Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ocak Ayı Masaüstünüz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=dık][/spo][signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

Mesaj tarihi:
said:
A-R-E-S, 01 Ocak 2006 17:48 tarihinde demiş ki:
Clintonik yaaww senin ki gibi tema nasıl yapabilirim?Açıklarsan sevinirim...

[Bu mesaj A-R-E-S tarafından 01 Ocak 2006 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]

yapmak istedign masaustunun fotografını çekiceksin bilgisayara aktarıcaksın ve duvarkagıdı olarak seçeceksin.. bu kadar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Loli-pop komiksin yaa sana burda yazık oluyor,dalga geçmene gerek yoktu arkadaşım adam gibi soru sorduk daha sonra hallettim ve yazımı değiştirdim,Ben sadece ekrandan aldığım screen shot'ı nasıl koyacağımı sordum....Bundan sonra doğru cevaplar verirsen sevinirim.....Sorduğumuz soruya yardım etmeyeceksen zahmet edipte komik olmaya çalşıma oldu mu?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:
çocuk komiklik olsun diye bişey söylememişki adam gibi açıklamış yanlış anlamışsın sen sakin ol[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Mesaj tarihi:
ares ;

lolipop sadece duvarkagıdının açıklamasını yapmıs oyle anlamıs.

tema için ise stylexp yukle.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Valla ben arkadaşın benle dalga geçtiğini anladım,eğer yanlış anladıysam özür dilemesini de biliriz.....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:

Muhallebi istedi bende koyayim dedim :D İsteyen arka planı yapsın :)

[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

Mesaj tarihi:
said:
Sabrina, 01 Ocak 2006 00:16 tarihinde demiş ki:
[spo1=Masaüstüm][/spo]

benim sistemde 98 =)) ve hemen hemen boyle bisi ss i gondermek isterdim ama su an cafedeim =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 01 Ocak 2006 18:57 tarihinde demiş ki:
Muhallebi istedi bende koyayim dedim :D İsteyen arka planı yapsın :)

Saolun ben bunu masaüstü resmi olarak kullanacağım. Hoşuma gitti.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
@Darkrider; sağolasın.
Benim masaüstü hala aynı. Pandarenin farklı bir resmi.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Mesaj tarihi:

[spo1=İlk defa bende afişe ediyim . ][/spo][signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..

Mesaj tarihi:

[spo1=masaüstü][/spo][signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim,
Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim,
Saf şarapla yıkayın ölünce beni;
Bir de bağ kütüğünden tabut isterim!

• Yeni Oluştur...