Goarth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 fizban bahse varmısın 50 milyonuna?[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 1.bjk 2.gs 3.gençler 4.fb % 80 5.trabzon 6.antep bu sıralama olmazsa eşekler şey yapsın beni o kadar eminim yani [Bu mesaj HiVPoziTiF tarafından 14 Şubat 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: HiVPoziTiF, 14 Şubat 2003 20:40 tarihinde demiş ki: 1.bjk 2.gs 3.gençler 4.fb % 80 5.trabzon 6.antep bu sıralama olmazsa eşekler şey yapsın beni o kadar eminim yani [Bu mesaj HiVPoziTiF tarafından 14 Şubat 2003 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Eğer fbnin şampiyon olma şansı %80 ise fbyi 1.sıraya koymalıydın çünkü eğer fb %80 ise bjknin en iyi ihtimalle %20 şansı olur.Bence BJK.Ayrıca tuttuğum takıma göre yazıyorum diyenler var.Madem öyle yazıyorsunuz.O zaman buranın adı tuttuğunuz takım olsa idi.Arkadaş demiş gidişata göre düşünceleriniz ve hangi takım şampiyon olur..Siz tuttuğunuz takımı yazıyorsunuz...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Besiktas.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 oha jankis uçmussun. bjk nasıl o kadar düşer anlamıyorum? şimdiye kadar daha hiç yenilmeden ilerliyen bir takımı sen en sona attın. istersen bir de küme düşsünler? 1- bjk 2- gençler yüzde elli yüzde elli sanşları var. gs rüyasında görsün şampiyonluğu ayriyetten 2.liği. 2 takım da süper gidiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Beşiktaş yalan olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Büyük ihtimalle Beşiktaş %85 ihtimal falan yani 2. de gs olur gibime geliyor gençler ligin sonuna doğru sapıtıyor çünkü genelde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Beşiktaş ın şampiyon olma ihtimali bence cok cok düşük. Hatta nerdeyse yok bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 BEŞIKTAŞ %91.643685675632[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Nukem_Verite, 21 Şubat 2003 03:23 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 20 Şubat 2003 09:31 tarihinde demiş ki: fenerbahçe fenerlisin işte kocaman bi fenerlisin olum sen öleyim bi itirazın mı var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 1 Bjk 2 GS-Sk 3 GB-Sk 4 fb-sk böylegider[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 fener bu sene "Yayla Cup" ta Türkiye'yi temsil edecek[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yayla cup olsa iyi :D[hline]:utaniem::tebrikz::utaniem: :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 fenerbahce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 beyler ben fenerbahçeliyim. ama durum şuki, 1. Beşiktaş yada Gençlerbirliği 2. GS 3. Belki Fenerbahçe olur. Fenerin gidişhatı pekte ii gözükmüyor. Ama sonradan toparlaması dileğiyle; FENERBAHÇE SEN ÇOK YAŞA CANIM FEDA OLSUN SANA, HİÇBİRŞEYE DEĞİŞİLMEZ SENİN YERİN BU DÜNYADA! LAY LARA LAY LARA :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Bence Beşiktaşlı oyuncular bu yükü kaldıracak gücte degiller. Adamlar her macta cok fazla stress yapıolar ve herhangi beklenmedik birşeyde panikleyip oyunu sertleştiriolar. İleriki maclarda eger erken dakikalarda gol bulamazlar ise yenilgi dahi almaya baslarlar, ki baslıcaklar bence. [Bu mesaj CEDAY tarafından 25 Şubat 2003 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yimpa$ yozgatspor gecen sene $aibeler icinde du$urulmeseydi ligden yozgat olurdu ama olmadıgna gore be$ikta$ ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 fizban'in kaheneti tutsunda 100. yil kutlamasi 100. yil patlamasi olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 100. yıl patlaması 4 sene sonra vizyona gircekmis henüz cekim asamasındaymıs :-P bu arada ben de fener sampiyon olcak diyorum herkes dalga gecio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 neyin tecrübesiymiş ki bu? şampiyonlar ligine çıkamama çıkıpta bişey yapamama uefada 2 tane kalitesi belli takımı eleme 11 sene şampiyon olamama mı tecrübe kazandırdı beşiktaşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 harbi neyin tecrubesidir bende anlamadim bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 nedir bu be$ikta$ı cekememe anlamıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 yaa çekemiyoruz beşiktaşı evet şimdi ne alakası var beşiktaşı çekememe ile orda adam en tecrübeli takım biziz demiş e neyin tecrübesi nerden kazandınız bu tecrübeyi? söyleyinde bizde öğrenelim türkiye ligindeki 100 yıldır oynama tecrübesimi yoksa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 şuana bakarsak benfica portekzi liginde kaçıncı bilmiyorum ama portekizin en tecrübeli klüpleri bildiğim kadarıyla porto,sporting lisbon zagoya bakarsak romadan geldi evet ama romanında şuan durumu ortada inanılmaz kötü bi futbol oynuyo ve teker teker ayrılıyo oyuncular ama zago romanın iyi döneminde oynuyodu dersen o ayrı tabi guinti milanda fiorentinada klubede oturarak tecrübe kazandı galiba? pancu ve maldarasanu hiç tanımadığım futblcular ve romanya liginde dinamo bükreşten başka takım bilmiyorum yorum yapamam onlar için nouma marsilyada ne tecrübe kazanmış marsilya 2. lige düşürülmüştü hatırladığım kadarıyla ordamı kazanmış tecrübe benim bildiğim 11 senedir şampiyon olamıyolar çünkü en son 91-92 sezonunda şampiyon olmadımı beşiktaş? en tecrübeli türk futbolcular bjkde o bir gerçek ibrahim,tümer,tamer(böyle bi oyuncu vardı galiba),yasin,eser,ali cansun,ahmet dursun,ali eren daha sayabilirim sergen çok tecrübeli olabilir bitek o da gerçekten 4 büyük klüptede oynadı biçok başarısı var adamın ilhan mansızda bitek dünya kupasında 3 gol attı büyük tecrübe kazandı sizin gözünüzde ali eren tecrübeli diyebilirsin bence bülent korkmaz gibi takoz savunmada adamı ite çeke topu alır atar taca pas,orta falan beklenmez neyse uzamasın bu kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar