wEll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Direk bodoslama giriyorum konuya.Bugun arkadaslarla konustuk.aslında aşk herkes için farklı şeyler ifade ediyormuş meğersem. aşk sizce nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Love is nothing without faking... =P[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 love is the name sex is the game forget the name play the game :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 acı[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hiç sadece kocaman bir hhhhhiiiiiiiiiççççççççççç[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sanırım yunan mitolojisine göreydi, insanlar eskiden tek bir varlık olan iki ruhdan oluşurlarmış. Ondan sonra tanrıları kızdırmışlar, tanrılar da ceza olarak ruhları ayırmış, ayrı bedenler vermişler. Aşk ise, her bir ruhun, karşısındaki ruhu eski eşi zannedip sonra yavaş yavaş bir kez daha yanıldığını anlama süreciymiş. Eksik yada yanlış anlatmış olabilirim, bunu duyalı yıllar oldu sanırım...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 imzam[signature][hline]Bak milletin aşk falan dediği şey kaybetmenin kılıfıdır eger bana aşık oldum dersen sana kaybetmek uzeresin deriM(dostun tavsiyesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aşk bir sudur iç iç kudur..orucluysanda kazasını tutuyorsun birgün elbet..boz gitsin[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aşık olmadım daha :) bilmiyorum[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: RabbiT, 23 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Love is nothing without faking... =P LoL[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aşk mı oda ne..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 uzun zamandır bulamadıığm şey[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 love is blind.[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aşk her insanın yaşaması gereken,yaşadığı zaman kıymetini bilmesini ve ona sımsıkı sarılması gereken duyguların en büyüğüdür..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gençlik çağlarda acıya eşit olan,evlilik yolunda insan bağlayan faktörlerden biri. iki kelimeyle gençlikte aşk,çıkmaz sokak.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aşk, insanların kendilerine eziyet etme yöntemidir Aşk, insanların, hormonlarının gazına gelip hayatlarını karartma şekilleridir Aşk, koskoca bir yalandır... Ayrıca; Paticik forumlarında "Kişisel" bölümünün %90 ıdır[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aşk bazen beş yıldızlı bi otelin kral dairesinde konaklamaktır... bazende yedikule zindanlarında işkence görmektir...[signature][hline]falling away from me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ne onla ne onsuz. (belki daha çok onla)[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 onu gördüğünde heyecanlanmak...yaklaşırken ayağının takılması sendelemen..ilk cümlende kekelemen...elini tuttuğunda titremen..vs.vs..ama tabi bi yerden sonra monotona bağlıyor...aşk ilk nefestir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aşk yalandır Sevgi Gerçektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tarif edilemez , yasanir . özellikle altinda mantik araninca , cevabi bulunamayacak duygular toplulugu. kaybolmus cenneti arama istegi ... insanin hayata bakis acisini degistirebilen bir olgu .. kalbini , sevgini gerekirse herseyini onunla paylasma istegi . elini tuttugunda , sana baktiginda , sarilip öptügünde herseyi bir an unuturmus gibi olursun , kendini onun yaninda rahat ve huzurlu hatta baska bir alem'de , gezegende gibi hissedersin ya .. öyle birsey belki ...[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aşk garip bişidir ... Tarifi kişiye göre değişir... İnsanı salak gibi hisettirir... Ya sevdirir yada - -...(fill in the blanks question-8pts) Ehm...Neyse para varken aşk ne dicemde neticede parayı sevmekte para aşkıdır...(para aşkımı hormonsal bozukluk sınıfına atıyorum) Not:8puanlık soruyu kişilerin bakış açısına bırakıyorum,hayata dair 5 tane farklı şey yazılabilir oraya(sadece benim saydıklarım...). Bunlar klasik laflar bana gelince aşk ne midir?Bu dünyadaki en gerekli ve en geri zekalıca şeydir....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çiçek abbas filmindede aşk ii anlatılır efem. çilekli ortamı delmek için yaptım eet,taşlayınız istediğiniz kadar:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence aşk bi süre kendini kaybetmek.. sırf onun için yaşamak ama bi gün onun senin aşkını haketmediğini anlamandır.. ama genelde farkm lı duygular uyandırıyo..bazen süpe ..bazen çok acı.. dandik bişi işte:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aşk aşktır işte yavs[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar