Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşık oldum fakat

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 02 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki:
reddedilme duygusu insanı yer bitirir, soyle bi kendimi yerine koydum da, ehum ben de cekinirdim sanırım:/

nasıl yaptın anlatta bizde koyalım ? bu işi bir turlu anlamamıştır. kendini başkası yerine koyma !![signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Garbage =o= FM@ wj Zergling
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba!! bence önce arkadaşlığını ilerlet ve bi süre sonra onunla ilgilendiğini belli et.hoşuna gidecektir.hem kızların hoşuna gider böyle şeyler.sevilmek yani.hayatta riskleri de yaşamak lazım.reddedilirsen bi süre sonra unutursun merak etme..şimdi hislerini açıklayamadığın için duygularını abartıyor da olabilirsin dene ve gör......
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede!!
Arkadaşlığını ilerlet samimi ol sırlarını öğren kime aşık olduğunu öğren her şeyin geç olduğunu artıkın kanka babz olacağınızı öğren.
Kakamı yaparım böyle işe.
Git adam gibi konuş be sinirlendirme adamı.
Gerginim zaten.
A.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu
Sosyal ağlarda paylaş

korktuğum şey oldu reddetti:([signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Sosyal ağlarda paylaş

olsun kardes defterde yeni bi sayfa her zaman var ;)[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

iki uc haftadir ciktigim bi kız vardi ona hadi remileselim die acildim guzel bi sekilde olmaz dedi hahahha.. vay anasını ya millete akıl verirken kendimiz devirdik kamyonu.dikkat valla hersey olabilir bu islerde.muabetin yerinde falan ciksan yan yana yatsan bile is bi noktaya gelince baska seyler dusunuyo bu kızlar artık bununda farkına vardim

hadi tum kaybedenlerin serefine ben iciyorum bu gece :) yarın yeni bir gun ;)[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
yaa , söylemezsen içinde kalacak..acaba kabul edecek miydi?belki de kabul edecekti fikriyle yanıp tutuşacaksın.söyle ve rahatla!sonuç ne olursa olsun içinde birşey bırakma.ileride "acaba"lar yerine "iyi ki!"lerin olsun.pişman da olma söylediğin zaman cevap olumsuzsa...emin ol "acaba" ile yaşamaktan çok daha iyidir.. bol şans :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...