Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ahoy, Geçen Ebonroc'ta taunt rotation yaparken aklıma geldi, taunt resist olduğunuda bildirecek bir addon aradım, bulamadım. Ben de kendim yazdım. İsmi Taunt Buddy. Kullanımı çok kolay. Download: WoW UI Cursed Gaming Slash Komutları: /tb help - bu komutları oyun içinde listeler /tb status - şu anki ayarlar /tb [ on | off ] - açıp kapar Not: Oyuna her girdiğinizde Taunt Buddy açık gelecektir. Bu komutla kapadığınızda sadece oyundan çıkana kadar geçerli kalacaktır. Bir anket sonucu bu şekilde daha iyi olduğuna karar verdim. /tb [ auto | party | raid | ctraid ] - taunt resist olduğunda yazının hangi kanala yazılacağını belirler auto: Eğer raid'deyseniz, CT_RaidAssist addon'unuz varsa ve Assist'iniz varsa, CT_RaidAssist kanalına yazar. Raid'deyseniz ama CT_RaidAssist yetkiniz yoksa, yada CT_RaidAssist yüklü değilse, raid kanalına yazar. Party'deyseniz ama raid'de değilseniz, party kanalına yazar. Raid yada party'de değilseniz hiç bir şey yapmaz. party: Raid'de olsanız bile party kanalına yazar. Party'de değilseniz hiç bir şey yapmaz. raid: CT_RaidAssist için Assist'iniz olsa bile sadece raid kanalına yazar. Raid'de değilseniz hiç bir şey yapmaz. ctraid: CT_RaidAssist kanalına ve Raid kanalına yazar. CT_RaidAssist yüklü değilse, yada Assist'iniz yoksa sadece raid kanalına yazar. Raid'de değilseniz hiç bir şey yapmaz. /tbtext x - Yazılacak yazıyı değiştirir. x yerine yeni yazıyı yazın. Varsayılan yazı: ** My taunt has been resisted ** ama istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, örnek: /tbtext --::== Abow, Taunt'umu resistledi ==::-- Yazı içinde mob ismini kullanmak için %t kullanabilirsiniz, örnek: /tbtext -= %t resisted my taunt =- Bir sonraki versiyonda party/raid ve ctraid dışında, istediğiniz bir chat kanalına da anons yapabileceksiniz. Kodu yazdım ama upload etmek için bir iki değişiklik daha yapmak istiyorum, mesela Almanca dil desteği ve tercümesi de ekledim, ama çalışıyor mu bilmiyorum. Sitede aynı zamanda beta sürümü de var (İngilizce client ler için iyi çalışıyor, ama Almanca client'leri deneyemedim). Almanca çalışıyorsa yeni özelliği ekleyip upload etmek istiyorum ama daha en ufak feedback gelmedi. Her türlü yoruma ve öneriye açığım. Kolay gelsin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul [Bu mesaj Mirage tarafından 21 Aralık 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tauntu resistlemesine karsi bir add on yok ama herhangi bir abiliynin dodge/parry/miss/resist gibi durumlarda aktif olan trap misali addoncuklar var. Ama kullanisli birsey soncuta 80 tane seyle ugrashtirmiyor . Kullanicam.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Süpersin Mirage, warriorimla pvp yapiyorum gerci ama olur da pve gerekirse kullanicam yüklüyorum su an : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 grtz, mirage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Eline saglık. Bizim bütün warriorlara kurdurturum ben bunu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 v1.1 -- Artık mocking blow için de çalışıyor. -- /tb channel komutuyla artık mesajları istediğiniz bir chat kanalına da yazabiliyorsunuz. -- Taunt Buddy artık sadece warrior karakterle oyuna girdiğinizde aktif oluyor. -- Artık taunt ve mocking blow mesajları ayrı ayrı değiştirilebiliyor. -- Taunt resist olduğu zaman çıkan default yazı değişti. Artık mob ismini de yazıyor. -- Almanca dil desteği yetersiz feedback nedeniyle kaldırıldı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Tebrikler[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Helal mirage hemen kurcam.bu arada oyundaki nick kane dimi ? ekliyim friend liste .[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Evet güzel addon olmuş cidden, eline sağlık. Warriorlarda bulunması hoş olur güzel olur, ona göre ben de devreye girme girmeme konusunda daha seri karar verebilirim mesela hunter başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Pve carebear seni kedi olalı tuttun bi fare eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: SoulCube, 27 Aralık 2005 14:53 tarihinde demiş ki: Helal mirage hemen kurcam.bu arada oyundaki nick kane dimi ? ekliyim friend liste . Evet Kane. :) Bu arada dediğim gibi her türlü yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul [Bu mesaj Mirage tarafından 28 Aralık 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm valla harika bişeye benziyor, maintenance'dan sonra deneyeyim.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 v1.2 -- Updated for 1.9.0 Patch (The Gates of Ahn'Qiraj). -- Added a simple GUI for easier configuration. -- Now you can also use the 'say' channel. The 'auto' option will use the 'say' channel if you are not in party.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yahu inanmazsın ben bu addon'u dün ui.worldofwar.net'te gördüm ve indirdim ama buradan birilerinin yapmış olabileceği aklımın ucundan geçmezdi :D tebrikler[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sizce sunder armor timer olsa güsel olmazmı ?[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ne kastettiğini anlamadım shippycan, sunder armor nerden çıktı şimdi? :P[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hani sunder de threat biriktiriyo ya onu kastetti sanırım, onun da başarılı olarak gerçekleştiğini bi feedbacklese falan gibi[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Ocak 2006 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 geçen gün arkın acc ile mc ye gittim bazı tank arkadaşlarımız sunder armorun 30sn yede geçtiğini bilmiyor e bilmeyincede sunder armor geçince lap die agrou kaybetti 3 kere try yaptık üçündede aynı şekilde oldu.ne biliyim sürekli sunder kullanıp agro almaktansa 25sn de bir bize bildiren bi addon olsa çokta kral olur.(bunları su yüzden yazıorum 5. sunderdan sonra hiçbir sunder agro vermez sadece 30sn uzatır)bunu görmüştüm bi yerde.yanı kısaca sunder expirer tarzında bişi işte :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sunder armor in ne gibi bi kullanisi olabilir ki bu modda.gereksiz.süper olmus gui de kane eline saglik[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bu moda eklensin demiorumki :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: shippy, 04 Ocak 2006 11:42 tarihinde demiş ki: bunları su yüzden yazıorum 5. sunderdan sonra hiçbir sunder agro vermez sadece 30sn uzatır Eskiden ben de öyle zannediyordum ama yok öyle bir şey. İstersen üstüste 20 sunder armor vur hepsi aynı etkiyi yapıyor. Ama sunder armor'un ürettiği aggro rakibin armor'undan bağımsız sabit bir değer. Rakipteki sunder armor sayısı arttıkça melee damage dealer'lar daha fazla damage vermeye başlıyor ve dolayısıyla ürettikleri aggro artıyor. Ama sunder armor'un ürettiği aggro artmıyor (dediğim gibi armor'dan bağımsız). Bu yüzden ilk atılan sunder armor, 5. den sonraki atılana göre çok daha iyi aggro üretiyormuş gibi görünüyor. Ayrıca Sunder This addlı addon'da dediğin özellik var. Konu kaymasın diye dedim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Ocak 2006 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 işte budur :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar