aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu panayır her ayın ilk haftası kuruluyormus ama bulamadım bi turlu BL de kuruldumu , kurulduysa nereye kuruluyor tam olarak. Thunder bluff sehrinin icindemi.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 evet tb de kuruluor ve ayrıca allylerde goldshire dada gormustum ama o farklı bi olaydı ama o da panayırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 "The faire alternates between Elwynn Forest between Mulgore on the first friday of calendar month. It requires 3 days to set up, and starts on early Monday and lasts for seven days."[signature][hline]Invadoria Redwall, Arnis, Sc. (E/Mo)-(Mo/W) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mulgore'da Thunderbluff'ın hemen aşşağısındaki geniş çayırda kuruluyor. Goldshire'da ise hemen köyün altında.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu akşam bi gidip bakim hiç gitmedim[signature][hline]Dunemaul Hammerheart Disappear 60 undead rogue Disaster 60 orc shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu ay darkmoon mulgore da kurulacak. tarih ise 9 ocak.[signature][hline]mesela beş *oky Pruna - 60 Shaman [Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tesekkur ettim.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Panayırı herkeze tavsiye ederim. Biraz uğraştım ama loottan bulmaya çalışsam daha çok kasacağım 3 tane 16 slotluk çanta aldım.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne bu tam olarak hediye kampanyası gibi bişey mi ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Epic necklace i alabilmek icin son 3 gundur silithusta deli gibi scorpid farmliyorum-Glowing Scorpid Blood icin, 600 tane Glowing Scorpid Blood veriyorsunuz, size 1200 bilet veriyorlar,o 1200 biletlede necklace i aliyorsunuz pasa pasa. Blood'in dusme orani 25% lerde. Plaguelandsdeki batlerdende Evil Bat Eye ayni isi gormekte. Tradeskill sahibi olanlarda bazi seyler yapip karsiliginda bilet alabiliyorlar.. Su linkte tum bilgiler mevcut. http://www.goblinworkshop.com/darkmoon-faire.html[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 x5) Small Furry Paw 1 Ticket Darkmoon Neutral: 500/3000 (x5) Torn Bear Pelt 4 Tickets Darkmoon Neutral: 1100/3000 (x5) Soft Bushy Tail 8 Tickets Darkmoon Neutral: 1700/3000 burda böle diyor ya biz 3.yü yapmak için 1700/3000 reput mu geliyor yoksa lazım mı anlamadım :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 herkez meslek gruplarına goremi toplamak zorunda malzemeyi yoksa herkez istediği malzemeyi verip Tickets e çevirebiliyormu Darkmoon Neutral: 2500/3000 Darkmoon Neutral: 1700/3000 ve bunlar harbiden ne anlama geliyor bende tam anlamadım[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 onlar rep. her itemi verdiğinde sana 100 rep veriyor. ordaki sayılarda rep sayısı işte. mesela X itemini 1100/3000 e kadar verebiliyorsun. Yani 11 kere verdikten sonra o itemi istemiyor...[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 saol[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abi ayin 9unu beklicem artik napalim..grind ettim epix necki aliyorum sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tebrikler bende hunterla kasıom o necki ama thorium kasacak beni anca subatta alırım =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abi ben scorpid blood toplayarak aldim..daha dogrusu alicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Blacksmith, engineer ve leatherworkerların bilet alma şansı daha çok ama biz zavallı alchemistlere bir şans vermemişler :([signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozenblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Abi bende asil oynadigim charda enchanterim ama dedigim gibi deli gibi scorpid blood topladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Frozenblade, 04 Ocak 2006 01:53 tarihinde demiş ki: Abi bende asil oynadigim charda enchanterim ama dedigim gibi deli gibi scorpid blood topladim.. Bende su an topluyorum ama olum gibi-300 tane daha toplamam lazim :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar