ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Varmı böyle birşey( Warcraft name generator )? Aradım ama çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 manuelde yapabılırsın cok adam var ole shamanosman warlockrıfkı hunterasuman paladinselin warriorrıza vs vs vs[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki: On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts! "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 benim gibi nicki hiç kafasına takmayan adam olsan çok rahat olursun. mesela örnek veriyim matgheridonda undead warrior açıcaktım.undead yazdım var dedi.sonra dedin un undersa ben updead yazarım falan :D aklıma ılk o geldi yazdım.mesela oyunda nick olarak WTF yazamıyordum Wthef yazmıştım biyerde. şimdi chromaggusta onuyorum ordaki nickte Omyg :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 http://wow.stratics.com/content/features/name/ ben buradaki isimleri birleştirme yoluna gidiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 valla ben takılırım herşeye :D sınıf seçmem 3 gün sürdü ırk seçimi için 2 başlık açtım burada ve saatlerce screenshot aradım 2 günde karar verdim dün allakhazamda 2 saat rogue profilelllarından talent aradım 1 gün düşünüp talent treeye karar verdim internetten 2 tane rogue guidei bulup okudum , lockpicking level kasma ve grinding bölgelerini haritamda işaretledim şimdide son olarak isme karar vermeye çalışıyorumki ben bu karakteri 10 gün sonra yaratacagım sanıyorum fazlasıyla takıntılıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 overpowerme nerfme[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 nickini or*** falan koy arkadaşına şikayet ettir türkçede böle demek diye değiştiriyolar.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Penthesilea, 03 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki: overpowerme nerfme bunlar var valla açmasınlar çok gördüm yani[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Misal ben baktım taurena aha dedım tam dana o arada arkamdan bı arkadsatan ses yukseldı delidana die o oldu nick im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben ilk zamanlar domates patates diye nick yazıyodum :)[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 cok sevidğim bi oyun vardı zamanında twisted the metal diye arabları parcalıosun falan ordan aklıma geldi bi anda yazıyım dedim yazdım ^^[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dolunay Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende bir name generator var belki işinize yarar http://www.chriswetherell.com/ edit: elf ve hobbit için [Bu mesaj dolunay tarafından 03 Ocak 2006 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 rp serverlarında unoob falan tarzı şeyler yazmak yasak isimde, eskiden wow un kendi generator ü vardı ama nedense bi şekilde kaldırıldı, bence kötü bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Alo-matik, 03 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki: nickini or*** falan koy arkadaşına şikayet ettir türkçede böle demek diye değiştiriyolar. evet ama yine istediin bir nick oluo, bide o şikayetler siciline yazılıo gibi bişi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende var name generator; upload ederim boş olduğum biara..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: pandaalf, 03 Ocak 2006 21:36 tarihinde demiş ki: evet ama yine istediin bir nick oluo, bide o şikayetler siciline yazılıo gibi bişi oluo Valla başka bişey istetmiştim arkadaşa Verdolian verdiler. Zaten buda öylesine açılmış bi char Lvl 45 olunda bari nickini düzeltelim dedik. yoksa kurallara uyarım uymayanları uyarırım.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 03 Ocak 2006 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: pandaalf, 03 Ocak 2006 21:32 tarihinde demiş ki: rp serverlarında unoob falan tarzı şeyler yazmak yasak isimde, eskiden wow un kendi generator ü vardı ama nedense bi şekilde kaldırıldı, bence kötü bi durum. Eet niye kaldırdılar ki onu? Lianathı ordan buldum ben :P Ud male ismi olarak[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 e wow un kendi name generator ı var. karakter yaratma kısmında isim yazma yerinin altında Randomize die bi tuş olmalı[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tauren nicki : I moo birleşik yazcaksınız tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kendin de sıkabilirsin bi isim.örneğin benim undeadın nicki Malachin. veya Krodnes hunterın nicki. o da olmadı Jolam warrior.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Wow NameGen 1.0[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Imbigboned görmüştüm zamanında bi tauren warrior nicki olarak. çok gülmüştük =)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: mardox, 03 Ocak 2006 23:02 tarihinde demiş ki: Wow NameGen 1.0 su Name generatorun bana Dwarf male ismi olarak buldugu isme bakarmısınız= KILLI yine de çok teşekkürler bunu kullancagım isim olarak cok sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar