Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2milyon quattro

paramecium

Öne çıkan mesajlar

selam,

2 milyonuncu quattro satıldı.
[spo1=resim][/spo]

son yılların başarılı almanpop sanatçısı Xavier Naidoo 2 milyonuncu quattro sisteme sahip audi'yi satıl aldı; A8 W12 L! A8, Bang & Olufsen tarafından ileri ses sistemiyle sonalı geliyor. bu toplam 1000 wattlık 14 hoparlörden oluşan bir sistem.

Prof. Dr. Martin Winterkorn, AUDI AG sekreteri, şu açıklamayı yaptı: “quattro teknolojisi audi ismiyle bütünleşti. audi quattro, quattro ise audi demek. TDI diesel motor, turbo şarjlı direkt benzin ekjeksiyonu, alüminyum gövde ve multitronic şanzıman, kalıcı dört tekerden çekiş sistemi audiyi oluşturan genetik prensipler."

bu yıl A6 quattro ve A8 quattro 2005 yılı en iyi dört tekerden çekişli lüks araç ödülünü aldılar. bu ödül avrupanın en çok satan dört tekerden çekişli araç dergisi olan "auto bild alles allrad" tarafından verildi. A3 quattro, A4 quattro ve TT quattro ise okuyucu oylarıyla en iyi marka olmayı sağladı.

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel

[Bu mesaj paramecium tarafından 28 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

selam,

ahahah yeni bir forum daha mı?! aman tanrım!!!

bu beden kisvesi daha fazla forumu kaldıramaz :) ayrıca daha önce baktığımda pek bilgi paylaşımı görmedim. kullanıcı sayısından çok nicelik daha önemli bence.

ayrıca daha burada herkese audi aldıramadım :P

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni dedigin forum 2000 2001'den beri var ve kaliteli diyorsam gercekten kaliteli :P Kullanici sayisi arttikca kalitenin dustugu de bir gercek.
Bu forumda gercekten cok saglam araba sahipleri de var ozellikle Almanci agirlikli cogu AUDI BMW MB agirlikli. Porsche, Ferrari'si olan da var.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

siz göremiyosunuz tabi de, arkadaş büyük bir mücadele vermiş şu mesajı atabilmek için (banlanmadan önce) :)

said:
soso, 01 Ocak 2006 00:47 tarihinde demiş ki:
ben okadar parayı audiye vermezdim m3 alırdım yalan mı

said:
locket, 01 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki:
abi ona o parayı vercegime m3 alırdım haksızmıyım beyler

ben M3 almazdım RS4 alırdım, haksız mıyım beyler? ;)[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok yanlış anlaşılmasın ben adam m3 istiyor diye neden banliyim :) bir başkası başka bir nedenden yapmıştır onu ben yapmadım :p

tamam biz alalım rs4lerimizi siz de e46larınızı alın :)
böylece karşılıklı izinler de çıktığına göre ben yarın bir bayiye gidebilirim yaşasın! :D[signature][hline]Halatsız A3

.:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her türlü M3---> arkadan itişin tadı başka. Hoş RS4 te geniş geniş ama neyse:)
O zaman şöyle yapalım siz alın M3 ile RS4 ünüzü, bende Porsche Carrera ile geleyim:) Büyük ihtimal RS4 nal toplatır ama karizmam yeter;)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...