Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkmoon faire

aKuMa

Öne çıkan mesajlar

Epic necklace i alabilmek icin son 3 gundur silithusta deli gibi scorpid farmliyorum-Glowing Scorpid Blood icin, 600 tane Glowing Scorpid Blood veriyorsunuz, size 1200 bilet veriyorlar,o 1200 biletlede necklace i aliyorsunuz pasa pasa. Blood'in dusme orani 25% lerde. Plaguelandsdeki batlerdende Evil Bat Eye ayni isi gormekte. Tradeskill sahibi olanlarda bazi seyler yapip karsiliginda bilet alabiliyorlar.. Su linkte tum bilgiler mevcut.

http://www.goblinworkshop.com/darkmoon-faire.html[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Sosyal ağlarda paylaş

x5) Small Furry Paw 1 Ticket Darkmoon Neutral: 500/3000
(x5) Torn Bear Pelt 4 Tickets Darkmoon Neutral: 1100/3000
(x5) Soft Bushy Tail 8 Tickets Darkmoon Neutral: 1700/3000

burda böle diyor ya biz 3.yü yapmak için 1700/3000 reput mu geliyor yoksa lazım mı anlamadım :)[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

herkez meslek gruplarına goremi toplamak zorunda malzemeyi
yoksa herkez istediği malzemeyi verip Tickets e çevirebiliyormu
Darkmoon Neutral: 2500/3000
Darkmoon Neutral: 1700/3000
ve bunlar harbiden ne anlama geliyor bende tam anlamadım[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir
Sosyal ağlarda paylaş

onlar rep. her itemi verdiğinde sana 100 rep veriyor. ordaki sayılarda rep sayısı işte. mesela X itemini 1100/3000 e kadar verebiliyorsun. Yani 11 kere verdikten sonra o itemi istemiyor...[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frozenblade, 04 Ocak 2006 01:53 tarihinde demiş ki:
Abi bende asil oynadigim charda enchanterim ama dedigim gibi deli gibi scorpid blood topladim..

Bende su an topluyorum ama olum gibi-300 tane daha toplamam lazim :)[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney-Retired
Hilton Sydney-Bar Team

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...