Invulon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ilk basta soulforge u okudugumda bende 2 gun kalmadan deliler gibi okumusdum :p ama bende ayni sekilde dark elf trilogy ve avatar trilogy (4-5 de dahil) okumusdum deliler gibi sevdiign seye bagli bi sey sararsa ole akip gidiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 onları ben de okudum ewet ama o biraz da yazara bakıyor. yani dl nin pek çok alakasız kitabı var ama kendi başlarına okunması pek zevk verebiliyor yazara göre. ben derim ki weis&hickman ciddi anlamda yaratıcı ve iyi yazarlar. salvatore'un hayalgücü biraz kıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 buzyeli vadisi, kara elf üçlemesinden önce yazıldığı için havada kalan bazı noktalar vardır ve kara elf üçlemesine göre gerçekten kötüdür. chronicles harika bir seridir.aynı şekilde kara elf üçlemeside okunması gereken kitaplardır. ancak devamında hepsi gereksiz yere uzamış ve cılkı çıkmıştır. tabii bu benim fikrim. the silent blade - iyi bir kitaptı. p.s:salvatore'nin kızıl gölge fln gibi bir serisi vardır okumayın, yaklaşmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ne biliyim ben sevemedim dragon lance serisini. böyle çok janjanlı gelıyor bana. dövüşü anlatması yok beline vurdu gözü çıktı. bende zevk alarak 8 kitabını okudum ama yani bir lotr kıymığı kadar olamadı gözümde. sırf para kazanmak için basılmış gibi bir hava verior bana. dark elf trilogy'i okudum yine geçen gün. her okuyuşumda farklı birşeyler alıyorum kitaptan. yani resmen insanın kişiliğine direk olarak etki ediyor. anlatamadım ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hele sürgün kitabı süperdir bence resmen ağlamaklı oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 orda drizztin günlügünü begendim bitek. orda isledigi dusunceler baya güzel. hikayesi dragonlance kadar kaliteli degil. yakın bile degil neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 drizztin günlüğü 16. kitaba doğru bayıyor artık felsefenin dibine vuruyor pls. zttirsin yani o kadar baydı. ayrıca chronicles a yok beline vurdu gözü çıktı tarzında şeyler var diip kara elf üçlemesini (fr bak dikkat çekeyim) beğenmek de olağanüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evet yazarken aklıma geldi. heh ya zaten buzyeli vadisinde saçmalanıyor artık, lotr'den kırma hikayesi var zaten mithril damarlarının. mesela bence gediksavaşları serisi daha iyidir dragonlance'den. çünkü daha günlük olaylardan bahsediliyor, okuyucuyu kendine çekebiliyor bu yolla. eh neyse sevmiyorum işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bilmem bende yeri ayrıdır ilk başladığım seri olmasından olabilir. death gate cycle da muhteşem bir kurgusu vardır, gel gör ki abuk sabuk edebiyat kitaplarını zorla bize derste okutan hocaya verdiğimde okuyamadım sıktı demişti. okkalı bi zttr çekecektim de, kitap hala elinde 4 sene sonra çekemiyorum.versin öyle çekecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ölüm kapısı serisi çok iyiydi bence ama sonunda insanı dumur ediyor. iğrenç bir bağlayış var sonunda. o kadar merak ediosun sonunda eblek birşey çıkıyor. öyle kitap elimde kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar