Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce $ampiyon

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
Michael, 13 Şubat 2003 19:39 tarihinde demiş ki:
tutugunuz takıma gore yorum yapmayın lutfen gidisata gore yorum yapmanızı bekliyorum :D
Bu arada bence Besiktas

daha doğrusu fanatiklik yapmada direk beşiktaş yazın demişsin
böbürlenmek için
gidişata göre yorum yapılınca heralde bjk der millet ama
tuttugum takıma göre yorum yapıyorum bende gs diyorum[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Mesaj tarihi:
hakederek beşiktaş[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 13 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki:
acı bi gerçek: ne yazık ki beşiktaş şampiyon olamayacak.[hline]fighting for peace is like screwing for virginity

Güzelce bir anlatır mısın neden şampiyon olamayacağını?MErak ettimde...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Mesaj tarihi:
Bjk
yorgun düşerse belki gençlerbirliği
ama belli olmaz top yuvarlıktır :-)[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Mesaj tarihi:
Fenerbahcelıyım,bu sene bızım bıraz zor.Ama top yuvarlak tabıkıde.Bız olmasakta kım olursa olsun farketmıyor[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

[Bu mesaj Simofle tarafından 14 Şubat 2003 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gençler şampiyon
gs 2.
antep 3.
fener 4.
kartal 5.

deeerrrrrrrmişim
demicem
çünkü böle olucak

hmm yok vazgeçtim
ankara 4.
fener 5.
kartal 6.[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
fbliyim ama bjk alir bu sene
ama olmsunlar yani yillardir sampiyonluk yuzu gormediler
sampiyonluk haklari bence bu kadar maca bu kadar tempoya iyi gidiyolar[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
bencede gs
biz alısıız boyle geriden gelip sampıonluu kazanmaya
biz olmazzsakda genclerin sampıonluunu isterim..[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
  • Yeni Oluştur...