elvan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abim fdd dershanesine iki yıl girdi birincisinde kazanmadı ikincisinde kazandı acaba bizde gelsek kazanırmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dersane yalan.. sen çalışıcan önce[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 annemin ve tanıdıgım tum buyuk insanların dediği gibi "hersey sende bitiyor"[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dersane güzel senin bilgiyi alman daha onemli[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: laverda, 28 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: dersane yalan.. sen çalışıcan önce +9999999999[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 finalle kazanacaksınız.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hiç bir başarı tesadüf değildir başarmaaaaaaaaaakk sevmektirrrrrrrrr finalleeeee finallleeee :p bu şarkıyı ezberletti bize fdd.şaka bi yana kimse zorla sokamaz bilgiyi kafana.ama fdd iyidir[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 fdd iyidir ben de gittim ama yıl sonuna doğru psikolojim bozuldu sürekli rekabetten ama iyidir : )[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bi sürü daş hatun war .. nası çalışcaz abi.. sora kazanamıoz işte[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die [Bu mesaj qsc tarafından 31 Aralık 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 o daşlar tepene düşsün[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ewet tepeme ; başımın üzerine düşşünler :D:D[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ben de geçen sene fdd'ye gittim ama, çalışma falan yoktu. 220 üstünü göremiyodum denemelerde; FDS'lerde 230 üstünü göremiyodum. Bu sene geçen seneye nazaran çok fazla; ama olması gerekene göre az çalışıyorum ama bunun bile faydasını gördüm. Yine fdd'ye gidiyorum ve denemelerim de FDS'lerim de 259 civarı oluyo. Dershanenin ilk 200 ya da 150 kişi için düzenledii özel denemelere girip, 21. falan oluyom. Dershane aslında çok önemli ama kişisel çalışma çok çok çok çok daha önemli.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 başlığı okuyunca aklıma geldi. fdd dershanesine kafam girsin.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 fdd dershanesi? O_o?[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ya ben finalin yaptıgı özel denemelere bir kere girme gafletinde bulundum onlara ne ya ole[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Benim girdiim ilk özel denemeydi bu, ama 4 saat dersin ardından olduu için mi bilinmez; resmen terledim sınavda. Acaip gıcık bi sınavdı, başımın ağrısıyla cebelleşmekten kendimden geçtim.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 "herşey sende bitiyor" gayet doğru bir söz. kendi hevesin herşeyden daha öncemli. fdd'ye gelince, tavsiye ederim git, gittim kazandım :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Önce içinde olacak...![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 fdd bana göre çok itici bi dersane ben de sınavına girme gafletinde bulunmuştum baya kasmışlar millet soruların zorluğundan buranın kalitesini anlasın gelsin vs der gibi sıra arkadaşım gidiyor o memnun belki gitsem ben de olurum ama ortamı çok itici bana göre sonuçta planlı çalışır hayatını belli bi düzene koyar boş zamanlarında direk patiye koşmazsan dersane ayrımı yapmana gerek kalmaz.[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: qsc, 31 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: bi sürü daş hatun war .. nası çalışcaz abi.. sora kazanamıoz işte hahaha bende fdd ye gittim, ve dersaneden tek hatirladigim uyuyor olmam :-)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: qsc, 31 Aralık 2005 03:42 tarihinde demiş ki: ewet tepeme ; başımın üzerine düşşünler :D:D çok ii fikir +sonsuz[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 fdd nin olayı: 1)öğrenc,ler arası rekabet olusturmaya calısmak ve başarılı oğrencieri açık açık odullendirerek diğer oğrencileride gaza gecirmeye calısmak 2)iyi oığrencilerle pek ala iyi güzel bi şeklde ilgilenmek,rehberlikti,ek dersti bol keseden daıtmak,AMA zayıf ve vasat oğrenciler için kolunu bile kıpırdatmamak. harbi puanlarına kendine güveniyosan git,iyi bir pğrencileri olursanpunalrın yüksek olursa bal kaymakla beslerler,ama 250den aşşaıya puan yapıosan diğer "hayta" larla beraber dandik bir sınıfa tıkarlar seni.tecrübesiz rehberlik öretmenin olur,son 3 ay gün içindeki full ekders programlarına giremessin mesela.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: DoGMeaT, 04 Ocak 2006 15:54 tarihinde demiş ki: fdd nin olayı: 1)öğrenc,ler arası rekabet olusturmaya calısmak ve başarılı oğrencieri açık açık odullendirerek diğer oğrencileride gaza gecirmeye calısmak 2)iyi oığrencilerle pek ala iyi güzel bi şeklde ilgilenmek,rehberlikti,ek dersti bol keseden daıtmak,AMA zayıf ve vasat oğrenciler için kolunu bile kıpırdatmamak. harbi puanlarına kendine güveniyosan git,iyi bir pğrencileri olursanpunalrın yüksek olursa bal kaymakla beslerler,ama 250den aşşaıya puan yapıosan diğer "hayta" larla beraber dandik bir sınıfa tıkarlar seni.tecrübesiz rehberlik öretmenin olur,son 3 ay gün içindeki full ekders programlarına giremessin mesela. +1[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya final ii deil başver bi şubesi 1. çıkarıo sonra bütün şubeleri gururlanıo. herkes de bişi sanıp atlıo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fdd ye kafam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar