muzcu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pekaziz eyvallah, wendigonun postundan baktım 1.9 patch notlarına orda conjure water ve pyro bonusu gözükmüodu. bak ii oldu :D blizz gene arcane missle sorunsalını çözMÜŞ. hadi bakalım. bi ara harbiden çözmüşlerdi ama o zaman da range manyaklığı çıkmıştı :D pyro bonusa sevindim zira firemagelerin göbek atmasına biraz buruk da olsa sebebiyet verici :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ya abi turkiye saatiyle 12.00 da acılıodu serverlar...TIK yok...[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust... Hope is denial of reality... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende ödenmiş oyun süreniz doldu diyo bi de üstüne üstlük :D yok kardeşim kapalı server demiyo da...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 12 de gelmesi gerekiyordu bu süre daha uzar kesin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 birasdan acıklamada yaparlar forumda kesın 13 e uzatıldı diye :)[signature][hline]Burning Legion:Ferr,LvL 60 Warrior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 varya bi de bazı serverları, özellikle high olanları akşam 6ya kadar uzatıolarmış haha. o zaman görrim ben sizi :D link vericektim sağlam da baktım aziz'in link ile aynıymış :D wow guru saolsun. ha tavsiyem bu 1.9'u (kotasız olanların) full çekmeleri. zira sağlam bi kilometre taşı gibi duruo. bütün patchleri tek tek tutunca bazen sakatlık çıkabilio, benim başıma gelmedi ama o sorunu yaşayan arklar oldu. edit: 6 dakkada çektim :D bilkent saolsun (aslında saolmasın, paso kesilio bu ara)[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... [Bu mesaj muzcu tarafından 04 Ocak 2006 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sıkıntıdan wow sitesindeki tüm videoları indirip izledim elinde dahada ilginçleri olan varsa koyarmı linklerini acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Daha hala açılmadı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çok kötü bi türkçen var daha ve hala aynı cümle içinde kullanılmaz fazla kelime kullanılmasından kaynaklanan anlatım bozukluğu olmuş:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tamam baymayın :D beyler bu arada şuna gözüm takıldı Remove Lesser Curse - Mana cost now based on a percentage of base mana. çok gerekli bişi miydi bu :D zaten 75 mana gibi bişiydi, hoş 50 mana ile kaçarken üstünde dot olmasını istemessin de, zaten remove lesser curse'nin de ne işe yaradığı belli değil. hangi dotu silio hangisini silmio hala bilmiom haha. kullanırım her dot yeğişimde, tabi hangisine olup hangisine olmadığını ezberledim de, mantığını çakmış değilim.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 - When a player leaves a battleground before it concludes, they will be unable to re-enter any battleground queue for 15 minutes. - Conjure Water (Rank 7) – Will now create ten waters instead of four gerisi yalan mage misin derdin cok adamlar bin patchden beri sadece ayni bug lari duzeltmeye calisiyolar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 rogueda da bişiy yok yine sadece bug düzeltme var bari bug düzeltiyosun silahdaki zehirin yükleme ekranından sonra kaybolmasını düzelt (yok çok zormuş falan yazış yapıyolar)[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hocam en azindan nerflemiyorlar be... Warriorlara nerf gelmeyen patch hatirlamiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 - When a player leaves a battleground before it concludes, they will be unable to re-enter any battleground queue for 15 minutes. Bu cidden mükemmel olmuş. Bunu yapmalarını isteyecektim hatta forum açıp. Kurtulduk AFK'cı tiplerden. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1.9.0 ı full cekebilecegim bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 1.9.0 full yok 1.8.4 full + son patchi çekmen lazım. o da toplam 300 kusur mb[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aslında 2 - 3 gun beklesen fulllerı cıkar .. ama 2 3 gune ellı kere 1.8 + 1.9 u cekersın[signature][hline]Burning Legion:Ferr,LvL 60 Warrior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 serverlari acsalar da muz kafali warriorlara /rofl spamlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bakın oyunum cdlerim bende değil bende cafede oynuyoprum bu aralar exe yi degistirerek eu yapıyorum ama otomatik indirmiyor o yüzden full lazm .. yada 1.8.0 dan 1.8.4 gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 açılıyor sunucular yavaş yavaş[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende hala hiç bi realm görünmüyor adamlar uyarıları deiştiriyorlar ama 1 kaç sunucu daha geç açılcakmış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hadiiiii artıkkkk zaman gecmek bılmıooooooo[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2 more hour damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar