metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 *!gerçeği anlar ve jacabo yu öper barışır* *!mucuk* :-p[hline]ghaldszar, 02 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Baaluo, sen sünnet olmuş muydun? baaluo, 02 July 2003 20:41 tarihinde demiş ki: eet , noldu nie sordun ki , sünnetli mi seversin Alıntıla
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hosgeldin.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Alıntıla
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 selam[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Alıntıla
DALTONLAR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Selam beyLer ben DALTONLAR hepiniz hoş geldiniz paticik dünyasına bi de aranızda kız olan war mı![hline] Alıntıla
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yeni topic açsaydın yaw Dalton ne bu celal hem hemen kız war mı die soruosun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben kızım ne olduki ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla
ases Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben de kızım olay ne[hline]we are not the ones to blame... Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hoşgeldin[hline]Eclipse:Eive Ikeste //_//_//_//_//_//_//_//_//_/ Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 *! direk atlar* hayır kız benim[hline]Eclipse:Eive Ikeste //_//_//_//_//_//_//_//_//_/ Alıntıla
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben de kizim![hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Alıntıla
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yok lan ben hunter im yok yok katzeyim! hayir har har benim! kafam karisti yaa[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Alıntıla
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hoşgeldin ..[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Alıntıla
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hosgeldin.. daltonlar destur bree..dakka bir gol bir. said: tsubasa, 11 June 2003 12:41 tarihinde demiş ki: oylesine birseyler araken gordum siteyi.. ortamı neymis diye forumlarına baktım.hemen her forumda mevcut kufur,hakaret,ASILMA muabbetleri gordugum kadarıyla yok.ehh boyle siteye girerim de üye olurum da ...[hline] bu arada ben de kızım..[hline]Est solarus oth mithas Alıntıla
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hoş geldin.Kaçırdıklarının acısını çıkar o zaman...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hoşgeldin. ne o kimse çay ikram etmedi mi sana?! *! kızar, çay ile tabure uzatır.. *[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Alıntıla
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 herkez kız mı oldu anlayamadım :D hoşgeldin..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Alıntıla
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bende kızım desem kimse yemez değil mi :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.