Jester Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yeni döndüm, rapor: playlist demon hariç aynıydı. seyirci mükemmeldi, kafa sallamayan-eşlik etmeyen yoktu mike kırdı geçirdi ses sistemi saklıkentten bekleneceği üzere kötüydü boyum kadar isveç bayrağı açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 istanbul konserindeydim bende. opeth mükemmeldi. galiba misyonumu tamamladım artık bundan sonra ne için yaşicam hiç bi fikrim yok heh. malesef ses sistemi çok kötüydü, peter'ın hiç bir solosunu duyamadık. onun dışında vip'den izlemenin tadı bambaşkaydı çok rahat izledim, verdiğim bütün paraya helal olsun dedirtti. bir sürü fotoğraf/video çektim. koyarım bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 istanbul konseri süperdi bence de. ön vipdeydim direk mis gibi izledim verdiğim paraya değdi. baya resim ve vidyo çektik ama hepsi arkaşta şu an, alınca yayınlarım gözünüz gönlünüz şenlenir :p bence tek eksisi ayaklı bi ışık vardı kenarda parlak, bende nerdeyse direk önündeydim, devamlı açıp kapadılar gözümü şeettiler afedersiniz:p ama süperdi, bidaha olsun bidaha giderim(: mikael azdaha gitarı kaptırıyodu bide ahea baya güldüm ona. bide ghost reveries almıştım konserden önce onu imzalattım baya mutluyum anliicanız(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo][/spo] [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 01:06 tarihinde, Ryan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 mükemmel bi foto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 resim çeken elleriniz dert görmesin dahada isterik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 konser beklediğime göre çok çok güzeldi. playlist tatmin ediciydi. şarkı ismi bilmece ankarada da oldu, baya geyikti bi ara jazz söylemeye başladı adam : ). baya bir kayıt yaptım yanımda değil upload edicem kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aaah çıldırcam ne guzel izmir demişlerdi en başında....ahhh gidemedim aaah..kesicem kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 revangelis konserde şişmanca birisine fotograf cektirdin mi bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 konser inanılmazdı.paldır küldür ghost of perdition la daldılar daha en basta uçtum zaten :) mikael türkçe merhaba nasılsınız istanbul falan dedi.hem türkçe küfür etmeyide ögrenmiş ama onu söylemedi :) konserin sonunda deliverance + demon of the fall yedim öldüm zaten :D vipden izlemekte süperdi.her ne kadar konser baslamadan sıkıştıgım için tuvalete gidip en öndeki yerimi kaybetsemde net biçimde izledim :) 36lık makineyi doldurdum + telefonda 30 mblık falan kayıt var :) anlatıcak cok sey var daha ama aklıma gelmiyo ha mikaelin şeyi küçükmüş onuda ogrendik bu arada :D edit: i wanna fuck u nun turkcesini ogretmemişler yanlıs anlamısım orayı arka sayfada gördüm ehem :) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:09 tarihinde, Liebe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar