Michael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 tutugunuz takıma gore yorum yapmayın lutfen gidisata gore yorum yapmanızı bekliyorum :D Bu arada bence Besiktas
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 tabiki tuttuğum takıma göre yapıcam galatasaray[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Michael, 13 Şubat 2003 19:39 tarihinde demiş ki: tutugunuz takıma gore yorum yapmayın lutfen gidisata gore yorum yapmanızı bekliyorum :D Bu arada bence Besiktas daha doğrusu fanatiklik yapmada direk beşiktaş yazın demişsin böbürlenmek için gidişata göre yorum yapılınca heralde bjk der millet ama tuttugum takıma göre yorum yapıyorum bende gs diyorum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bence beşiktaş mantıken de beşiktaş[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hakederek beşiktaş[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: fizban, 13 Şubat 2003 20:38 tarihinde demiş ki: acı bi gerçek: ne yazık ki beşiktaş şampiyon olamayacak.[hline]fighting for peace is like screwing for virginity Güzelce bir anlatır mısın neden şampiyon olamayacağını?MErak ettimde...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 anlatamaz.... :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bu sene Gençlerbirliği çok iyi gidiyor, bence şampiyon o.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bence beşiktaş ikinci ya gs yada gençlerbirliği sonrada fb olur bence ama daha erken bence tahminler için ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Beşiktaş götürür görünen köy klavuz istemez[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bjk yorgun düşerse belki gençlerbirliği ama belli olmaz top yuvarlıktır :-)[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Fenerbahcelıyım,bu sene bızım bıraz zor.Ama top yuvarlak tabıkıde.Bız olmasakta kım olursa olsun farketmıyor[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 14 Şubat 2003 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 gençler şampiyon gs 2. antep 3. fener 4. kartal 5. deeerrrrrrrmişim demicem çünkü böle olucak hmm yok vazgeçtim ankara 4. fener 5. kartal 6.[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 LoL.. GüLerim ağLanacak haLinize..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Beşiktaş gibi görünüyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 fbliyim ama bjk alir bu sene ama olmsunlar yani yillardir sampiyonluk yuzu gormediler sampiyonluk haklari bence bu kadar maca bu kadar tempoya iyi gidiyolar[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 BEŞİKTAŞ[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Neden fizban?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ben[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 fizban tamam görürsek söylücez :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 beşiktaş gibi.. ama onlar da olamazlarki.. alışık diiller yani ne bilim bi aksilik çıkar mutlaka... fiz sana katılıorum :)
Rogman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bencede gs biz alısıız boyle geriden gelip sampıonluu kazanmaya biz olmazzsakda genclerin sampıonluunu isterim..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future..
Öne çıkan mesajlar