AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Herşey Sen Olsun $u Dünyada ve Olmasın Sen Olmayan Dünyada[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kalbin kadar temiz sayfayı bana verdigin için tşkler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 .başlığı okumamışım,sevgi sözleriymiş [signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi [Bu mesaj chagy tarafından 03 Ocak 2006 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj chagy tarafından 03 Ocak 2006 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben biriktiriodum bi ara bole sozler ama simdi sadece bi tanesini begendim iclerinden o da ingilizce: Last Night I was looking at the stars and I was matching each one with a reason why I love you. I was doing great untill....... I ran out of stars[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Gülmek icin mutlu olmayi bekleme,belki mutluluk gülüsünde saklidir,sakin aglayim deme,belki bir yerlerde, senin bir tek gülüsün icin yasayanlar vardir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için, Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @Famy ehue yonjama yuruttum yazını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak için bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer. ------------------------ değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın ------------------------ uçurumdan düşerken tutunacak son dalım sen olsan, ölmekten değil seni kırmaktan korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 meleksin ...şeytanımla dans edermisin ? nyse yarım kalsın post kasıyorum devamı yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 "sana ihtiyacım var, gel! "diyebılmekmış güçlü olmak, sana "git" dedıgımde anladım!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gerçekmisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :d bırazan buna benzer daha cok seylerde yazrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xtreme_chill@ sen o sözü nerden biliosun :s onu bana eski erk arkım sölemişti ve onun yazdını sölemişti (sen masoul musun :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 masoul .. sen kimsin peki ? ( oke oke şimdi hatırladım ..evet ben o' yum ... ) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:06 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu sözü kaç kişiye söyledin sen öm denilen şeyi kullanmayı ören hüsü :) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:06 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aaa o neki ;p ya bosver post kasariz ;p nyse topicten kovulmadan uzuyorum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dışarda kar,içimde sen nasıl yağıyorsunuz bir bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 güsel valla dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Seni Seviyorum... Bundan Daha İyi Bir SEvgi Sözcüğü Olabilir mi ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kalbinde yer yoksa güzelim. . çiçek abbas serisi bombadır en ii aşk sözcükleri onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar