Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - The Maelstrom Realm Başlığı

Quarelia

Öne çıkan mesajlar

ayın 24unde gelıom ben.Bu4. server deıstırısım olcak hayırlısıyla bı 20 olamadım =).[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Admin
Horde olarak 9-10kişi oynuyoruz cogumuz BL den geçtik hepimiz kendi çapımızda eyleniyoruz.Nickim Satanix[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
lvl 31 oldum sonunda hehe, başlamak isteyenlere yardımcı olabilirim q olsun item olsun..

/w Shamandra
horde

Güzel shard baya lag yok, low pop gösterio ama nedense bana fazla adam warmış gibi geliyo..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Butun kararsızlıklarıma ragmen yeni bi online oyuna baslamanın yanlıs olucagına dusunmeme ragmen 3 aydır bu konunun kafamı kurcalamasına ragmen bu son partide magaza kapılarından 2 kere donmeme ragmen bugun aldım ve bu serverda oynamaya baslıcam 6 arkadas burda oynuomus 2 yeni player olarak burda başlıcaz, ilk baslarda bi cok soruyla canınızı sıkabilirim :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Oldukça ii bir server az kişi olması dezavantaj gibi gözüksede bence avantaj BL deki gibi geceleri servera girmek için sıra bekleme derdin yok instance yaparken düşersem giremem derdin yok.Dezavantaj olarak görünen az kişi var zor grup mantıgınıda en azından biz guild içinde çözdük guilddeki yardımlaşmaylan , kendi içimizde kurdugumuz instance gruplarıylan o sıkıntıyı aştık gerçi diğer türlüde oldukça rahat bir şekilde grup bulunabiliyor.Şuan için sadece Türkler var guildimizde ama yabancılarıda almaya başlıyacaz ilerde mcyi düşünerek açıkcası benim gözümde bütün low serverlar güzel.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmak istemedim alakasız olucak, bu gece account aldım carsamba gunlerı bakımda mı oluo server giremiorum da bi de realmlist te ne yazması gerekio ? Su an sanki oynayanlar varmıs gibi seziorumda patch te 1,6,1 4544 olucak di mi ?

[Her thread e aynı mesajı yolluorum ama heyecandan tabi kusura bakmayın]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...