Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 73 - Fenerbahçe 68

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Yahya Kemal Gençerden Açıklama
30.12.2005 16:27

Erkek Basketbol Takımımızın ezeli rakibi Fenerbahçeyi, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksinde yendiği karşılaşma sonrasında, sarı lacivertli bazı idarecilerin yaptığı talihsiz açıklamalara Basketbol Komitesi Şube Başkanımız Sayın Yahya Kemal Gençerin yanıtıdır:
Lig lideri, Şampiyonluğun en büyük adayı Erkek Basketbol Takımımızın, 28 Aralık 2005 Çarşamba günü BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksinde Fenerbahçe;yi muhteşem bir oyunla, bileğinin hakkıyla yendiği karşılaşmadan sonra, sarı lacivertli bazı idareciler sportmenliğe yakışmayan açıklamalarda bulunmuşlardır.

Fenerbahçe Spor Kulübü her zaman olduğu gibi yine kaybettiği bir derbi sonrasında, alışılagelmiş tavrını sürdürmekte ve gündem değiştirmeye çalışmaktadır.

Akatlarda bir grup taraftarımızın yaptığı kötü tezahüratlara Yönetim Kurulu üyelerimizin tempo tuttuğunu iddia edecek kadar ileriye giden sarı lacivertli idareciler, geçtiğimiz yıl Abdi İpekçide oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş basketbol mücadelesinde taraftarlarının toplu halde yaptığı küfürlerin duyulmaması için FB TVdeki yayının sesini kıstıklarını çok çabuk unutmuş gözüküyorlar.

Kötü tezahüratı ve küfürü hiçbir sporseverin ve de sorumlu mevkilerdeki yöneticilerin içine sindiremeyeceği tartışılmaz bir gerçektir. O gün salonda bulunan Yönetim Kurulu üyelerimiz de, kötü tezahüratı engellemek için gereken her müdahaleyi yapmışlardır.

Coachumuz Murat Didine Küfürleri sana iade ediyorumdiyebilecek kadar sorumluluk bilincine sahip olmayan idarecileri bünyesinde barındıran Fenerbahçe Spor Kulübünün, Türkiyenin her stadında, her salonunda neden sadece kendilerine küfür edildiğini düşünmelerinde fayda görüyorum.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım

Yahya Kemal GENÇER
BJK Yönetim Kurulu Üyesi[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site.
www.beer.com

[Bu mesaj Passanger tarafından 31 Aralık 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 29 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
Bonjo, 29 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 29 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Bana göre Fener'in kadrosu da çok iyi ama antrenor yok...

Aydın Örs bence hiç iyi bir antrenör değil.Fener'in başına iyi biri geçse fener toplanır...

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim süper ya

bana göre değil.Sen gülebilirsin ama ben o adamı hiç sevmiyorum.

Takımı Avrupa 2.si yapması benim için önemli değil sevmiyorum ve bana göre de iyi bir antrenör değil.

En azından Murat Didin'e göre.

edit: Didim yazmışım değiştirdim

Valla senin Aydın Örs ü beyenip beyenmemen pek bişiyi deiştirmez.Tüm Türkiye çok iyi biliyorki , Aydın Örs en iyi yerli hocadır.TBL ye zone defence i getiren , savunma kavramını yeniden yaratan kişidir kendisi.
Sevmek durumunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

hocam aydın örs en iyi hocadır demişsin. neye göre konuştun bi açıkla lütfen. zone defence demişsin, herhangibir takıma karşı maçın her anında zone la oynanır mı? eğer basketbolu biliyorsan bilirsin ki oynanmaz. ayrıca aydın örs maçı okuyamayan, eli sıcak oyuncuları çıkartıp yerine soğuk oyuncu sokan bir teknik adamdır kendisi. efesle biryerlere gelmiştir, evet. ama o zamanki kadroya ayrılan bütçeyle şimdiki bütçe aynı mıdır sorarım sana. ergin ataman, oktar mahmudi, murat didin gibi coachlar varken sıra gelmez aydın örs e kanaatimce...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...