metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 *!gerçeği anlar ve jacabo yu öper barışır* *!mucuk* :-p[hline]ghaldszar, 02 July 2003 02:59 tarihinde demiş ki: Baaluo, sen sünnet olmuş muydun? baaluo, 02 July 2003 20:41 tarihinde demiş ki: eet , noldu nie sordun ki , sünnetli mi seversin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hosgeldin.[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 selam[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALTONLAR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Selam beyLer ben DALTONLAR hepiniz hoş geldiniz paticik dünyasına bi de aranızda kız olan war mı![hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yeni topic açsaydın yaw Dalton ne bu celal hem hemen kız war mı die soruosun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 13 August 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben kızım ne olduki ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ases Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben de kızım olay ne[hline]we are not the ones to blame... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hoşgeldin[hline]Eclipse:Eive Ikeste //_//_//_//_//_//_//_//_//_/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 *! direk atlar* hayır kız benim[hline]Eclipse:Eive Ikeste //_//_//_//_//_//_//_//_//_/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ben de kizim![hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 yok lan ben hunter im yok yok katzeyim! hayir har har benim! kafam karisti yaa[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hoşgeldin ..[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hosgeldin.. daltonlar destur bree..dakka bir gol bir. said: tsubasa, 11 June 2003 12:41 tarihinde demiş ki: oylesine birseyler araken gordum siteyi.. ortamı neymis diye forumlarına baktım.hemen her forumda mevcut kufur,hakaret,ASILMA muabbetleri gordugum kadarıyla yok.ehh boyle siteye girerim de üye olurum da ...[hline] bu arada ben de kızım..[hline]Est solarus oth mithas Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Hoş geldin.Kaçırdıklarının acısını çıkar o zaman...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 hoşgeldin. ne o kimse çay ikram etmedi mi sana?! *! kızar, çay ile tabure uzatır.. *[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 herkez kız mı oldu anlayamadım :D hoşgeldin..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bende kızım desem kimse yemez değil mi :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.