Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk...(siz doldurun)

wEll

Öne çıkan mesajlar

Sanırım yunan mitolojisine göreydi, insanlar eskiden tek bir varlık olan iki ruhdan oluşurlarmış. Ondan sonra tanrıları kızdırmışlar, tanrılar da ceza olarak ruhları ayırmış, ayrı bedenler vermişler. Aşk ise, her bir ruhun, karşısındaki ruhu eski eşi zannedip sonra yavaş yavaş bir kez daha yanıldığını anlama süreciymiş.
Eksik yada yanlış anlatmış olabilirim, bunu duyalı yıllar oldu sanırım...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk bir sudur iç iç kudur..orucluysanda kazasını tutuyorsun birgün elbet..boz gitsin[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Sosyal ağlarda paylaş

aşk her insanın yaşaması gereken,yaşadığı zaman kıymetini bilmesini ve ona sımsıkı sarılması gereken duyguların en büyüğüdür..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk, insanların kendilerine eziyet etme yöntemidir
Aşk, insanların, hormonlarının gazına gelip hayatlarını karartma şekilleridir
Aşk, koskoca bir yalandır...

Ayrıca;
Paticik forumlarında "Kişisel" bölümünün %90 ıdır[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

tarif edilemez , yasanir . özellikle altinda mantik araninca , cevabi bulunamayacak duygular toplulugu. kaybolmus cenneti arama istegi ...
insanin hayata bakis acisini degistirebilen bir olgu ..
kalbini , sevgini gerekirse herseyini onunla paylasma istegi .
elini tuttugunda , sana baktiginda , sarilip öptügünde herseyi bir an unuturmus gibi olursun , kendini onun yaninda rahat ve huzurlu hatta baska bir alem'de , gezegende gibi hissedersin ya .. öyle birsey belki ...[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk garip bişidir ...
Tarifi kişiye göre değişir...
İnsanı salak gibi hisettirir...
Ya sevdirir yada - -...(fill in the blanks question-8pts)

Ehm...Neyse para varken aşk ne dicemde neticede parayı sevmekte para aşkıdır...(para aşkımı hormonsal bozukluk sınıfına atıyorum)
Not:8puanlık soruyu kişilerin bakış açısına bırakıyorum,hayata dair 5 tane farklı şey yazılabilir oraya(sadece benim saydıklarım...).

Bunlar klasik laflar bana gelince aşk ne midir?Bu dünyadaki en gerekli ve en geri zekalıca şeydir....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...