paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, 2 milyonuncu quattro satıldı. [spo1=resim][/spo] son yılların başarılı almanpop sanatçısı Xavier Naidoo 2 milyonuncu quattro sisteme sahip audi'yi satıl aldı; A8 W12 L! A8, Bang & Olufsen tarafından ileri ses sistemiyle sonalı geliyor. bu toplam 1000 wattlık 14 hoparlörden oluşan bir sistem. Prof. Dr. Martin Winterkorn, AUDI AG sekreteri, şu açıklamayı yaptı: “quattro teknolojisi audi ismiyle bütünleşti. audi quattro, quattro ise audi demek. TDI diesel motor, turbo şarjlı direkt benzin ekjeksiyonu, alüminyum gövde ve multitronic şanzıman, kalıcı dört tekerden çekiş sistemi audiyi oluşturan genetik prensipler." bu yıl A6 quattro ve A8 quattro 2005 yılı en iyi dört tekerden çekişli lüks araç ödülünü aldılar. bu ödül avrupanın en çok satan dört tekerden çekişli araç dergisi olan "auto bild alles allrad" tarafından verildi. A3 quattro, A4 quattro ve TT quattro ise okuyucu oylarıyla en iyi marka olmayı sağladı. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel[Bu mesaj paramecium tarafından 28 Aralık 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) Copy Paste yapiyorum izninle.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, lafı bile olmaz. nereye :) saygılar[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?p=543520#post543520 Turkiye'deki en kaliteli araba forumu bence. Yeni haberleri buraya da yazabilirsin :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 28 Aralık 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, ahahah yeni bir forum daha mı?! aman tanrım!!! bu beden kisvesi daha fazla forumu kaldıramaz :) ayrıca daha önce baktığımda pek bilgi paylaşımı görmedim. kullanıcı sayısından çok nicelik daha önemli bence. ayrıca daha burada herkese audi aldıramadım :P saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yeni dedigin forum 2000 2001'den beri var ve kaliteli diyorsam gercekten kaliteli :P Kullanici sayisi arttikca kalitenin dustugu de bir gercek. Bu forumda gercekten cok saglam araba sahipleri de var ozellikle Almanci agirlikli cogu AUDI BMW MB agirlikli. Porsche, Ferrari'si olan da var.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 selam, şimdi oraya selam/saygılar diye mesaj attım mı üyelerin 1%'i bana gıcık olsa kaç kişiyle muhattap olmam gerekir sen biliyor musun :PP paticiğe devam =) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Üye sayısına bakma oraya aktif olarak mesaj atan 50 kişi ya vardır ya yoktur :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi geco formu orasi abuuu subaruu varya ferrariyi tokatlar.. Bende bir sahin var tri-turbo taktim ustunun coupe cabrio yaptim enzoyu gecer abuuu forumu gec yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 okke gectim[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, ne kadar da uyumluyuz yarabbim :) haydi şimdi herkes audi bayisine, bir audi almaya. giderken el ele tutuşup sinerji de yapalım :P olmadı mı? bir dahaki sefere artık ;) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aşık oldm(arabaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bencede 2million olması normal audi bence kesinlikle en iyi marka A8 W12 L ye tapıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Güzel araba yapmış adamlar. Helal vallaha :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 siz göremiyosunuz tabi de, arkadaş büyük bir mücadele vermiş şu mesajı atabilmek için (banlanmadan önce) :) said: soso, 01 Ocak 2006 00:47 tarihinde demiş ki: ben okadar parayı audiye vermezdim m3 alırdım yalan mı said: locket, 01 Ocak 2006 14:49 tarihinde demiş ki: abi ona o parayı vercegime m3 alırdım haksızmıyım beyler ben M3 almazdım RS4 alırdım, haksız mıyım beyler? ;)[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selam, neymiş; blackrose m3 alanları sevmiyor. rs4 deselerdi aramızda olacaklardı :PPPP bu diğer audi düşmanlarına göz dağı olsun :)))))))) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 e46 kasa bir m3 reddedilemez kesinlikle. siz alın rs4 lerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya yok yanlış anlaşılmasın ben adam m3 istiyor diye neden banliyim :) bir başkası başka bir nedenden yapmıştır onu ben yapmadım :p tamam biz alalım rs4lerimizi siz de e46larınızı alın :) böylece karşılıklı izinler de çıktığına göre ben yarın bir bayiye gidebilirim yaşasın! :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Abi her türlü M3---> arkadan itişin tadı başka. Hoş RS4 te geniş geniş ama neyse:) O zaman şöyle yapalım siz alın M3 ile RS4 ünüzü, bende Porsche Carrera ile geleyim:) Büyük ihtimal RS4 nal toplatır ama karizmam yeter;)[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, yarabbim yeni yıl temennilerine bak =) rs4'ler, m3'ler, 911'ler uçuşuyor havada :P AAAMİNNNNNNNN... saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 =) abı araba cok guzel yaaaaa[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 m3 başkadır bmw yaşanır.anlatılmaz.bmw bir aşktır m3 benim için bi aşk yani.hayranlık[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Fırk otoparkta Bora yatıyor cüzdan da ehliyetim de var ama ben okula minibüsle gitmek zorundayım.Derdinize bakın yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar