darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sewgılı patı wanatdasları arkadaslarınısa yaptıınıs gulmekten oldurecek şakalrınıs warmı yasında gulelım bıras[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bşiz arkadasla yapmiştik bi kere aynen sole gercekleşti; simdi bole yazılkda kıl bi cocuk vardi onu beklıyoduk tamö o sırada gozume patlak bi top ilişti o bakkalda satilan dandık toplarda ve topu gorunce cızgı filmlerde gordugum sey geldı hemen arkadasa topu işaret edip buyuk bi taş bulduk yarım olan topu taşın ustune mont ettik normal butun top gibi gorunuyodu tam o sırada cocuk geldı bende hemen hadilen gel soralım dedim kıl cocukda ne filan dedi arkadas da olm bak sen bu topu cop bidonuna kadsar fırlattamssin dedi cocuk gerildi gerildi kosmaya basladi bi koydu topa anam anam die ayagını tutmaya basladi biz tam sakaaa demeye hazırlanirken cocugun ayagından kanlar akmaya basldigini gorduk . tırsıp olm nasil oldu lan koskoca top dururken betona nasi tekme arttin dedik. cocuk cakmadi yaz boyunca denize giremedi tırnagi filan dustu . baya zevklıdı .. sonra gene aynı cocuk biz arkadaslarla deniz bisikleti kıralamişisiz geziyoz ilerde pedallarda biri cıktı onu takcaz die ugrasiyoz bi baktık kıl cocuk kanoyla bize yaklaşiyoz hemen geldı yanımıza biz pedali taktık o sırada bunun kuregini alıp kıyıya pedl cevırdık buu taa acıklarda kureksız kanoyla basbasa kaldı aglamaya filan basladi denizde saka olmaz sizi dedeme solucem filan gibisinden. sonra acidik geri verdik sonra bitti denız sefamız kıyıda oturuyoz bu kanoyla yaklaşti kufretti bize biz o gazla bi tane daha kıralık deniz bisikleti sonra cocugu kovalamaya basladık biz kpovaliyoz o kacıyo biz klovaliyoz o kaciyo baktik olmucak cok agiriz 2-3 kişi atladi suya hizlandik enseledik bunu devirdik kanosunu sonra tekrear kıyıya cıktık...[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 okulda bir kız arkadaşın sırasına , altına 2 tane pinpon topu yapıştırılmış pet şişeyi dik olarak koyma ve kız bunu görünce yüz ifadesi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bizim arkadaş okula bıçak getimişti millete sokimmi lan hehe filan derken brine yanlışlıkla soktu çok fena oldu yaw dersin ortasında 1.5cm girdi bıçak çocuğa :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: DarKRideR, 02 Ocak 2006 16:01 tarihinde demiş ki: okulda bir kız arkadaşın sırasına , altına 2 tane pinpon topu yapıştırılmış pet şişeyi dik olarak koyma ve kız bunu görünce yüz ifadesi :) heralde kızdan nefret ediodnz?[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kiz disipline gitmistir lol.. bu tarz kizlar hep ole yaparlarda..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kızın ne suçu var anlamadım?[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bizde bacak bacak üstüne atmıs kızların bacaklarına lastikle kağıt atardık sessiz sınıfta birden bi çığlık hayvaaaannnn diye tabi hiç çaktırmazdık :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cuma, 02 Ocak 2006 15:49 tarihinde demiş ki: bşiz arkadasla yapmiştik bi kere aynen sole gercekleşti; simdi bole yazılkda kıl bi cocuk vardi onu beklıyoduk tamö o sırada gozume patlak bi top ilişti o bakkalda satilan dandık toplarda ve topu gorunce cızgı filmlerde gordugum sey geldı hemen arkadasa topu işaret edip buyuk bi taş bulduk yarım olan topu taşın ustune mont ettik normal butun top gibi gorunuyodu tam o sırada cocuk geldı bende hemen hadilen gel soralım dedim kıl cocukda ne filan dedi arkadas da olm bak sen bu topu cop bidonuna kadsar fırlattamssin dedi cocuk gerildi gerildi kosmaya basladi bi koydu topa anam anam die ayagını tutmaya basladi biz tam sakaaa demeye hazırlanirken cocugun ayagından kanlar akmaya basldigini gorduk . tırsıp olm nasil oldu lan koskoca top dururken betona nasi tekme arttin dedik. cocuk cakmadi yaz boyunca denize giremedi tırnagi filan dustu . baya zevklıdı .. sonra gene aynı cocuk biz arkadaslarla deniz bisikleti kıralamişisiz geziyoz ilerde pedallarda biri cıktı onu takcaz die ugrasiyoz bi baktık kıl cocuk kanoyla bize yaklaşiyoz hemen geldı yanımıza biz pedali taktık o sırada bunun kuregini alıp kıyıya pedl cevırdık buu taa acıklarda kureksız kanoyla basbasa kaldı aglamaya filan basladi denizde saka olmaz sizi dedeme solucem filan gibisinden. sonra acidik geri verdik sonra bitti denız sefamız kıyıda oturuyoz bu kanoyla yaklaşti kufretti bize biz o gazla bi tane daha kıralık deniz bisikleti sonra cocugu kovalamaya basladık biz kpovaliyoz o kacıyo biz klovaliyoz o kaciyo baktik olmucak cok agiriz 2-3 kişi atladi suya hizlandik enseledik bunu devirdik kanosunu sonra tekrear kıyıya cıktık... sonra 12 yaşındaki çocuk denizde kanosu devrilerek boğuldu[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cuma ne kadar olgunsunuz hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benimki tam şaka deil de. sarhoşken olmuş bişi. bi kız ark.ın göğüslerine kusmuştum. "öeğheğök" diye[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cuma, 02 Ocak 2006 15:49 tarihinde demiş ki: bşiz arkadasla yapmiştik bi kere aynen sole gercekleşti; simdi bole yazılkda kıl bi cocuk vardi onu beklıyoduk tamö o sırada gozume patlak bi top ilişti o bakkalda satilan dandık toplarda ve topu gorunce cızgı filmlerde gordugum sey geldı hemen arkadasa topu işaret edip buyuk bi taş bulduk yarım olan topu taşın ustune mont ettik normal butun top gibi gorunuyodu tam o sırada cocuk geldı bende hemen hadilen gel soralım dedim kıl cocukda ne filan dedi arkadas da olm bak sen bu topu cop bidonuna kadsar fırlattamssin dedi cocuk gerildi gerildi kosmaya basladi bi koydu topa anam anam die ayagını tutmaya basladi biz tam sakaaa demeye hazırlanirken cocugun ayagından kanlar akmaya basldigini gorduk . tırsıp olm nasil oldu lan koskoca top dururken betona nasi tekme arttin dedik. cocuk cakmadi yaz boyunca denize giremedi tırnagi filan dustu . baya zevklıdı .. sonra gene aynı cocuk biz arkadaslarla deniz bisikleti kıralamişisiz geziyoz ilerde pedallarda biri cıktı onu takcaz die ugrasiyoz bi baktık kıl cocuk kanoyla bize yaklaşiyoz hemen geldı yanımıza biz pedali taktık o sırada bunun kuregini alıp kıyıya pedl cevırdık buu taa acıklarda kureksız kanoyla basbasa kaldı aglamaya filan basladi denizde saka olmaz sizi dedeme solucem filan gibisinden. sonra acidik geri verdik sonra bitti denız sefamız kıyıda oturuyoz bu kanoyla yaklaşti kufretti bize biz o gazla bi tane daha kıralık deniz bisikleti sonra cocugu kovalamaya basladık biz kpovaliyoz o kacıyo biz klovaliyoz o kaciyo baktik olmucak cok agiriz 2-3 kişi atladi suya hizlandik enseledik bunu devirdik kanosunu sonra tekrear kıyıya cıktık... İlk olayı okudum, gerisi zaman harcamak gibi geldi de, yalanın en büyüğü gibime geldi ilk olay.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 (U) ¿ eşek şakalarından nefret eden insanlardanım[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 @cuma Çocuk çakmadı durumu yane?Peki[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cuma lol be abi[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 öyle eşşeek şakalarını bende sevmem en kötü yaptığım şaka,koca bilardo salonunda bir anlık sessizliğe sebep olmuştu. arkadaşa patlayan sigara vermiştim :-D[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Birlikte plaja gittiğimiz arkadaşımızın o denizde iken havlusunu terliklerini felan alıp sırra kadem basmıştık. Plajdan eve giden yollardan biri çakıl diğeri ise gündüz sıcağını yemiş ve erime kıvamında olan asfaltdı...Elemanın ayaklar haşat olmuştu...ama ne küfür yemiştik beee... heygidi günner heey bak duygulandım şincik[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok içmiş bir arkadaşın yastığını alıp yerine eşşek koymuştuk.Sonra sevişmişler meğer[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 @metakuso bılıomusun en cok yapmak ıstedıım sey bı akrabam war sarı usun saclı bıse kıl oluyorm karıya en cok onun o usun saclarına kusmak ıstıorm ama olmuo ya ne kadar denedıysem hep basarısız oldumm yok kardesım kusamıyorm fıcı gıbı ıcsemde olmuo ama ac karna ıcınce kusuomda osamanda karı yanımda olmuo[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: darkness87, 02 Ocak 2006 15:38 tarihinde demiş ki: sewgılı patı wanatdasları arkadaslarınısa yaptıınıs gulmekten oldurecek şakalrınıs warmı yasında gulelım bıras heey evet çocuklaağğğ bugün gülmeykten kaynınızı tutacağınıs bir pyogyamla kayşı kayşışayııııııs[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aynı çocuga 3 senedir 1 defa kafasına şırınga batırdım 2 defa boxerını çekerken yırtıldı bi kere parfüm şişesinin içine içeyip çocuga sıktım bi kere " huaaaaaa şakaaaaa " deyip kafa attım hala ölmedi[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oha ee öldürmeyen allah öldürmüo ama sen pes etme denemeye dewam[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lise 3`un en stresli zamanlari arkadaslari oldukca gercekci bir hikaye ile oys sorularini caldim diye kandirmam. bir iki hafta devam ettiririm diye dusunurken, bir gun sonra sozde araciya verecegimiz parayi denklestirmek icin yapilan planlari duyunca, isin cidiye bindigini anlayip, uc bucuk atip sakaydi lan demem, okul cevresinde oldukca sinirli bir grup insan tarafindan kovalanma.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 - Kanodan hızlı yüzüyorsunuz. - Patlak topa, taş kullanarak öyle mükemmel sağlam havası veriyorsunuz ki madur kişi anlamıyor ve -ne kadar ileride olduğunu bilmediğim- çöp bidonuna kadar atmak için, ayağımın ucuyla dokunsam aya çıkan topa gerilerek vuruyor. Öyle mi? Peki, biz sizi ararız ..[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cuma iyi yazmışsın heleal :-P Bizimde olay denizde. biz küçükken 12-13 yaşlarında belki denizde açılıp mayoları çıkarıp sallıyoduk böyle. Bi seferinde arkadaşın şortunu alıp ayamın altına kuma batırdım. Sonra ark başladı mayoyu aramaya falan sonra hadi vereyim falan dedim bi baktım mayo yok ayağımda :D şok ben. Bi yandan da çaktırmamaya çalışıyom daldık-çıktık falan neyse 10-15 dakkalık aramadan sonra bulabildik shortu.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar