Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 merak ettiğim şey battlefielddan ne farkı kalacak o zaman?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Bonecrusher, 20 August 2003 22:51 tarihinde demiş ki: valla ben hiç bu konuda şikayet almadım. rj hiç de oyunun zevkini kaçırmıyor. Tersine soldier için ekstra stratejiler ekliyor. quake III'te de var, onda da kimsenin şikayet ettiğini duymadım. rj TF2'de büyük ihtimalle olmaz, çünkü daha askeri bir hava katılcak, daha gerçekçi bir oyun olcak, ve q3 gibi rocket jumplar felan olmuycak.[hline]By Gamers For Gamers tf2 nin şu anki tf ile alakası yok biri gana dieri kore fark böle bişey yani tf kadar da akıcı hızlı tempolu oyun yoktr..[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ee öyle dedim ben de zaten.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Walla Battlefield dan pek bi farkı kalmayacak TF2 nin ... Ama Battlefielddan once TF2 projesi vardı diyerek kendimizi avutma yoluna gidebiliriz mesela ...[hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferocious Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bf kötü mü maxi desert combat oynuyon ama onl de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yoo ben severim BF yi de iki aynı oyun olacak gibisinden bir cumle gecince :) ...[hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 aynı deil abi ne aynısı tf de spy mpy war onların grafikleri baya güzel olcaktı yani sonra 1 kişi commander olp ns deki gibi tepeden görcekti mapi vs[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar