Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fdd dershanesine

elvan

Öne çıkan mesajlar

Ben de geçen sene fdd'ye gittim ama, çalışma falan yoktu. 220 üstünü göremiyodum denemelerde; FDS'lerde 230 üstünü göremiyodum.
Bu sene geçen seneye nazaran çok fazla; ama olması gerekene göre az çalışıyorum ama bunun bile faydasını gördüm. Yine fdd'ye gidiyorum ve denemelerim de FDS'lerim de 259 civarı oluyo. Dershanenin ilk 200 ya da 150 kişi için düzenledii özel denemelere girip, 21. falan oluyom.
Dershane aslında çok önemli ama kişisel çalışma çok çok çok çok daha önemli.[signature][hline]Today has born the seventh one
Born of the woman the seventh son
And he in turn of the seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He "is" the chosen one
So it shall be written
So it shall be done...

Sosyal ağlarda paylaş

Benim girdiim ilk özel denemeydi bu, ama 4 saat dersin ardından olduu için mi bilinmez; resmen terledim sınavda. Acaip gıcık bi sınavdı, başımın ağrısıyla cebelleşmekten kendimden geçtim.[signature][hline]Today has born the seventh one
Born of the woman the seventh son
And he in turn of the seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He "is" the chosen one
So it shall be written
So it shall be done...

Sosyal ağlarda paylaş

fdd bana göre çok itici bi dersane ben de sınavına girme gafletinde bulunmuştum baya kasmışlar millet soruların zorluğundan buranın kalitesini anlasın gelsin vs der gibi sıra arkadaşım gidiyor o memnun belki gitsem ben de olurum ama ortamı çok itici bana göre sonuçta planlı çalışır hayatını belli bi düzene koyar boş zamanlarında direk patiye koşmazsan dersane ayrımı yapmana gerek kalmaz.[signature][hline]1905
Sosyal ağlarda paylaş

fdd nin olayı:

1)öğrenc,ler arası rekabet olusturmaya calısmak ve başarılı oğrencieri açık açık odullendirerek diğer oğrencileride gaza gecirmeye calısmak

2)iyi oığrencilerle pek ala iyi güzel bi şeklde ilgilenmek,rehberlikti,ek dersti bol keseden daıtmak,AMA zayıf ve vasat oğrenciler için kolunu bile kıpırdatmamak.

harbi puanlarına kendine güveniyosan git,iyi bir pğrencileri olursanpunalrın yüksek olursa bal kaymakla beslerler,ama 250den aşşaıya puan yapıosan diğer "hayta" larla beraber dandik bir sınıfa tıkarlar seni.tecrübesiz rehberlik öretmenin olur,son 3 ay gün içindeki full ekders programlarına giremessin mesela.[signature][hline]bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 04 Ocak 2006 15:54 tarihinde demiş ki:
fdd nin olayı:

1)öğrenc,ler arası rekabet olusturmaya calısmak ve başarılı oğrencieri açık açık odullendirerek diğer oğrencileride gaza gecirmeye calısmak

2)iyi oığrencilerle pek ala iyi güzel bi şeklde ilgilenmek,rehberlikti,ek dersti bol keseden daıtmak,AMA zayıf ve vasat oğrenciler için kolunu bile kıpırdatmamak.

harbi puanlarına kendine güveniyosan git,iyi bir pğrencileri olursanpunalrın yüksek olursa bal kaymakla beslerler,ama 250den aşşaıya puan yapıosan diğer "hayta" larla beraber dandik bir sınıfa tıkarlar seni.tecrübesiz rehberlik öretmenin olur,son 3 ay gün içindeki full ekders programlarına giremessin mesela.

+1[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...