Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Zeytin, 31 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Konuşma bence.Kalsın içinde.Gece uyuyama.Canın hiçbişey çekmesin.Fotosentez yap.Ve öl. Hahaha hastanım abi. bence söyleme.Cidden.[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: dory, 02 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki: reddedilme duygusu insanı yer bitirir, soyle bi kendimi yerine koydum da, ehum ben de cekinirdim sanırım:/ nasıl yaptın anlatta bizde koyalım ? bu işi bir turlu anlamamıştır. kendini başkası yerine koyma !![signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ehem. Eski deneyimleri gelmiş olabilir aklına.[signature][hline]t('.'t) Yeah beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares_jolie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 merhaba!! bence önce arkadaşlığını ilerlet ve bi süre sonra onunla ilgilendiğini belli et.hoşuna gidecektir.hem kızların hoşuna gider böyle şeyler.sevilmek yani.hayatta riskleri de yaşamak lazım.reddedilirsen bi süre sonra unutursun merak etme..şimdi hislerini açıklayamadığın için duygularını abartıyor da olabilirsin dene ve gör...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 direk git seni seviyorum de hayır derse sadece bilmeni istemiştim o kadar de kurtul ...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bencede!! Arkadaşlığını ilerlet samimi ol sırlarını öğren kime aşık olduğunu öğren her şeyin geç olduğunu artıkın kanka babz olacağınızı öğren. Kakamı yaparım böyle işe. Git adam gibi konuş be sinirlendirme adamı. Gerginim zaten. A.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares_jolie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sakın direk söyleme hislerini.... kız ne yapacağını şaşırıp sana hayır diyebilir önce bi sana alışmasını sağlamalısın...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 korktuğum şey oldu reddetti:([signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 olsun kardes defterde yeni bi sayfa her zaman var ;)[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende o korkunun içerisndeyim ama ben daha açılamadım. ya kolay gelsin kardeş ya bak üzüldüm şimdi. inşallah enazından arkadaş kalırsınız[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 iki uc haftadir ciktigim bi kız vardi ona hadi remileselim die acildim guzel bi sekilde olmaz dedi hahahha.. vay anasını ya millete akıl verirken kendimiz devirdik kamyonu.dikkat valla hersey olabilir bu islerde.muabetin yerinde falan ciksan yan yana yatsan bile is bi noktaya gelince baska seyler dusunuyo bu kızlar artık bununda farkına vardim hadi tum kaybedenlerin serefine ben iciyorum bu gece :) yarın yeni bir gun ;)[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 aklıma geldi :D ne malmışım yaw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 söylenmeyen yada ölee demiim de hissettirilmeyen sevginin pek bi anlamı yok kanımca..ii olmus bosver icinde kalacagınaa.)) [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:11 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 _clymor_u tarih öncesi konuları uplama bakanı ilan ediyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 harbi ne malmışsın ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 resmini koy bi de "neden ben?" adlı 1 sayfayı geçmeyecek bir kompozisyon yaz sana saniyesinde kızdan alacağın cevabı söyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 yaa , söylemezsen içinde kalacak..acaba kabul edecek miydi?belki de kabul edecekti fikriyle yanıp tutuşacaksın.söyle ve rahatla!sonuç ne olursa olsun içinde birşey bırakma.ileride "acaba"lar yerine "iyi ki!"lerin olsun.pişman da olma söylediğin zaman cevap olumsuzsa...emin ol "acaba" ile yaşamaktan çok daha iyidir.. bol şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 oo küçük bey kahvaltısını yatağa istermi ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 la olm biraz büyü sonra aşık ol bu yaşta çık çık çık olmadı şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 arkadaşlık kur muhabbet ilerlesin bak ondan sonra değişmediyse düşüncelerin ondanda karşılık bulucağını düşünüyorsan söyle olsun bitsin kasma böyle sana yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lan artık yeter takmışsınız hepiniz bu yaşta aşık mı olunur aşık mı olunur niye olunmasın töbe töbe iki dakka bi susun ya bıktım yaş muhabbetinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yaş muhabbeti var söz konusu insanı tanımıyorum ama ilk heyecanlar bunlar heralde biraz küçük..olsun kantinden kitkat ısmarlar..küçükken yapardık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aşkın yaşı olmaz bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 :D kitkat varmıydı senin zamanında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bir kere deprem oldu buralarda bayağı sallandık,önemliydi hatta okullar tatil edilmişti benim kız arkadaşım da pek etkilenir bu tür olaylardan üzülmesin hiç,mutlu olsun diye kitkat aldım ona o gün.çok etkilenmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar