Darkwish Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 locklar priesti okadar kolay kesemez okadar kolay ölüorsanız locklara karşı pvp çalışın derim.[signature][hline]http://wow.allakhazam.com/profile.html?484961 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Way, 01 Ocak 2006 16:40 tarihinde demiş ki: 7 k mana nız var diyelim 1 adamı oldurmek icin butun mananızı harcıyosunuz..( 5k hp li warr lar 4 k hp li mage ler vs derken)mananız bittiginde napıyosunuz?mananızı doldurmak icin bi olayınız var mı mage de su warlock ta spirit tap vs varken? Evet bütün serverlar şu anda 4k hp si olan mage kaynıyor:) Buff lı dersen sende buff lısın. Ayrıca mage de su varken demişsin su bütün dükkanlarda satılıyor al sende de su olsun:) Duyanda koşarak su içiyoruz zanneder walla ömürsünüz. Plate li mace li priest konusuna gelince, wow dünyası AD&D değil. Öyle olsaydı, mage de power word:kill, time stop gibi über büyüleri olması ister. Gelelim bulunmaz hint kumaşı priest olayına, sürekli "ben priest im benim dediğim olacak yoksa party yi terk ederim" şeklinde konuşan priest lere kıl oluyorum, herhalde orta cağ avrupasında kilise de priest lik yapıyor sanıyorlar herhalde. Çok iyi hatırlarım priestin biri sm run ında çileden çıkarmıştı bizi. Ekip gayet iyi rogue, paladin, priest, warrior, mage ekibi. Hiçbir mobta takılmıyoruz zorlanmıyoruz bile aksiyon bittiğinde manalar %50 den aşağı düşmüyor. Gel gör ki, priest imiz, warrior niye taunt yapmadın, rogue bak stun takıl, mage sheep le, paladin niye warrior un target ına saldırmıyorsun şeklinde her grup sonrası konuşuyordu:) 2dk mob kestikten sonra 3dk priest in konuşması geçiyordu arada priest inizi dinleyin en doğruyu ben bilirim gibi laflar ediyordu en sonunda attık adamı:D Druid bulduk onunla bitirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 priestlerin sorunları belli kabul etsenizde etmesenizde..olay l2play olaylarını coktan gecti..asıl olay bliz in bu duruma seyirci kalıp kalmayacagı.. asla priest plate giysin olmesin vs demedim..sadece yenilik istedim kendi priest gibi hissedebiliyim dedim..priest gibi hissetmek 2 heal buyusuyle pw:s ile olmuyo anlacagınız daha cok korunma spelli daha cok mana regen atak taktikleri olması gerekiyo bunlar su an yok.. kıscası priest sorunlarını bi warrior olarak HEALL!!!! meahhh diyerek rogue olarak vs olarak anlayamasınız anlayanlar sorunlarını gercekten cok guzel bir bicimde acıklamıs eu forumlarında..isteyenler bakabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Benimde priest im war bazen instance hiç bulunmuyo bazen de buluyosun 1 heal kaçırdımı adam sana demediğini bırakmıyo e bana çyle laf eden adama kapris heralde yaparım onun burnundan getiririm buram buram ben adama ınstance da sinir olup heallamadığımı bilirim[signature][hline]Level 60 Orc Warlock Mucver Level 60 Tauren Warrior Usturakemal Level 51 Undead Priest Kadavra Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bence soyle dusunun. ortada yapilmasi gereken bi is var ve bunun gurup halinde yapilmasi gerekiyo. herkes isini yaparsa elbet sonuca ulasilir. ancak bu sona nasil ulasildigi onemli. basit bi mantikla warrior tanklayacak, rogue mage dmg deal edecek, priest heallayacak... buraya kadar guzel sanirim. sorun tank isini sadece karsidaki mob'a vurmak olarak gordugunde, rogue veya mage sadece dmg vermek olarak gordugunde oluyo. yani oyunu oynamayi bi kenara birakip naaptigini dusunmeden hareket etmekte daha cok. priest heallar durur, butun bunlarin arasinda en monoton olani priest olacaktir. ancak rogue veya mage tutupta warrior'dan aggro aliyorsa, priest de her seferinde dmg dealer'lari hayatta tutmaya ugrasiyosa sorun acikca ortaya cikar. yani is oyunu takip etmekte. genelde bi dmg dealer, ne kadar aggro cektigine degilde ne kadar critledigine bakar, ki party msg'da bunu ovunc kaynagi olarak yazar... sorun, bu hareketin sonrasinda cekecegi aggro ve healer'in iki uc kisiyi ayakta tutmaya calismasiyla sonuclanir ki bu monoton bi priest icin aksiyondur... aksiyon genelde guzel olur, kurtulunursa priest kendisiyle gurur duyar. tekrar tekrar aksiyon oluyosa priest etrafa emir vermeye baslar. eger aksiyon kotu sonuclanirsa hem gurup healer'a abanir, hem healer'in morali bozuldugu icin ortalik alevlenir... bu en basit ornekti bunun disinda onlarca ornek var onun icin sirf buna takilip mesaj atmayin lutfen. anlatmaya calistigim sey ortada.. ha bunlarin disinda dediginiz gibi adamlar da yok mu.. var elbet. fazla heallayip kendini tatmin eden priest de var, aggro cekince bi tarafi kalkan priest de var... her tip insan var kisaca. ama sorun su ki olay bi sinifi oynayan insanlarin kisilikleriyle alakali...