Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart 2006, istanbul kemancı / izmir yeni melek, OPETH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbul için 1
çatlada patla ankaaraaa

bu arada sayın jester,utanın,menejere attıım mailde,yeni melein cok küçük olduun fln yazdım,adam bana,e ankaradaki yer daha büyük ama sold out olamadı bi türlü,yeni melek hemencecik sold out oldu dedi

ayıp
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea
pati § 28 Mart 2006, Salı - 23:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

pantolon gömlek kravat zorunluymus memur sehri konseptini bozmamak icin

pis serseri :(
Mesaj tarihi:
ohh yeni melek,baş ağrısı. Geliodum bende, yeni melekte olduğunu öğrenince başkasına sattım biletleri. Allah size sabır versin bide girmeden evvel bi kanyak, cin atın iç ceplere.
Mesaj tarihi:
harikaydı. bonus olarak demon of the fall çaldılar. yeni meleğin akustiği bok gibiydi ama olsun. opethdi be opeth! (: süper bir akşam geçirdim. 2 kutu birada içmiştim, kafamda güzel hafiften. büyük ihtimallahe bu mesajı yaıp yatağa atıcam kendimi.
Mesaj tarihi:
süperdi tek kelimeyle muhteşem.

playlist şöyle bişi snaırsam

ghost of perdition
white cluster
the requiem
closure
the baying of the hounds
under the weeping moon
grand conjuration
drapery falls

bonus
deliverance
demon of the fall

sıralamam yanlış olabilir belki unuttuum olabilir =)
mükemmeldi konser.ses sistemi boktu ama süperdi .

sıraya mikaelden alıntılar

"we are heavy metal entertainers."
"you could see striptease"
"my dick is small"
"i grew green finger and weed in my garden"
"this song is fucked up(under the weeping için diyo :D )"
"the no-no bang(mendezin kafa sallayışı için)"

vs vs.muhabbetler manyak zaten =)
küçük böğürme şarkı söyleme derisnden sonra bonus olarak heavy metal şarkılar dersi de verdi =) sırayla smoke on the water paranoid number of the beast vs vs nin başlarını çaldı=)

çok eğlendim gelmeyenler çok şey kaçırıd bence.helal olsun opeth ve seyirci.
Mesaj tarihi:
ya millet baya hazırlıksızdı ben ona sinir oldum. kız arkadaşlarını alıp aşk meşk yaptılar. biraz çaba harcadıkta mini pogo çıkardık. mikaelin dediğini anlayan baya az zaten. grand conj'dan önce burayı yıkın dedi millet bok gibi durdu yerinde.

darestan listende hata bu arada. the requim değil o.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:50 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
böle seyirci alsın şeyini eve gitsin
nolyoruz ya
bi kafa sallyın bi mosh yaın bi şarkı söleyin bi opeth diyin
allah belalarını versin

liseden cıkan teenager göz makyajını yapıp manita yemeye gelmiş
allah belalarını versin

ya orda 501289410 tane lavuk olsa,bana koymaz,ben izledim oepthimi,salladım kafamı,deliverancede caldırlar,daha napsınar
Mesaj tarihi:
Darestan yuh be sana o kadar Opeth ciyim Opethciyim die geçiniosun koskoca Amen Corner a gittin The Requem dedin ne alaka requem i requem mequem çalmadı adamlar, nie çalsınlar zaten alakasız bi geçiş parçası =)

KOnser mükemmeldi bu arada =)
Mesaj tarihi:
Inanilmazdi tek kelimeyle
Cocugumu kestim yani bunun baska bir tarifi yok, öldüm ya. ABI HARIKAYDI AHAHAHAHAHAHAHAHAH

Yazdigim playlist sirasi dahil aynen clainti iste, yogun isteklerimiz sonucunda demon of the fall'i da caldirmayi bildik ama :D Ve demon of the fallda gercekten cocugumu kestim yani, hissettim böyle : D

Akerfeldt amma geyik adammis ya ahaha felaket güldürdü herif : ) Orchid albümünden bahsederken ben bitkileri cok severim ot yetistiriyorum muhabbeti cok iyiydi, no-no bang baya iyiydi, ünlü heavy metal rifflerini caldi, eger bilemezseniz ceza olarak 50 centten bir sarki calicaz falan dedi :D

Harikaydi ya :D ahahah dengem kaydi :D
Mesaj tarihi:
deliverance çaldığı zaman acaip coştuk ya :) mikael çok iyi adammış evet ot mot yetiştiriyorum falan :P bide ayakta ortada bi pogo oldu gerçi yapmayıda beceremiyolar gibiydi birbirlerini itiyolardı falan öyle bişeyler olmuştu... benden uzak allaha yakın olsunlar biyerim kırılsın istemiyorum :)
  • Yeni Oluştur...