arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aşk yürekte dost bir ses aşk sahilse bir nefes aşk gölgelerden sızan sarı ışık çölde esen rüzgar boşlukta düştüğün uçurumda bir dal tutunduğun ah aşk! cennete pencere aşk çocuksu bir neşe aşk ...tarifsizdir... sözler yetersizdir bitmeyen bir ümit yıpranmaz bir güven vazgeçilmez bir an ömre bedel ah...aşk gözlerini karartırken sen gönlünle görünürsün tüm hedefler bulanırken tek gerçeğin aşkın olur aşk yürekte dost bir ses sahilde bir nefes gölgelerden sızan sarı ışık çölde esen rüzgar boşlukta düştüğün uçurumda bir dal tutunduğun ah..aşk! cennete pencere aşk yürekte dost bir ses aşk çocuksu bir neşe tek duyduğun kalp sesindir.... ipek kadılar altıner... kamelyalı kadın oyununun müziklerindendir.. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 20:41 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aşk adamı vurur döner döner vurur, döndükçe vurulursun, vuruldukça dönersin... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 karşılıklı olduğunda cennet platonik olduğunda cehenlem yaşatan duygu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Aşk acıdır ve acı ise hayattır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aşık olunan kişinin malca davranışları karsısnda vakit kaybetmeden kin , nefret vb. seylere donusebilen duygular fırtınası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Popüler bir şey.Popürler olan şeyler iyimidir?Bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 BabacumMostors'un da dediği gibi aşk başlangıçta heyecan, gelişmede sevindirik olma ve bitişde mallık hissidir Misal bende dün oldu mallık hissi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 her dağa sis düser lafini söyleten benim icin kaynaği olan olgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tikkycemal'e özel istek yapıyorum aşk ile ilgili fikirlerini bütün pati halkına yayınlasın merak içinde bırakmasın bizi :) Not: @Kyra: Sen Sebo mod 'u aktif etmişsin benimde aktif kardeşim sadece kaçan kurtulur artık :) [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 23:59 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bence tikicemal'in topiclerinden yola cıkarsak, hmm hmm ona gore aşk sevgilinin eşcinsel cıkması uzerinde, sapitip, para için cinsel hayatından vazgecmektir, üstüne yonja acilmamassa tam olur, estetik yapmayı düşünen bi bakire bulup evlenirse de kadro tamam. edit: anlam kargasası [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 00:04 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aşk ne kadar acı çektiğin değil acıya ne kadar dayanabildiğindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yok ya aşk maşk..mallık hissi olablr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares_jolie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 aşk yapamayacağın tüm aptallıkların o an mantıklı gelmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yoktur demiştim, varmış. böle nehirmiş aşk, yüzüyomuşun. yeşil yeşil. büyük bir nehir, en büyüklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 rüya kadar gerçek ve ula$ılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bn bu sözü tuttum:D aşk yapamayacağın tüm aptallıkların o an mantıklı gelmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 durexlisi var bide normali var hocam =/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Aski en güzel Amorphis- House of Sleep tarif eder, bunu anladim ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ... üzerine ciltlerce kitap yazılsa dahi , anlatılamayacak bir olgudur. [a.k.a Anlatılmaz yaşanır :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 en iyi ağlama sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ne yazsan anlatamazsın aşkı kelimeler yetmio aşka.yaşamak lzm cidden aşk hödödür hededir diyince olmuo gerçekten.şuan gerçekten yaşadıgım için biliyorum :) yani kafay sıyırmaktan başka bişi degil.bi an önce atlatmak lzm bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 1)Aşk kişinin bakış açısını kullanarak yapılan bir ilüzyondur. 2)Aşk kişiyi elde etmek için oynanan bir senayodur. 3)Aşk kişinin parasına kilitlenmiş bir füzedir. 4)Aşk asla tanımı yapılamayacak bir problem bir denklemdir. 5)Aşk karşındakinin duygularını sömürerek yapılmış bir duygu kurgusudur. Daha sayardım ama sanırım yeterli oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 benım yerıme hayyam doldursun Eyvah ki; aşksız gönül dinden sayılmaz! Yanmazsa aşkla o, gönülden sayılmaz! Sevmeden geçirdiğin bir günün varsa; O gün boşa geçmiştir, günden sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mysterie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 a$k "o"dur.. "sen" olunca ask biter... [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 18:55 tarihinde, mysterie tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 sictiktan sonra tuvalet kagidinin kalmadigini anlamaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar