sıralama alakasız oldu ama bazı konularda wraith leri de aşıyorlar. Galaksinin geri kalanı koyunlardan oluşuyor. Hatta bazıları keçi olup dünyalılar bir kaç defa boynuz atmaya çalışıyorlar. dünyalılar ne yapıyor, barışçıl çözümler üretiyorlar hep. Yok öle bir dünya. Şöle diyim genii lar atlantise ilk defa saldırı yaptıklarından sonra olay bir dizi olmasa normal dünyalılar o geniiların gezegenlerini başlarına yıkarlardı. (şahsen ben düm düz ederdim gerizekalıları) Yok mahkemeye çıkartılıyorlar felan. Bunların ellerinde zpm leri alıyorlar kadimler gelene kadar vermeyiz diyorlar (nerelerine sokacaklar!11) Hayır hikayedeki kadimler de ayrı bir salak. Bariz bir şekilde kafaları çalışmıyor. Onca teknolojiyi nasıl yapmışlar hayret... Umarım çekilecek film de Todd kıçını kurtarıp olaya gene bir kaç kovan gemisiyle atlar:P Pegasus un en delikanlı wratih i todd!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Of nası efsane spoilerlar gördüm de, allahtan bi bölümü izlerken veya izledikten sonra bikaç sonraki bölümü hafif atlaya atlaya izleme gibi kötü bi huyum var sdf Bu arada halen SG-1'de 8. sezondayım. Aşırı bi yavaşlama var tempoda gına geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 düzelcek o sen merak etme. 19 ve 20'yi izledim. şok edecek yorumlar Genel olarak beğendim baya, ama bazı yerlerde sırf hikayeye veya dizinin uzunluğuna uymak için çok aşırıya kaçmışlar. Onu hiç beğenmedim. Wormhole jump? bıraaak allasen. Super Hive'ın bu kadar güçlü olması da imkansız. Öyle bi armor Y.O.K. Ayrıca super hive'da kaç tane ZPM olursa olsun, 3 ZPM'li Atlantis'in kalkanlarını 3-5 atışta %70'e İNDİREMEEEEEEEEEEEEEEZ. Olmaz öyle şey. 10bin sene önce koskoca wraith fleetinin birleşik ateş gücüne aylar boyunca dayanmış olan bu shield, zpmli bir hive'ın ateş gücüne bu kadar kolay yenilemez. Yenilmemeli. Orii kalkanlarını delip geçen asgard silahlarının da o armora karşı hiçbir şey yapamaması da şaka gibi. Neymiş efendim 2 gemi de cripple olmuş. daedalus class bc'lerin bi hive gemisinden kat be kat üstün manevra kabiliyeti var. Düzgün bir pilot o hantal hive silahlarına vurulmamayı bilir. Kaldıki 2 gemi halinde saldırıosun biraz strateji katın işin içine ya.. böyle kolay geçilmez bunlar sinir oldum. Ama 2 şey ftw: Todd ftw. USS Sun Tzu ftw. (güzel isim bulmuşlar takdir ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 cok sacmalamislar son iki bolumde. heyecan yapicaz ucurcaz diye cok zevksiz bisi ortaya cikarmislar. son 2 sezon zaten zorla izliyodum artik, hic ilgimi cekmiyodu, bu da ustune tuy dikti. ayrica biktik paralel evrenlerden. bilim kurgu dizisi yapiyosun, bi konuya bu kadar takilinmaz ki. 10 sezon sg1, 5 sezon atlantis, bitiremediler paralel evreni. universeden hic umutlu degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hakkaten ne bitmez paralel evren konusuymus.. Daha bir suru konu var tam olarak bilinmedik ve sci fi si yapilabilecek.. Son 2 bolumde ben de hakkaten hafiften baydim -ki ne guzel izliyorduk hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 sg-1 de bende 8. sezondayım seyredemiyorum artık. iice baymaya başladı. hep bi olay gelişiyor bizim takımın dötü tutuşuyor son anda da asgardlar geliyor yardım edioyor . bölümlerin %70i böyle geçiyor ama sıkcam dişimi bitircem 10. sezonuda sonra da atlantise geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 8. sezona geldiysen atlantise geçebilirsin, şöyle bir iki sezon atlantis izleyip, biraz kafa dağıtıp öyle dön sg-1'e. özlediğini farkedeceksin, daha zevkle izlemeye başlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 spoiler? olabilir, 10. sezonla alakalı (SG-1) Şu an SG-1'in 10. sezonundayım, 10. bölümlere yaklaşıyorum ve dizi bitiş sinyallerini veriyo yavaştan ya. Özellikle Amanda Tapping'de bunu görüyorum da, böyle hep bi "buruk gülümseme" var sanki suratında. Daha da devam etmek istiyomuş ama artık yorulmuş gibi falan :) Cameron Mitchell'ı da ÇOK sevdim cidden. Baya sempati duyduğum tarz bi insan. Ama yine de arıyorum Jack'i. Özledim resmen. Bazı bölümlerde laf arasında "O'Neill Washington'da takılıyo şu an ya" tarzı konuşmalar geçti mi bölümü ileri sarıyorum "laan Jack var mı bölümde acaba" diye. Vala'yı da sevdim. Kıpır kıpır bi şey, dobra dobra konuşmayı seviyo, hoşuma gidiyo böyle şeyler. Bi de RPG oyunlarında hep oynadığım tarzda dişi bi karakter. Sevdim yani. Kısacası, az kaldı, bitiyo SG-1 serisi ve cidden özleyecem. Şimdiden özlüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 valaya hayran olanlar farscape izlesin, orda basrol oynadi. hatta sg-1'e sonradan gelen kaptan (unutmusum lan) herif de farscapede basrol. bu ikisi ilk karsilastiginda "bi yerden tanisiyo muyuz?" muhabbeti gecmisti hatirlarsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 koji daha atlantis var yazın universe çıkıyo bi de 2 tane sg-1 filmi var 1 tane atlantis filmi çıkıcak. stargate ölmez. star trek'in de ölmediği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 stargate in temelleri çok iyi atılmış istedikleri kadar syunu çıkartabiliriler star trek gibi. Sg1 ekibin real da da emekli etti adamlar o kadar sömürdüler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Aman ölmesin zati :P Atlantis'e de bi ara başlayacam. Eve dışardan yemek istediğim zaman "kuru kuru yemeyeyim" diye kendimi kandırarak izliyorum SG-1'i yani, yoksa şu an pek vaktim yok. Bi de bu Atlantis kaç sezon? Halen devam ediyo mu yoksa bitti mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 5 sezon ve yeni bitti. (son bölümü yayınalyacakalr sanıarım ama nete zımıştı öndecen) bir de film yapacaklarmış atalntise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 stargate'teki hikayenin %40'nın gerçek olması da cabası :) höö? ne diosun sen ya, fazla sg/st izlemişsin sen diyeceksiniz.. ama şöyle söylim, birazcık açık fikirlilik, birazcık nette araştırma çok yol götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 http://www.gateworld.net/news/wp-content/uploads/2009/01/shanks07.jpg Daniel may appear in Universe premiere hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar