Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cadde14

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Sapper squad. Olmadı has adamlar. Olmadı ortam yılanları.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

bende seni gordum ekledım hatta arkadas lısteme ama yok gene gonderemıyorum arkadas lıstemdekılere bıle yazamıyorum :(

Henüz Yeni Üye oldunuz Üyeliğinizin Aktif Hale Gelebilmesi İçin Çok Kısa Süre İçin Sizi Bekleteceğiz
Bu Süre İçerisinde Sitemizi Gezip Profilinizle İlgili Düzenlemeleri Yapabilirsiniz Resim Ekleyebilirsiniz.[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me

Msn.Space
Yönlendir
Fixxer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lothrodel, 05 Aralık 2005 05:45 tarihinde demiş ki:
isminde hayır yok abi cadde :) kesin fix tipler vardır güneş gözlüklü kılabırlar haha

aslında acaip tipler var ama kızları güzele benziyor mühehehe :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me

Paticik Abazalar Birliği Üyesi

Yönlendir

Fixxer
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected] pls...[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

yeni msj gelmiş
üyeliğiniz aktif hale getirilmiştir...cadde14'ü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.Herhangi bir sorunda veya şikayet durumunda sisteme mesaj atmanız yeterli olacaktır..

1 gun oldu herhalde yada 2 resim koymustum sadece aktıf olmus[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Kart Cezası Almışsınız Tüm Yetkileriniz Elinizden Alınmıştır
Kart Renginiz Kırmızı
Kartınızın Kaldırılmasına İmkan Yok Artık Bu Sitede İstenmiyorsunuz üyeliğinizi Sildirmek İçin [email protected] adresine kullanıcı adınızı yazıp yollanamanız gerekmektedir.

ROLF!!..sepetlemişler benı..aha kocaman kırmızı kart cıktı.. :D amaann daha aktif edilmeden sepetlendık..

Mayhem seni yiycem ben.. Hrrr..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...