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 resim küçük çıkmış rank 13 Shadow priest.Hani healer olsa eyvallahta adam shadow ya[spo1==))][/spo][signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw [Bu mesaj Suark tarafından 01 Ocak 2006 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Venture co.da horde tarafında Holy priest var pvp ranking de realm birincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya beyler nereye yazacagımı bilemedim az önce LOTRO nun sitesine girdim orada şarkı söyleyerek grubu gaza getiren bir playable class olacakmıs WOW a da aynını isterim olmazsa olmaz :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konunun açılış amacı daha çok pve fakat yavaştan pvp'deki sorunlara doğru kaymış. Öncelikle şunu söyleyeyim, genellemeyle bir yere ulaşamayız kesinlikle. Yani vay priest'ler şöyle isteyen alınsın istemeyen alınması diye bir durum yok lütfen. WoW'a rogue'la başladım, şimdi ise son 1.5-2 aylık priest'im ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki priest'le yaptığım instance run'ların sayısı rogue'la yaptıklarımı 2-3'le çarpar. Instance'lara en çok davet edilen/aranan class'sa bu priest'lerin suçu değil -ki teklifi geri çeviren bir priest'in o gün tekliften önce kaç tane instance run yaptığınıda sorgulamak gerekir, onuda geçtim bu tamamen oyuncunun keyfine kalmış birşey. Adam oyuna girip sadece Auction'ları kontrol edicem demişse kendine ve teklifleri geri çeviriyorsa bunada kimse birşey diyemez. Çok kısa bir sürede Tier1 epic setimin birçok parçasını ve benediction'ımı aldım ve tahmin edeceğiniz gibi arkadaş yardımları dışında strat/scholo vb. instance'lara gitmiyorum artık, çünkü ihtiyacım yok. Oyundaki vaktimin büyük bölümü büyük instance'lara hazırlık için farm yapmakla geçiyor ve bu bittikten sonra orgrimmar'da bir köşeye çekilip gchat yapıyorum örneğin. Aslına bakarsanız bu sadece priest'ler içinde böyle değil, eminimki protection warrior'lar ve resto druid'lerde de benzer bir durum vardır. Çünkü istedikleri an istedikleri instance'a gidebiliyorlar, bu da istedikleri item'ları diğer class'lara göre çok daha hızlı kazanmaları anlamına geliyor ve instance'lar önemini daha çabuk yitiriyor. Gelelim pvp'ye. Bence priest'lerin pvp'de herhangi bir eksiği yok, yani damage dealer olup magevari dolaşmak isteyen shadow tree ile istediğini yapıyor -ki şahsi fikrim shadow'un abartı derecede olduğudur. Holy iseniz ve party/raid'inizi heal'lamak durumundasınızdır ve bu zorunlulukla beraber grubunuzdaki oyuncularda sizi korumakla mükelleftir. Öncelikle şuna karar verelim; oyunu az çok bilenler grup içinde ilk öldürülmesi gereken class'ın priest olduğunu bilirler, bu nedenledir ki grup pvp'de arkanızdan stab yemek, kafanıza mortal strike vuran bir warrior'la dolaşmak son derece normal geliyor bana. Grubunuz sizi koruyabilir mutlaka ama bir rogue ve warrior'ın hatta arkalardan bir mage'in saldırdığı "herhangi" bir class'ı-burada paladin'i istisna olarak sayalım- hayatta tutmak imkansızdır bence. İşte bu nedenle ilk önce ölmek çokta anormal değil bulunduğumuz konum itibariyle. Burada istediğimiz şey aslında paladin/shaman olmak oluyor, eh bu da oyuncunun elinde olan birşey sonuçta, tek buton "create new character". Eğer cidden grubunuzun sizi koruyamadığını düşünüyorsanız zaten onlarda heal'ı hak etmiyorlar demektir, shadow olun zaten darbe yemiş takım oyununa bir tekme de siz atın, en azından keyif alın derim. Gelelim holy tree şikayetlerine :) Evet aynen benimde şikayetlerim var kendi çapımda fakat aklıma gelmiyorda değil hani, priest'e gelecek abartı bir buff oyunun bütün dengelerini değiştirebilir gerek pve, gerekse pvp'de. Ufak değişiklikler ve işe yaramayan talent'ların yerine güzel birşeyler ekleseler çok sevinirim elbette. Ayrıca bende Disc/Holy'im, yazıklar olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bence tamamen class olayı bu tartıştığınız her classın bi diğerine karşı olan üstün yoanları...ben mage ken rogue,hunter,warlock, ları zorlanmadan keserdim...şimdi priestken mage,warrior,paladin rahat kesiyorum ama bi hunter da zorlanıyorum veya warlock ta ama cidden bi mage kesildiğim zor :) Middgetl gibi bişi deelse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 instance larda healer olmamız pvp de de healer olacagımız anlamına gelmiyor bunu anlayamadınız gitti.. yani ole bi konusuyonuz ki SEN HEALERSIN SUS OTUR YERINE HEALINI YAP KARISMAM HAA!!! der gibi ne elde ediceksiniz ki bu tur konusmalarla :) daha oncede dedigim gibi sorunlar belli iste sizin healersan healla mantıgınızşa cozulmeyecek sorunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Öyle bir zorunluluk yok zaten, isteyen Shadow ağacıyla donanıp can yakıyor, tamamen seçim meselesi. Ama şu var ki yine "bence" diyeyim bilmişlik olmasın, holy/disc talent'larıyla pvp yapmaya çalışıyorsa biri heal yapmak zorunda gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Way, 02 Ocak 2006 00:11 tarihinde demiş ki: instance larda healer olmamız pvp de de healer olacagımız anlamına gelmiyor bunu anlayamadınız gitti.. yani ole bi konusuyonuz ki SEN HEALERSIN SUS OTUR YERINE HEALINI YAP KARISMAM HAA!!! der gibi ne elde ediceksiniz ki bu tur konusmalarla :) daha oncede dedigim gibi sorunlar belli iste sizin healersan healla mantıgınızşa cozulmeyecek sorunlar :) hehe nedense her konuda son nokta bu oluyo. sonra ben gelip diyorum ki, e shadow zaten dmg veriyo daha ne istiyosunuz. pvp acisindan baktiginda sorun holy priest'te. yani shadow'un zaten tartisilacak bi yani yok. oldukca yerli yerinde. @Ondskan, sorun pvp'de heal atarken herhangi bi sekilde kacamamamizda. yani druid de heal atiyo ve masallahi var; priest'le kapisir heal konusunda rahatlikla. ama buna karsilik ayi olup en azindan adami tutabiliyo. dert olan olmek degil; focused fire olmadan, ugrastirmadan yatmak. diger healer siniflara baktiginda rahatlikla kurtulabildiklerini goruyosun zaten; ama MH olarak madem druid'ler en az bizim kadar iyi healliyolar, o zaman ya bize daha duzgun bi talent tree hazirlasinlar, one cikalim; ya da bi seyleri degistirip daha fazla tutunmamizi saglasinlar ki adamin bizimle ugrastigi belli olsun. gurup savaslarinda yanina priest degil de druid almak su an cok cok daha avantajli bi is, cunku en azindan healer'i keserken karsi gurup adam eksiltmis oluyo. priest oldugunda, bi uflemeyle bitiyo zaten eksik adam basliyosun savasa... kisacasi derdimiz bu... bedava da istemiyoruz, yani gerekirse holy tree'nin sonuna koysunlar, raziyim 31 puan holy vermeye. hatta fazlasini da veririm, yeter ki olsun...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Druiddense Paladin cok daha iyi oluyor. Bir de Freedom... =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 shadow talentlerindede maximum mana inc gibi bisi olsa hp inc olsa yuzde 10 falan 5 talente yuzde 10 max hp koysalar holy form koysalar holy treeyi 31 lesek falan dimi[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Priest'e laf eden priestlerin bitarafi kalkik vs. priest pvpnin gralidir diyen ya: a) priest oynamamistir yakindada priest oynayanin cilesini cekmemistir b) oynadigi adamlar noobdur Acimam yazarim boyle. Priest madem bu kadar kral bir class neden oynayan bu kadar nadir? Ben sahsen pop zorladi diye priest actim yoksa mage acacaktim, bu aralar shadow'a dondum yinede pvpde bisiler yapabiliyorum ama priestin pvpde kullanacagi cogu silahin counteri var artik. Mana burn vs diosunuzda warrior fearlari resistleye resistleye agzina yuzune untamed ile cakarken pekte kral olamiyoruz ve hemencik oluyoruz. Priestin pvpde oldurulmesinin ilk sebebi heal atio diye degil, kolay oluyor diye, shieldimiz olmasa hic birseyimiz yok ztn. Ama bu baska bir konu onu geciyoruz. PVE de priest oynamak sikici. evet. MC boyunca 4 saat boyunca flash heal spamlemekten ibaret bir olay. duruosun orda mt yi secip 1 tusuna basip duruyorsun. Bu kadar. Priestlerin istedigi seyde biraz alternatif seyler, priestin baska ozelliklerini ortaya cikaran seyler. Evet pvpde cok ise yarayan yuzlerce buyumuz var (!) ama maalesef baska yerde kullanimi yok. Mana burn? pve? olmazzzzz... kullanmaya degmez 30k manali bir mobun anca 0.2% sini alirsin. Demek istedigim sey su, priest priest diosunuz bizden harikalar bekliosunuz pvp ve pve de. Pvpde olunce "ama sen imbasin yasaman lazim" diyip yere vuruosunuz, pve dede "neden heallemedin lan priest var diye 4 mob cektim kafama" diye sikayet ediyorsunuz. Almayalim plx. bu arada laflarim bizim kisisel gruba gecerli degildir malum bizim arkadaslar genelde benim gazabima ugruyorlar ben onlarin degil :P ama priest olarak baska gruplarda oldukca fazla cile cektim ve baydim.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +1 demek istediklerimi anlatmıssın valla ben daha cekemicem oynamıyorumda primle deisiklik gelirse oynarım suana akdar gordugun son boss garr guildim pek iyi deildi oraya kadar gittik sonrada main tank butun itemleri tankım ben diye nincalaynca cıktım zaten heal atmakdan baydım heal atıyoruz adamlar olunce bized laf eder halbuki gider warr 10 tane mob ceker olur ama suclu priesttir neden healledi manası bitti NEDEN MANAN BITTI der adamlar pvp de gidiyoruz healiyoruz bisiler bekliyoruz adamlar bizi korusun en azından ustumuze cullandıklarında yok hacım direk kacıolar olmemek için anlamadım olse nolcak mesela smite diye bi holy spellimiz var adam gibi kullanamıyoruz onun cast time si inse falan bisilere benzetseler bazı buyuleri shield diyosunuz shamanlar tak siliyo locklar tak silio mageninde shieldi var talentle acılıo olsa bile var her classın nerdeyse shieldi var prideki shieldin tek ozeliği baskasınada atabilmen ben bi fark goremiyorum acıkcası ha lockun sacrificesi ha magenin shieldi ha prinin shieldi[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Priest korumak icin bir Hunter'a o is verilecek. Nasil Priest heallamadiginda kiziyorsaniz o Hunter'a da Priest'i yalniz birakirsa kizacaksiniz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 warrior oynatanlar bir priest acıp denesin yada diger bir class anlasın çilemizi hehe hop dur mana bekle demeye kalmadan 5 kişinin ortasına dalanmı ararsın agroyu prieste yukleyen adammı soyle degişik bişiler koysunlar hep flashheal nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 3 snyde olmek de öldürmekde şans çıkarılırsa sizin kişisel yeteneklerinize seçimlerinize bağlı. x şahıs warriorlari kavaltıda yerken y şahıs 3 saniyede ölüyorsa bu yetenek yoksunluğundandir.(Şahsi düşüncem)(Pek tabi itemsel uçurum olmayacak) tabi bu benim düşüncem.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 noobum ben babz[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mutluyum huzurluyum. Pişmanda değilim :) Heal atarken eğlenıyorum. Pvp yaparkende heal atıyorum yine eğleniyorum =)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest [Bu mesaj CapN tarafından 02 Ocak 2006 06:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya herif size untamed le sulfurasla vururken birakta parcalasin orani burani. immune to melee mi istiyosunuz nedir :) benim en zorlandigim iki classtan biri priest digeri warlocktur. priestin holy`si warlock`un soullinklisi makbuldur. keseni alkislarim full epic holy priestler hoplatiyo su an blde.epic olmayanda zorluyor. shadow priest pvpde holyden daha gucsuz ve kolay.[benim fikrim tabi.] neyse iste ole bence[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Priestler kadar kafanıza taş düşsün :) İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır demiş atalarımız. Önce kendi classlarınızda neler yaptığınızı/yapmadığınızı bi düşünün yada en temizi bi priest karakteri açıp neler yapabileceğinizi gösterin herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Şahsen mana kullanan classlara 0 yeteneğim var :) hiç oynayamam priest zaten bayar agresif bir class değil ama iyi bir priest oyuncusunun neler yapabildiğin her gün görüyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar