Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Name generator

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

manuelde yapabılırsın cok adam var ole

shamanosman
warlockrıfkı
hunterasuman
paladinselin
warriorrıza

vs vs vs[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi nicki hiç kafasına takmayan adam olsan çok rahat olursun.
mesela örnek veriyim
matgheridonda undead warrior açıcaktım.undead yazdım var dedi.sonra dedin un undersa ben updead yazarım falan :D aklıma ılk o geldi yazdım.mesela oyunda nick olarak WTF yazamıyordum Wthef yazmıştım biyerde.
şimdi chromaggusta onuyorum ordaki nickte Omyg :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben takılırım herşeye :D sınıf seçmem 3 gün sürdü ırk seçimi için 2 başlık açtım burada ve saatlerce screenshot aradım 2 günde karar verdim dün allakhazamda 2 saat rogue profilelllarından talent aradım 1 gün düşünüp talent treeye karar verdim internetten 2 tane rogue guidei bulup okudum , lockpicking level kasma ve grinding bölgelerini haritamda işaretledim şimdide son olarak isme karar vermeye çalışıyorumki ben bu karakteri 10 gün sonra yaratacagım sanıyorum fazlasıyla takıntılıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 03 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki:
overpowerme
nerfme

bunlar var valla açmasınlar çok gördüm yani[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pandaalf, 03 Ocak 2006 21:36 tarihinde demiş ki:
evet ama yine istediin bir nick oluo, bide o şikayetler siciline yazılıo gibi bişi oluo

Valla başka bişey istetmiştim arkadaşa Verdolian verdiler. Zaten buda öylesine açılmış bi char Lvl 45 olunda bari nickini düzeltelim dedik. yoksa kurallara uyarım uymayanları uyarırım.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?

[Bu mesaj Alo-matik tarafından 03 Ocak 2006 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pandaalf, 03 Ocak 2006 21:32 tarihinde demiş ki:
rp serverlarında unoob falan tarzı şeyler yazmak yasak isimde, eskiden wow un kendi generator ü vardı ama nedense bi şekilde kaldırıldı, bence kötü bi durum.

Eet niye kaldırdılar ki onu?
Lianathı ordan buldum ben :P
Ud male ismi olarak[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...