Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 When'i her konserde caliyolar nerdeyse, merak etme : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ALLAHHH. gözlerim doluyor, hayallerim gerçek oluyor, kaç senedir yatağa yattığımda hayal ettiğim görüntü gerçek mi olacak ne?? aman tanrım.. aman tanrım.. aman tanrım... Offf.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 2. hacı oluşum olucak =) da bu yeni melek kesmez bizi en aşağı bi 5 bin oepth fanı gelicek diyorum SALON (ayakta) : 1500 kişi 1.BALKON (ayakta) : 350 kişi 2.BALKON (oturmalı) : 215 kişi olmak üzere TOPLAM : 2065 kişilik kapasite
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bişey dicem de yanlış anlaşılmasın lütfen. bi ricada buluncam: opeth diyince, "to bid you farewell, harvest ve damnation" dan başka bişey söyleyemeyen insanlar o gün kalabalık yaratmazsa orda sevinirim.. (üstüne alınan alınabilir.)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eahhah solonor alemsin, bence herkes gelsin, hayvanlar gibi kazansınlar, "aa burası süpermiş her hafta gelelim" desinler..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 @sir; o da başka bi bakış açısı tabii de, her hafta gelirse, heyecanı kalmaz. ;)[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D opeth trden para kıramıyoki orjinal albüm satılmıyor burda =) bence istanbulda 2-3 konser vermeliydiler anc akeser yahu.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben alıyorum her albümünü hiha:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Einherjer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Opeth bize gelmesin biz opethe gidelim.. Heleloy.. Normalde sevinirdim aa ne cici hehehoho die heyecan yapardim ama Haggard a sakliyorum tum heyecanimi.. Zaten geldiler Yeni album ilgimi ceker sadece.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
nymph Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 opeth OPETH OPETTHHH!!!! böhü[signature][hline]viva la vuotaggine
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Solonor, 07 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: opeth diyince, "to bid you farewell, harvest ve damnation" dan başka bişey söyleyemeyen insanlar o gün kalabalık yaratmazsa orda sevinirim..Aslında yanlış bir yaklaşım ve o mantıkla "Demon of the fall,Blackrose immortal,Forest of October"gibi şarkılarından haz duyup başka albümlerini bir kere dinleyip atanlarda gelmesin.Veya Still Life sever diye nitelendirilen dinleyeciler gelmesin:). Orada tonla ruhsuz adam olacak bu kaçınılmaz ama o anın yoğunluğunu yaşayabilirsek ne mutlu bize eminim ki bir an göz göze gelsek bile o yoğunluğu hissedebilecektir grup elemanları. Bir başka canımı sıkan durum ise Martin Lopez'in büyük ihtimalle bizimle olamayacağı...Teknik olarak onun gibi bir davulcuyu hatta ondan daha iyi bir davulcu bile bulabileceklerine inanıyorum ama ondaki ruh...[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
sir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Solonor, 07 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: @sir; o da başka bi bakış açısı tabii de, her hafta gelirse, heyecanı kalmaz. ;) ben giderim her hafta..dandik bar gruplarını bile izlemeye gidiyoruz..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Solonor, 07 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: opeth diyince, "to bid you farewell, harvest ve damnation" dan başka bişey söyleyemeyen insanlar o gün kalabalık yaratmazsa orda sevinirim.. (üstüne alınan alınabilir.) Ben alındım, ama merak etme çok feci bi kalabalık yaratıcam o gün =] HaAHa..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 in my time of need the grand conjuration deliverance blackwater park demon of the fall the baying of the hounds when bleak the moor opetihn bu turnede caldığı playlist.herlade türkiyede de bu playliste sadık kalırlar. a fair judgement ve master apprentices yok ne yazikki :( the moor var,cok iyi,the grand conjuration'uda görmek mutlu etti yeni melek gibi salak bi yerde opeth konseri olmamalı ama ya,daracık bi yer,havasız kapalı mekan,akustiğide kötü,üeeee[signature][hline]bencede. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Aralık 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence gayet güzel setlist.. bi kaç ekleme olursa çok daha kral olurda buda kafidir. bleak bitmeden 3/1 insan ölür zaten kalp krizinden[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 playlist umarım daha iyi olur. yine iyi ama daha iyi olabilir sanki. bide bu yeni melek kötü biyermi? hiç gitmedim...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeni melek ufacık sahneli,o kadar insan doluşunca havalandırmanın yetersizliği nedeniyle hamam gibi olan,konser vermeye hiçye müsait olmayan akustiği olan,daracık cok kapalı sıkıcı bi yer,opeth atmosferini iyi yansıtamaz kesinlikle,açık havada yıldızların (vwe tabiki ayın) altında izlemk isterdim opethi :P[signature][hline]bencede.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yedi kule falan süper olurdu... ):
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Yenimelek nerde semt olarak?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 taksim,istiklal caddesi,yeşilçam meydanının oralarda.yeri kolay.[signature][hline]bencede.
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 varya o gün ordan boğularak veya ezilerek leşimizin çıkmasına iddaa 1.15 oranını veriyomuş. böle rezalet olmaz, başka bi yere almaları lazım, sığmıcaz bariz[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: DoGMeaT, 07 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: açık havada yıldızların (vwe tabiki ayın) altında izlemk isterdim opethi :P under the weeping moon (diyemeden geçemedim. :))[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hava koşullarını düşünülerek böyle bişey yaptılar heralde. tabiki gönül ister bi parkormanda olsun falan peh. hiç değilse konsere kadar ses sistemini düzeltsin yeni melek[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 The drapery falls, the funeral portrait, in mist she was standing de isterim ben.. O playlist kesmez ki.
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Harbi dogruya onca kisi yeni meleke nasıl sıgıcak yine :([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
Öne çıkan mesajlar