ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Neyse de ben başka bi Konu soylicem.. şimdi The MaelStromda Ocak ayında bir türk guild i kurucam Sadece Türkler olucak cogu lvl 60 zaten olumlu baktı.. neden ocak derseniz.. herkez ocak ayına kadar işlerini halledicek.. kimi rank atlicak kimi lvl 60 olacak kimi setini toplicak.. Ocak ta alliance tarafında bir kıpırtı olucak bekliyoruz..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 WF lerim artık daha şiddetli patladığından bazı zamanlar 2 caster birden aldığım oluyor , Altuğ ; biraz 1vs1 çalış ya.Verme bana önden paladini rogue'u. Spit'te tükürme oluyor , /spit.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Jaerx , Wanderlust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ehehe olm bizim muhabetimiz bu once / wave sonra pom + poyro çalışır bizden sana :D kader utansın :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 07 Kasım 2005 07:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 [Bu mesaj ozii_x tarafından 07 Kasım 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 up[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 dün başladım burda, arkadaş da warrior açtı, eğleniyoruz. =) elliot, level 12 undead priest.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Horde olursan allah taş yapar.. kucukken soylemediler mi ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende açiim dedim bitane ya darksorrow da kuzeyli insanlar heal die die bitirdiler beni dps olacam birazda. Elaghzul die bi UD mage açtım şöle guilde girdiğim zaman "selam millet" yada en azından türkçe konuşabileceğim bi lüks istioyrum. valla şimdi lowbie iz ama ilerde coşarız işalla,ben bilmiom kim türk kim alman nefastus die yazdım ama adama şimdi slm desem hö? demesin die buraa yazıyorum.bi cevap olursa güzelde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 burada iki factiondada yüklü miktarda türk bulunmakta.. gelirsen alliance tarafına yardımlarımız dokunur ( ab den vakit kalırsa ^^) buradada lowbie turkler var kasıyorlar.. neyse bekleriz..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Evet,o lowbie Turk'lerden bir tanesiyle bugun AV'de karsilastim. 1v1 Mage-Mage karsisinda,bana frostnova atan fire mage gordugum icin uzuldum. Horde'dan bir kac mage yollayalim Alliance'a diyoruz.Ya da Nien ve Posse kampa soksun Alliance mage'lerini,ogretsinler biraz.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: dream_endless, 27 Kasım 2005 07:50 tarihinde demiş ki: Evet,o lowbie Turk'lerden bir tanesiyle bugun AV'de karsilastim. 1v1 Mage-Mage karsisinda,bana frostnova atan fire mage gordugum icin uzuldum. Horde'dan bir kac mage yollayalim Alliance'a diyoruz.Ya da Nien ve Posse kampa soksun Alliance mage'lerini,ogretsinler biraz. hiç zahmet etme dread bu konuda aynı fikirdeyim... Şu alliiance tarafında toplasan 10 mage var gerisi boş.. şimdi kabarmak gibi olmasın alayını aldım aşşagıya yahu arkadas neden coluk cocuk hep alliance oluyor..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 10 bile oldugunu sanmiyorum,en fazla 5. Rogue,mage,warrior konusunda inanilmaz ezici bir ustunlugu var Horde'un,kalite bakimindan. Ayni seyi Alliance icin soylememiz gerekirse,one cikan sinif Hunter.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 maelstrom bilmiyorum ama genellikle hordeler lowbie donemlerinde sürekli kesildiklerinden artık ogrenmisler pvp yapmayı alliancede ole bir sorun yok cok sayıda ally oldugundan adam lvl kasıyor sadece pek pvp yaptıgıda yok[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ally kısmında bulunan arkdaşlar, hanibal adındaki epic gear lı low lvl gankleyen arkadaşa sevgi ve saygılarımı iletirse çok memlun olucam. :D dün quest yaptırmadı &^+^!.[signature][hline]most beloved of the noldor race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tek bir mage ' e saygı duyuyorum alliance tarafında o da Sweich, digerleri hala belli kalıplar içinde robot gibi oynuyorlar, anlaşılan en yetenekli mage'ler horde açmış..[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Krmz, 27 Kasım 2005 10:53 tarihinde demiş ki: Tek bir mage ' e saygı duyuyorum alliance tarafında o da Sweich, digerleri hala belli kalıplar içinde robot gibi oynuyorlar, anlaşılan en yetenekli mage'ler horde açmış.. Idiot,Posse,Nien,Sweich,evet. Gerci Posse su siralar AP+Hero Charm acip frostbolt atmayi pvp zannediyor ama,olsun.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Arkadaşım en kral günü medium olan realm in haline bak.. gece 2 oldu tık yok... herkezin tuttugu tutamadıgı ve arthas tan artanların hepsi blizzard a...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sizin de acildi. Bir biz kaldik. =[[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya ben bişi sorucam maelstromda bi char actım ancak akşamları özellikle saat 6-12 arası cok lag oluyor bende yaw? eski serverımda böle lag olmuyordu ancak mael de böle bi sorun mu var yoksa sadece bende mi var? sabahları veya gece 12 de cok güzel latency 150 lere düşüyo ama dediğim saatler arası paso kırmızı ve lag abartı pffff[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Sardius-Undead warrior/The Maelstrom DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bende lag olmuyor bazen orgrimmar çok kalabalıksa azıcık yükseliyor ama çokta etkilemiyor açıkçası.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hmm o zaman sorun benim bağlantıda ama ne bilim dediğim gibi diger charımın oldugu server da yok böle bişi[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Sardius-Undead warrior/The Maelstrom DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
safran Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben buradan altug a seslenmek istiorum.Hani o Tm de res kill yaptıın warlock wardı ya götüne.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 acıyorum bole tiplere[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @ozii_x: Dün akşam AB'de kafana attığım ES umarım canını fazla yakmamıştır :) hehe Tek başıma bs defence yapıyordum 3 kişi geldinizseni farkedince sana çalıştım ama yetişemedim seni öldürmeye sonrada seni gözden kaçırdım zate :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zaten bu realmde cok sevilen bi sima yım hangi turk u gorsem bana çalışıyor...... bende onlara çalışmayı ihmal etmiyorum ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar