Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aşk varmış. arada bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aşk, şehvetin yoğunlaşmış halidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hiçliğin,kaybolmuşluğun içine adım atmaktır aşk...Çaresizce akan bir suya bırakmaktır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Apache said: -Cleglaw- said: -Cleglaw- said: aşk yoktur bu süre içinde bi ara olduğuna inanmıştım, yokmuş. aşk yoktur. (: sen daha 16 tas catlasa 17 degilmiydin? 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Zheld said: eriktir erik evet abi eheh eriktir. ağaçta olabilir ama. bilmiyorum karar veremedim onada benziyor onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Aşk ulaşılmaz olana ulaşacağını sanarak yaşamını bombok heba etmekdir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kumdan kale yapmak gibi bişidir.. boşa kürek çekmektir.. hatta 31 çekmektir.. yapma çiçektir..kokmaz Osman'ın dediği gibi garbage dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aşk 10 aydır yaşadığım, değerini bilirsen dünyanın en buyük, en mukemmel duygusudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aşk candır,can canandır.... ask benim beeeeen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Aşk... ...bulaşıkları birlikte yıkamaktır. (Şıpsevdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aşk sıkışmaktır işte ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar