Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kazada Benden

Quibble

Öne çıkan mesajlar

ki benim kaza biraz farkli...
garajdan arabayi cikariyordum, sol tarafta park edili eski kasa mercedeslerden biri vardi ki 4 yildir ordaymis araba oraya sonra gelicem.. neyse normalde biraz beklerim araba varsa gecer yoksa da uzaktan gelenlerle az buz anlarim, yine bekledim ortalikta hic birsey yok , bende sakin bir sekilde burnu uzattim , uzatmaz olaydim McDonalds kuryelerinden birtanesi hayvani bir hizla geliodu, neyse normalde birsey olmazdi cunku durdum ben adam geccek die bekliom, karsi serit bos falan, ama yok adam panik yapti geldi bindirdi bana...sol on tekere yapistiktan sonra birde on cama kafa koydu ki allahtan kask takiyordu yoksa olurdu yani..

o mercedese gelince, herkez bana bagirip cagirirken bir bayan polislere gidip su mercedese cekin 4 senedir burada ve kactane kaza atlatildi dedi, ki mercedesin tekerler inmis hurdaya cikmaya hazir bir halde kazaya sebebiyetden baska bi ise yaramio..

kaza cok kotuydu , kurye arkadasin diz kapagi catlamis alcida , sifa hastanesine bizzat biz yolladik masraflari falan karsilandi , adam sikayetci olmadi benden.. simdi niye sikayetci olmamasi cok onemli, cunkuuuu benim ehliyetim yok 17 yasimdayim ve 6 Ocak benim dogum gunum.Kaza dun yani cumartesi gerceklesti yani yilbasimin icine edildi ve bende yardim ettim .. 2 gundur karakol, mahkeme, savci falan filan geziniyorum.Adam yaralamadan sucsuz bulundum bugun.. yarin ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza yiyecegim 600 ytl , arabayi trafikden aldilar onu cikartacagim yaklasik 1 milyarlik ceza ordan geliyor.. arabanin hasari da 1 milyar desek + 1.5 milyar kurye arkadasin hastane masraflari =3.5 milyar cvari birseye mal oldu bu yilsonu bana.. Neyse ki herkez saglam cana olmasin da mala olsun...

2 gundur uykusuzum, dertliyim, moralim bozuk.neyse paylasiyim dedim ...

herkeze iyi aksamlar...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:

[Bu mesaj Quibble tarafından 01 Ocak 2006 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun
çıkarılacak tek bir sonuç var bana göre;

ehliyetsiz araç kullanmayın, isterseniz F1 dünya şampiyonu olun ama siz siz olun ehliyetsiz araç kullanmayın, ölümlü bir kaza olsaydı sonuç çok daha vahim olurdu, genç yaşta büyük umutlar sönebilir, hiç akla gelmedik şeyler başa gelebilir

kardeşime (o da kasımda 18 i doldurdu) anlatmaya çalışıp başaramadığımız şey senin başına gelmiş, tekrar geçmiş olsun, dediğin gibi neyse ki olan mala olmuş[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun Quibble. 20 metre için bile olsa ehliyetsiz araba kullanmayın, başına çok daha kötü şeyler gelebilirdi, ucuz atlatmışsın.

Bir arkadaşım da kazaya karıştı ehliyetsiz ve ölen mölen oldu, o çok daha büyük bir kabusun içindeydi, aman diyeyim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester
VOLVO - Steady As a ROCK
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun kardeş Allah korumuş.
Yanlış anlaşılma olmasın ama madem kurye şikayetçi olmadı arabayı başkası kullanıyormuş gibi gösterseydiniz başın bu kadar ağrımazdı.
Tabii bu mantık kuryenin şikayetçi olmadığı gözönüne alınarak ortaya atıldı.
Yapmayın kardeşim sabredin ehliyete kadar...[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JsH, 01 Ocak 2006 19:34 tarihinde demiş ki:
Çok geçmiş olsun kardeş Allah korumuş.
Yanlış anlaşılma olmasın ama madem kurye şikayetçi olmadı arabayı başkası kullanıyormuş gibi gösterseydiniz başın bu kadar ağrımazdı.
Tabii bu mantık kuryenin şikayetçi olmadığı gözönüne alınarak ortaya atıldı.
Yapmayın kardeşim sabredin ehliyete kadar...

aman ha diyeyim önce.
biz denedik onu, dayım kaza yapmıştı çok alkollüydü karşı taraf şikayetçi olmayıncadayımın ehliyet gitmesin diye beni göstterdiler. E tabi inanmadılar polis jandarma felan da. şimdi sahtecilikten mahkeme daha yeni bitti .
sakın ha diyeyim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim yanlis anlama

ama bence hapiste olmalisin su an

yani benim yakinima bole birsey yapicaktin oldururdum seni. Motosikletci garibanmis. ha ehliyetin olsa yada seni egiten biri olsa olay kaza olurdu. ama senin yaptigin adam oldurmeye tesebbus. neyse gecmis olsun umarim dersini almissindir.

yeni yil geldi sevin mutlu ol o motosikletciyede para pul birseyler ver
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apex, 02 Ocak 2006 11:47 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun. arkadaşımız yapmış bir hata anlamıştır ne yaptığını üzerine gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum. çoğumuzun vardır bir anısı ehliyetsiz araba kullanırken, ders olmuş zaten.
[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...