BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 simdi o linkten de cekmşiyorum hellp[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende o linkten çekiyorumda %22de takıldı ilerlemiyo baştanmı başlatsam acaba[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Dowload accelerator kullanıyorum, 2 bağlantı yaparak 45k ile indiriyor.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pekaziz in linkten 7 ile inidiriyorum ya :([signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 @rei her çarşamba serverlar bakıma girer belli bir süre için, bazen de bugünkü gibi patch koyarlar süre biraz daha genişler, yani okulu asmak için yanlış gün seçmişsin kabahat sende ;) @Bulldog benim 512 ile 30-45 arasında iniyor o linkten (%95)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: rei, 04 Ocak 2006 10:52 tarihinde demiş ki: realmler ne zaman gelir acabaya bi gün okulu asalım dedik ondada serwerlar yok sinirden deliricem şimdi:@ bende patch download için astım hehehe :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Üstteki linki takip ederseniz yardımcı olur sanırım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende okulu astım ark us de oldugu için patch gelceğini biliodum :D.linkten indiriorum %20 de bana sadece inmesi gerek us de oynucam :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Blackrose Kandırıo Bızı Inanmayın Blızzden Indırıom %85 Zaten Serverlar Yok Acelenız Ne Yawas Olsun Ofıcal Olsun :) Bıde Yenı Patch Gelınce Hatırlatın Uplade Edek Bır Sıteden Altına Keylogger Koyup Burda Verek Isteyenlere :)[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lınk yalan oldu sanırım :D calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Tolme-eu, 04 Ocak 2006 11:10 tarihinde demiş ki: lınk yalan oldu sanırım :D calısmıyor Ahaha Acele Ise Seytan Karısır Demıs Buyuklerımız.Bılızzden Indırdım Ben Bıttı :)[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Your computers appears to behind a firewall diyor güvenlik duvarindaki firewall kapali baska neyden olabilir acaba ? Yeni modem aldim onla alakali olabilirmi ?[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ne çok us oyuncusu varmış paticikte o_O[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eu ada geldi patch ;)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Evet Patch ı yukledıgımıze Gore Serverın Acılmasını Bekleyebılırız :)[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 %27 oldu :D simdi Soleyın bakalım magelere ne ozellık Gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 SU bidonu :P[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Teddy, 04 Ocak 2006 11:18 tarihinde demiş ki: Your computers appears to behind a firewall diyor güvenlik duvarindaki firewall kapali baska neyden olabilir acaba ? Yeni modem aldim onla alakali olabilirmi ? [signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pekaziz in linkten cok guzel alınıyo tavsıye edılır ama ılgınclık su an % 99 da durdu verı gelmıyo 200kb kaldı ahah[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Realmler geldimi?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: silent, 04 Ocak 2006 11:30 tarihinde demiş ki: SU bidonu :P ahahah helal olsun bu halimle bile guldurdun ya beni :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Helcaraxe, 03 Ocak 2006 20:35 tarihinde demiş ki: Abi Bestial Wrath - Damage bonus reduced, duration increased. bu ne ya :( Benim bildiğim kadarıyla dmg bonus %50 yemi ne insi 15 saniyeden 18 sayineye çıkarıldı bide, CC lere immune oldu falan ama bilemiyorum nekadar doğru.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu mageler ne zaman adam olcak :)[signature][hline]Burning Legion - Undead Mage Tolme/Rank 11 UO: Dr.Dre Eriador / Yumos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: rei, 04 Ocak 2006 10:52 tarihinde demiş ki: realmler ne zaman gelir acabaya bi gün okulu asalım dedik ondada serwerlar yok sinirden deliricem şimdi:@ hala ogrenemediniz yani carsambalari serverlarin oglen acildigini. honor/rank update oldugunu. patch varsa piyasaya suruldugunu :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aslında oglen açılmıyo yle diyolar bi iki gune açılır :-P[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar