Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç kimsenin inanmıcağı bir özelliğe yada bir soy ağacına sahipmisiniz?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

büyük büyük büyük dayım medyummuş.bi kuşak atlayarak geçmiş bizim aileye..anneannemin anneannesi , anneannem , ben =) insanlarn neler düşündüklerini hissediyorum , bzen niyetlerini anlıyorum , kötü bişey düşünüyorlarsa içimde yanma hissi , ağlama hissi , midemde kramp ya da kolum uyuşuyor..kahve falı falan yalan , tamam onun da etkisi var ama asıl olay dokunmak..bi insana dokuup onun için öenmli bi olayı anlatıyorum , moda da kahve falı bakıyordum yazın =) beklerim =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

babam: warrior
annem: priest
ben : paladinim çok iyi bi ağacımız var taaaaa stormwind'in içindenmişiz heheh

ciddi olarak düşünürsek Osman falanız biz babamın dedesi atatürkün baş doktorumu neymiş bide edirneyi bizim aileden 10 kişimi ne kurtarmış hatta soy adım : cankorur( İstanbul baş doktorlundan geliyomuş ve ben daha başka bi cankorur soyadlı birini görmedim)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

benm toplam 5 tane cinim var. Böyle yazınca epey komik geliyor ama bi hayli baş ağrıtan bir durum ne yazıkki. AKlıma gelen kişiye muhakkak bi bok oluyor. evde patlatmadığım ampül kalmadı nereye gitsem eğer o gün bnm için enerji dolu bir gün ise mutlaka ampül patlayıroum bakışlarımla.. İnsanların baş ağrılarını 1 dakikada alabiliyorum. Ayrıca birine uzun süre bakarsam akşam uyuyamıyor..

Daha da var ama yazarsam çok çok uzun sürer..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
q33, 03 Ocak 2006 18:44 tarihinde demiş ki:
sinirlenince 20 kişiyi alabiliyorum..ciddi..

:vaybebirbirbirbirsmileysi:[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...