DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 istanbul için 1 çatlada patla ankaaraaa bu arada sayın jester,utanın,menejere attıım mailde,yeni melein cok küçük olduun fln yazdım,adam bana,e ankaradaki yer daha büyük ama sold out olamadı bi türlü,yeni melek hemencecik sold out oldu dedi ayıp
Jester Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 rahat rahat izlicez iste sellout herifler sizi
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 pantolon gömlek kravat zorunluymus memur sehri konseptini bozmamak icin
Jester Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 msnde dinlediklerini burda açıklasam sosyal patlama olur penth ben olsam susardım
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Kimler geliyor patiden ve ayaktamı vip mi yazsın bende geliyorum ve resimlerinizide koyun mümkünse buluşalım
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Oradayım beyler...ben bagırırım pati var mı pati diye tmm mı? ;)
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Penthesilea pati § 28 Mart 2006, Salı - 23:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- pantolon gömlek kravat zorunluymus memur sehri konseptini bozmamak icin pis serseri :(
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ohh yeni melek,baş ağrısı. Geliodum bende, yeni melekte olduğunu öğrenince başkasına sattım biletleri. Allah size sabır versin bide girmeden evvel bi kanyak, cin atın iç ceplere.
ihpu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 herhangi bi grup gelseydi yeni melek bayardı ama opeth bu be..
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 saklikentin karsisinda 1001 gece var pavyon , cikista ugrayin kavurmasi super oranin ehuhu
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 harikaydı. bonus olarak demon of the fall çaldılar. yeni meleğin akustiği bok gibiydi ama olsun. opethdi be opeth! (: süper bir akşam geçirdim. 2 kutu birada içmiştim, kafamda güzel hafiften. büyük ihtimallahe bu mesajı yaıp yatağa atıcam kendimi.
Darestan Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 süperdi tek kelimeyle muhteşem. playlist şöyle bişi snaırsam ghost of perdition white cluster the requiem closure the baying of the hounds under the weeping moon grand conjuration drapery falls bonus deliverance demon of the fall sıralamam yanlış olabilir belki unuttuum olabilir =) mükemmeldi konser.ses sistemi boktu ama süperdi . sıraya mikaelden alıntılar "we are heavy metal entertainers." "you could see striptease" "my dick is small" "i grew green finger and weed in my garden" "this song is fucked up(under the weeping için diyo :D )" "the no-no bang(mendezin kafa sallayışı için)" vs vs.muhabbetler manyak zaten =) küçük böğürme şarkı söyleme derisnden sonra bonus olarak heavy metal şarkılar dersi de verdi =) sırayla smoke on the water paranoid number of the beast vs vs nin başlarını çaldı=) çok eğlendim gelmeyenler çok şey kaçırıd bence.helal olsun opeth ve seyirci.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya millet baya hazırlıksızdı ben ona sinir oldum. kız arkadaşlarını alıp aşk meşk yaptılar. biraz çaba harcadıkta mini pogo çıkardık. mikaelin dediğini anlayan baya az zaten. grand conj'dan önce burayı yıkın dedi millet bok gibi durdu yerinde. darestan listende hata bu arada. the requim değil o. [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:50 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Jester Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hadi bakalım yarın da biz hacı olucaz :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 böle seyirci alsın şeyini eve gitsin nolyoruz ya bi kafa sallyın bi mosh yaın bi şarkı söleyin bi opeth diyin allah belalarını versin liseden cıkan teenager göz makyajını yapıp manita yemeye gelmiş allah belalarını versin ya orda 501289410 tane lavuk olsa,bana koymaz,ben izledim oepthimi,salladım kafamı,deliverancede caldırlar,daha napsınar
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Darestan yuh be sana o kadar Opeth ciyim Opethciyim die geçiniosun koskoca Amen Corner a gittin The Requem dedin ne alaka requem i requem mequem çalmadı adamlar, nie çalsınlar zaten alakasız bi geçiş parçası =) KOnser mükemmeldi bu arada =)
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Inanilmazdi tek kelimeyle Cocugumu kestim yani bunun baska bir tarifi yok, öldüm ya. ABI HARIKAYDI AHAHAHAHAHAHAHAHAH Yazdigim playlist sirasi dahil aynen clainti iste, yogun isteklerimiz sonucunda demon of the fall'i da caldirmayi bildik ama :D Ve demon of the fallda gercekten cocugumu kestim yani, hissettim böyle : D Akerfeldt amma geyik adammis ya ahaha felaket güldürdü herif : ) Orchid albümünden bahsederken ben bitkileri cok severim ot yetistiriyorum muhabbeti cok iyiydi, no-no bang baya iyiydi, ünlü heavy metal rifflerini caldi, eger bilemezseniz ceza olarak 50 centten bir sarki calicaz falan dedi :D Harikaydi ya :D ahahah dengem kaydi :D
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 deliverance çaldığı zaman acaip coştuk ya :) mikael çok iyi adammış evet ot mot yetiştiriyorum falan :P bide ayakta ortada bi pogo oldu gerçi yapmayıda beceremiyolar gibiydi birbirlerini itiyolardı falan öyle bişeyler olmuştu... benden uzak allaha yakın olsunlar biyerim kırılsın istemiyorum :)
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 opeth topikleri populerliğini yitirinceye kadar bi kaç gun forumlara uğramayacağım sanırım = /
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 enseeem....varya vipden sonra önce olabilmek için 3 te kapıya gittim.bekledim.vipden sonra en öndeydim. MÜKEMMELDİ! (ense - kol - ayaklar iptal...)
Öne çıkan mesajlar