Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nice senelere Chagy, herşey gönlünce olsun (: Ayriyetten pörtlek mörtlek Olsun, olsun...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iiki dogdun:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mutlu yıllar! :tebrikz:[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nice senelere :tebrikz:[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 [spo1=afiyet olsun][/spo] patinn aşcısı ben yine iş başnda mutlu yıllar chagy[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Heppi pörtlek mi lord.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nice senelere..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nice Senelere...[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :tebrikz: :tebrikz: Ondan i$te![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mutlu yıllar..herşey gönlünce olsun :)
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 heppi pörtlek[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hapi cartlak[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hepi börtlek =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
arina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nice mutlu yıllara(pastada muthiş bu arada) :tebrikz:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 :tebrikz: iyiki doğdun hepi pörtlek :tebrikz:[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* [Bu mesaj Drall tarafından 03 Ocak 2006 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mutlu yıllar. (da pasta biraz düğün pastası olmuş =) )[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 çok sağolun arkadaşlar,teşekkürler :) yaşlandık iyicene[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi
laverda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nice yıllara :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iiki dodun anam[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nice senelere !!![signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nice senelere..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mutlu yıllar[signature][hline]1905
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 mutlu yıllar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Dynun, 03 Ocak 2006 17:09 tarihinde demiş ki: mutlu yıllar. (da pasta biraz düğün pastası olmuş =) ) google da ne warsa o daha önce başka bi doğum günnde başka pasta koydum oanda yenlmez izlenr demşlerdi yapmıom artk size yemk:D:D:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Öne çıkan mesajlar