Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 bu konuda çok cahilim acaba swg nin freeserverı var mı? oyunun kopyası bulunur mu?[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 24 sayfa) Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Kopyasını birilerine yaptırmak dert değil ama oyunun free server'ı yok ve olmayacak. Ayrıca kopya cd ile orjinal serverda oynayamazsın. Ama bir arkadaşında orjinal oyun varsa aynı anda ayn account'tan farklı serverlarda oynayabilirsin.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 zaten sw nin nebula gibi bir server a sahip olmasını istemezdim özellikle sw dedim[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 24 sayfa) Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yapmaya çalışan olursa cidden acırım arkadaşa, masraflı olur biraz :D heleki arkasında sony'nin avukatları kovalarken :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sony nin avukatları geç, onlara gelmeden bi sürü masraf var server makinesi bağlantı gamemasterdı hedeydi tonla masraf[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 emulatörü yapılsa bile; iki cıvık gm, üfürükten bir bağlantı ve normal şartlarla kurulabilecek 3-4 ghz işlemcili 2gb ramli bir makinayla falan olacak iş değil zaten böyle bir olay.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 azmo neden oyle yavas diyosun amd 2500+ 512 kingston ddr asus amd anakartla gayet rahat oynuyorum anca 20-40 kisi dolusup sehre kapismaya baslayinca cok seyrek tekliyor, o da anlayabildigim kadariyla hard disk okuma yaparken. hard diskin cok onemi var arkadaslar. gozlemim o ki bir ana kadar goruntude bulunmayan yeni bir grafik basilacagi zaman alet hd den okuyup ram a yolluyor, bu okuma sirasinda da hdnizin hizi takilma surenizi etkiliyor. seagate barracuda iv ata 100 var bende tavsiye ederim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 engine 3d olduğu için normalde oyun içinde harddiskten okuma yapmasına ihtiyacı yoktur programın. tabi bu söylediğim şey ram yettiği sürece olur. ram yetmediği anda, program ram'deki obje+texture vs bilgilerinin o anda kullanmayacağı bir kısmını harddiske yazarak yenilerini yerlerine koyar. tekrar eski bilgiye ihtiyaç olduğunda yine bir kısım boşaltma yaparak yazdıklarını geri okur vs vs. yani ram'i yeterince artırarak tıklamayı sıfıra indirmek mümkün ama bu yeterincenin miktarı bu oyun için epeyce büyük bir rakam :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sen swap durumunu diyosun. benim dedigim o degil. zaten herhangi bir sahnenin renderi gerektiginde mem yetmeyip swapa kalmissa allahliktir durum. benim dedigim tasarruf. oyun baslayinca tum charlar, tum playerlerin uzerindeki tum olasi giysiler, tum itemler direk rama konmadigi icin - ki imkan yok yetmez 1.5 gb uzeri lazim en az - haliyle hd de duruyor. ilgili grafik eger ekrana cikarsa render edilmesi gerekirse okunup meme yollaniyor orada duruyor bu sefer, cok idle olup flush edilene dek. onu demistim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Sufi, 25 August 2003 14:40 tarihinde demiş ki: engine 3d olduğu için normalde oyun içinde harddiskten okuma yapmasına ihtiyacı yoktur programın. tabi bu söylediğim şey ram yettiği sürece olur. ram yetmediği anda, program ram'deki obje+texture vs bilgilerinin o anda kullanmayacağı bir kısmını harddiske yazarak yenilerini yerlerine koyar. tekrar eski bilgiye ihtiyaç olduğunda yine bir kısım boşaltma yaparak yazdıklarını geri okur vs vs. yani ram'i yeterince artırarak tıklamayı sıfıra indirmek mümkün ama bu yeterincenin miktarı bu oyun için epeyce büyük bir rakam :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Su anda 1 GB ram var bugun bir 512 daha takiyorum. Eger kalabalik mekanlarda takilmazsa sen , takilirsa diger arkadas hakli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bilgisayarcimi soydun :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aetar ( Eclipse Marksman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Azmodai, 25 August 2003 13:12 tarihinde demiş ki: ehueh 3 ghz lik 512 ramlik aletle bile client yavas calisio serveri dusunmek bile istemem[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG ayni sey mi? client 3d render ediyo.. server ise sadece komut execute ediyo. bus hic bisekilde grafik ile mesgul olmuyo.. onemli bisi bu.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hehe hakikatten bilgisayarcı mı soydun? :) aslinda ben de 1 haftaya kadar makinalardaki iş bitince 768 ramli bir makinaya aktaracağım oyunu. acaba 256'ları söküp 3 tane 512 mi taksam? * elleriyle ceplerini yoklar *[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar