AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2 Gündür kız arkadaşım yerine memleketimin her köşesinden her insanla konuşuyorum. Teşekkürler telsim. Tam bişi anlatıyorum o arada bi bakıyorum pat gitti hat, araya birisi girdi.! O da bişi anlatıyo. 8-10 kişiyle tanıştım.! Hep beraber telsime soktuk kafaları. 444 0 542 'yi aradım! `Yapılanma aşamasındayız, ufak tefek aksaklıklar için özür dileriz` dedi. Telsimden adam olmaz ya! Vodafone çabuk hissettirsin aldığını...[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bendede cep aile var ama İstanbul' un göbeğinde Maslak'ta çekmediği için Ferahevler' deki (maslağa 3-4 km) kız arkadaşımla konuşamıyorum sürekli cızır cızır sürekli hattan düşüyoruz.[signature][hline] ABH
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Olsun işte sosyalleşme oluyor.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 E farklı bir bakış açısı tabi =)[signature][hline] ABH
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bana denk gelmedi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben telsimi 4 ay kadar falan önce bıraktım,işe yaramaz... 1.Telsim 2.Adsl 3.Anne dırdırı 4.eski sevgili 5.bilgisayarım işe yaramazlar listesi...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 5. yaramıyo madem bana ver[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: mADmaXimus, 04 Ocak 2006 13:44 tarihinde demiş ki: 5. yaramıyo madem bana ver napıcan 45 dk da açılan bilgisayarı :D tam 45 dk da açılıyor bu arada 4 gündür sonra birde 15 dk programların açılması sürüyor abartısız...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şeyden olabilir vodafone satın aldı ya telsimi ondan olabilir yapılanıyorlardır[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım...
Öne çıkan mesajlar