AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Herşey Sen Olsun $u Dünyada ve Olmasın Sen Olmayan Dünyada[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kalbin kadar temiz sayfayı bana verdigin için tşkler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 .başlığı okumamışım,sevgi sözleriymiş [signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi [Bu mesaj chagy tarafından 03 Ocak 2006 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj chagy tarafından 03 Ocak 2006 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben biriktiriodum bi ara bole sozler ama simdi sadece bi tanesini begendim iclerinden o da ingilizce: Last Night I was looking at the stars and I was matching each one with a reason why I love you. I was doing great untill....... I ran out of stars[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Famy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Gülmek icin mutlu olmayi bekleme,belki mutluluk gülüsünde saklidir,sakin aglayim deme,belki bir yerlerde, senin bir tek gülüsün icin yasayanlar vardir!!
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için, Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın.
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 birine çarpılmak için bir an yeterlidir, birinden hoşlanmak için bir saat, ve birini sevmek içinde bir gün yeterlidir, ama birini unutmak ise bir ömür sürer. ------------------------ değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın ------------------------ uçurumdan düşerken tutunacak son dalım sen olsan, ölmekten değil seni kırmaktan korkarım
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 meleksin ...şeytanımla dans edermisin ? nyse yarım kalsın post kasıyorum devamı yarın.
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 "sana ihtiyacım var, gel! "diyebılmekmış güçlü olmak, sana "git" dedıgımde anladım!!!...
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 :d bırazan buna benzer daha cok seylerde yazrım
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xtreme_chill@ sen o sözü nerden biliosun :s onu bana eski erk arkım sölemişti ve onun yazdını sölemişti (sen masoul musun :p)
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 masoul .. sen kimsin peki ? ( oke oke şimdi hatırladım ..evet ben o' yum ... ) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:06 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir]
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu sözü kaç kişiye söyledin sen öm denilen şeyi kullanmayı ören hüsü :) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:06 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir]
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aaa o neki ;p ya bosver post kasariz ;p nyse topicten kovulmadan uzuyorum(:
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dışarda kar,içimde sen nasıl yağıyorsunuz bir bilsen.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Seni Seviyorum... Bundan Daha İyi Bir SEvgi Sözcüğü Olabilir mi ?!
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kalbinde yer yoksa güzelim. . çiçek abbas serisi bombadır en ii aşk sözcükleri onlar.
Öne çıkan mesajlar