AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2 Gündür kız arkadaşım yerine memleketimin her köşesinden her insanla konuşuyorum. Teşekkürler telsim. Tam bişi anlatıyorum o arada bi bakıyorum pat gitti hat, araya birisi girdi.! O da bişi anlatıyo. 8-10 kişiyle tanıştım.! Hep beraber telsime soktuk kafaları. 444 0 542 'yi aradım! `Yapılanma aşamasındayız, ufak tefek aksaklıklar için özür dileriz` dedi. Telsimden adam olmaz ya! Vodafone çabuk hissettirsin aldığını...[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bendede cep aile var ama İstanbul' un göbeğinde Maslak'ta çekmediği için Ferahevler' deki (maslağa 3-4 km) kız arkadaşımla konuşamıyorum sürekli cızır cızır sürekli hattan düşüyoruz.[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Olsun işte sosyalleşme oluyor.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 E farklı bir bakış açısı tabi =)[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bana denk gelmedi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben telsimi 4 ay kadar falan önce bıraktım,işe yaramaz... 1.Telsim 2.Adsl 3.Anne dırdırı 4.eski sevgili 5.bilgisayarım işe yaramazlar listesi...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 5. yaramıyo madem bana ver[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: mADmaXimus, 04 Ocak 2006 13:44 tarihinde demiş ki: 5. yaramıyo madem bana ver napıcan 45 dk da açılan bilgisayarı :D tam 45 dk da açılıyor bu arada 4 gündür sonra birde 15 dk programların açılması sürüyor abartısız...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şeyden olabilir vodafone satın aldı ya telsimi ondan olabilir yapılanıyorlardır[signature][hline]Thalion, 28 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar