Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart 2006, istanbul kemancı / izmir yeni melek, OPETH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LAN OLMAZ YA ÇOK SAÇMA
HANGİ KAMERAYA EL SALLİCAZ
TRİBE SOKTUNUZ HULEYN GECE GECE[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
martin gelemezse olay çıkararım yanlız, martinde gelsin[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
bi de kemancıda ya süper kücücük mekanda dipdibe sölicez adamlarla hehe[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens...
2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Mesaj tarihi:
aman efendim , yalan olmamasi dilegiyle.
ben de 21 Aralikta olan Stuttgart konserine gitmeye calisacagim artik.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
lylide..
Mesaj tarihi:
yakışır abi.valla da yakışır billa da yakışır.yani istanbul'a gitmek istiyorum bu koonser için bi şekilde.gelemezsem de,bu adamlara türkiyede metal müziğin ne kadar sevildiğini,opeth'i ne kadar çok seven olduğunu gösterin e mi?dream theater konseri gibi ihtişamlı ve coşku dolu olsun.efsane gruplara böyle güzel muamele edelim ki doyamasın bidaha gelsinler ölmeden.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
mamboleyaaaaaaaa MAMBOLEYAAAAAAAAAAAA
VUDU
Gelseinler yemek paralrını ben çekicem,benim evimdede kalabilrler
inanamıyorum ya,dekliricem,gelsinler,hoba.[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
oo güzelde inşallah kazık bi fiyat çekmezler[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we
keep and at odds with our senses we'll climb
But if faith is the answer, we're already
reached it
And if spirit's a sign
then it's only a matter of time

[Bu mesaj pediculus tarafından 06 Aralık 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Opeth gazımın sona ermesine rağmen,beni heyecanlandırdı..İzmir'de Opeth'le buluşmak dileğiyle...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
çok güzel iyi hoş geliyo da AĞLAMAK İSTİYORUM YA :( vizelerimle çakışıyor uffffffffffff kaçarmıydı böyle bi fırsat

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 06 Aralık 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yanlız başlıkta ve opeth.com'da bi hata var

izmir kemancı , istanbul yeni melek olacak o.
çünkü yeni melek istanbulda ve sitede kemancı İZMİR yazıyo.
heralde yerleri karıştırmışlar.[signature][hline] smiling in the midst of the moor
  • Yeni Oluştur...