Quibble Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ki benim kaza biraz farkli... garajdan arabayi cikariyordum, sol tarafta park edili eski kasa mercedeslerden biri vardi ki 4 yildir ordaymis araba oraya sonra gelicem.. neyse normalde biraz beklerim araba varsa gecer yoksa da uzaktan gelenlerle az buz anlarim, yine bekledim ortalikta hic birsey yok , bende sakin bir sekilde burnu uzattim , uzatmaz olaydim McDonalds kuryelerinden birtanesi hayvani bir hizla geliodu, neyse normalde birsey olmazdi cunku durdum ben adam geccek die bekliom, karsi serit bos falan, ama yok adam panik yapti geldi bindirdi bana...sol on tekere yapistiktan sonra birde on cama kafa koydu ki allahtan kask takiyordu yoksa olurdu yani.. o mercedese gelince, herkez bana bagirip cagirirken bir bayan polislere gidip su mercedese cekin 4 senedir burada ve kactane kaza atlatildi dedi, ki mercedesin tekerler inmis hurdaya cikmaya hazir bir halde kazaya sebebiyetden baska bi ise yaramio.. kaza cok kotuydu , kurye arkadasin diz kapagi catlamis alcida , sifa hastanesine bizzat biz yolladik masraflari falan karsilandi , adam sikayetci olmadi benden.. simdi niye sikayetci olmamasi cok onemli, cunkuuuu benim ehliyetim yok 17 yasimdayim ve 6 Ocak benim dogum gunum.Kaza dun yani cumartesi gerceklesti yani yilbasimin icine edildi ve bende yardim ettim .. 2 gundur karakol, mahkeme, savci falan filan geziniyorum.Adam yaralamadan sucsuz bulundum bugun.. yarin ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza yiyecegim 600 ytl , arabayi trafikden aldilar onu cikartacagim yaklasik 1 milyarlik ceza ordan geliyor.. arabanin hasari da 1 milyar desek + 1.5 milyar kurye arkadasin hastane masraflari =3.5 milyar cvari birseye mal oldu bu yilsonu bana.. Neyse ki herkez saglam cana olmasin da mala olsun... 2 gundur uykusuzum, dertliyim, moralim bozuk.neyse paylasiyim dedim ... herkeze iyi aksamlar...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: [Bu mesaj Quibble tarafından 01 Ocak 2006 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun çıkarılacak tek bir sonuç var bana göre; ehliyetsiz araç kullanmayın, isterseniz F1 dünya şampiyonu olun ama siz siz olun ehliyetsiz araç kullanmayın, ölümlü bir kaza olsaydı sonuç çok daha vahim olurdu, genç yaşta büyük umutlar sönebilir, hiç akla gelmedik şeyler başa gelebilir kardeşime (o da kasımda 18 i doldurdu) anlatmaya çalışıp başaramadığımız şey senin başına gelmiş, tekrar geçmiş olsun, dediğin gibi neyse ki olan mala olmuş[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 saolasin B.Rose cum.. ne deseniz haklisiniz ehliyetsiz arba kullanma konusunda, iste genclik hevesi surda 18 e bi kac gun kalmis , ehliyete bi kac ay..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok geçmiş olsun Quibble. 20 metre için bile olsa ehliyetsiz araba kullanmayın, başına çok daha kötü şeyler gelebilirdi, ucuz atlatmışsın. Bir arkadaşım da kazaya karıştı ehliyetsiz ve ölen mölen oldu, o çok daha büyük bir kabusun içindeydi, aman diyeyim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun ya :([signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bende 17 yaşındayım ehliyetsiz araba kullanıyorum ama daha kaza olayı falan yaşamadım ama dediğiniz gibi olursa vahim olur yani neyse sana geçmiş olsun kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 büyük geçmiş olsun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok geçmiş olsun kardeş Allah korumuş. Yanlış anlaşılma olmasın ama madem kurye şikayetçi olmadı arabayı başkası kullanıyormuş gibi gösterseydiniz başın bu kadar ağrımazdı. Tabii bu mantık kuryenin şikayetçi olmadığı gözönüne alınarak ortaya atıldı. Yapmayın kardeşim sabredin ehliyete kadar...[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: JsH, 01 Ocak 2006 19:34 tarihinde demiş ki: Çok geçmiş olsun kardeş Allah korumuş. Yanlış anlaşılma olmasın ama madem kurye şikayetçi olmadı arabayı başkası kullanıyormuş gibi gösterseydiniz başın bu kadar ağrımazdı. Tabii bu mantık kuryenin şikayetçi olmadığı gözönüne alınarak ortaya atıldı. Yapmayın kardeşim sabredin ehliyete kadar... aman ha diyeyim önce. biz denedik onu, dayım kaza yapmıştı çok alkollüydü karşı taraf şikayetçi olmayıncadayımın ehliyet gitmesin diye beni göstterdiler. E tabi inanmadılar polis jandarma felan da. şimdi sahtecilikten mahkeme daha yeni bitti . sakın ha diyeyim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun. blackrose'nin dediği gibi cana geleceğine mala gelsin.. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 geçmiş olsun yaf...:( bi daha ki sefere daha dikkatli olalım..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Çok büyük geçmiş olsun,dediğin gibi cana geliceğine mala gelsin.Sağlık olsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun, dedikleri gibi iyi ki daha kötü olmadı. ehliyetsiz kullanma sabret zaten az kalmış[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Geçmiş olsun. İnşallah birdaha başına bu gibi kötü olaylar gelmez.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pipiniz büyüyor dimi ehliyetsiz babadan öğrenme bilgilerle araba kullanınca..bravo[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, geçmiş olsun ve hatta ders olsun. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gecmiş olsun..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadasim yanlis anlama ama bence hapiste olmalisin su an yani benim yakinima bole birsey yapicaktin oldururdum seni. Motosikletci garibanmis. ha ehliyetin olsa yada seni egiten biri olsa olay kaza olurdu. ama senin yaptigin adam oldurmeye tesebbus. neyse gecmis olsun umarim dersini almissindir. yeni yil geldi sevin mutlu ol o motosikletciyede para pul birseyler ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Geçmiş olsun. Bu arada çok uzun süre sonra dahi sana dava açıp şikayetçi olabilir o çarptığın kişi eğer tutnaklarda suçlu görünen sen isen yani bugün açmaması birşey ifade etmiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun. arkadaşımız yapmış bir hata anlamıştır ne yaptığını üzerine gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum. çoğumuzun vardır bir anısı ehliyetsiz araba kullanırken, ders olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, bildiğim kadarıyla 5 yıllık bir süreç içersinde davacı olabilir. yeter ki tutanağı olsun. iş kazalarında da bu böyledir. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmıs olsun :( kardeş [Bu mesaj Junr_Sx tarafından 02 Ocak 2006 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Apex, 02 Ocak 2006 11:47 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun. arkadaşımız yapmış bir hata anlamıştır ne yaptığını üzerine gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum. çoğumuzun vardır bir anısı ehliyetsiz araba kullanırken, ders olmuş zaten. [signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geçmiş olsun![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İş kazalarında 10 yıl o süre.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar