Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dogru birini bulmak ? Bu kadar mı zor ?

Quo-Vadis

Öne çıkan mesajlar

tanıtayım kendimi de ,
zamanında evliydim, boşandım,cocuk eski eşimle gitti
yaklaşık 2 senedir de görmiyorum , malum yırtdışında yaşiyor eşimde yabancı idi zaten.
bir süre once de yeni bir kız arkadaşım oldu.
şimdi niye anlatiyorum bunu,
cok uzun zaman önce bir filim seyretmiştim.
Oglanın biri , kızın birini seviyor kız da bunun farkında ama ne var ki , kız başkasını seviyor.işte üstünden zaman geciyor , kız büyümüş ,oglan büyümüş , adam artık hayatını düzenlemiş,tek başına yaşiyor, günün birinde kapısı calınıyor ve kapıda yıllardır görmediği hala sevdiği o bayan. diğeri onu terketmiş ,yıllarca dövülmekten ve envai eziyetten sonra. bayan hamile kalınca diğeri onu terk ediyor .Neyse bizin oğlan bunu evine aliyor , cocuk doguyor, ama gel gör ki 2-3 yıl sonra eski hayırsız herif geliyor ben seni seviyorum diye , kız da herşeyi bırakıp basıp gidiyor onunla , bizim adam da kaliyır gene tek başına .

bunu niye mi anlattım şimdi : buna benzer bir şey yaklaşık 3 gün önce benim başima geldi de ondan.

tam da evet ,en sonunda güvenebileceğim doğru kişiyi buldum derken :(

Bu kadar zor mu sana verilen değeri anlamak ? Yoksa illa birinin senin yanında kalmasını istiyorsan kötü mü davranman gerek ?
Iyilik yaramaz mı bayanlara ?
eski bir söz var (yazdıgım için kusura bakmayın)
Deveyi diken ,milleti s.... yaranır . Buna göre mi davranmak gerek ?

verilen değeri , sevgiyi , saygıyı , anlayan bayanlar kalmadı mı yoksa artık ?

eski eşimin de cocuğu bana karşı kullanması da cabası .

poff sanırım eşek gibi sarhoşum sabah sabah ,destan yazdım.
neyse içimi döktüm rahatladım ,hiç tanımazam bile sizi , okuduğunuz için teşekürler.
Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın,onları cekecek durumda değilim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bütün bayanları aynı kefeye koymak yanlış olur. Senin bahtına hayırsız birisi çıkmış, ayrıca gerçekten seviyormuşsun ki ikinci bir şans vermişsin. Senin yerinde ben olsaydım da aynını yapardım yani, kendini suçlaman yersiz olur. Ama kader işte, dediğim gibi hayırsız birisiymiş karşındaki. Umarım sana hakettiğin değeri veren birisi çıkar.[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

Başından iyi olayların geçmediği belli.
Asteo'nun da dediği gibi genelleme yapmamak lazım.

Bence önemli olan bulduktan sonra yitirmemeye çalışmak.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

genelleme yapmamak lazım onu biliyorum da,
ayrıca kaybetmemek için elimden geleni yaptım ,
ilki neyse de , ikinciside boyle mi olmalı idi.

insan ister istemez genelleme yapiyor.
iyice uctum sanırım kusura bakmayın.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 03 Ocak 2006 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Acısını çekeceksin abi, bir kere de olmamış ve gerçekten küçümsenecek bir olay da değil...

Acını tam olarak anlayamasam da, az çok neler düşündüğünü anlayabiliyorum. Ne kadar uygulayabilirsin hayatına bilmiyorum ama, ileride pişman olacağın şekilde devam etme hayatına, en az zararla geçirmeye çalış bu dönemi.

Elbette pat diye eski hayatına dönmen beklenemez ama en azından hayata sarıl, boşverme...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 Cümle kurmanın aramızda lafı olmaz hakikaten. Yaşadıkların da az uz şeyler değil, ama atlatılmayacak şeyler de değil! Benzerlerini yaşadım. Ama açık sözlü olmak gerekirse senin yaşadıkların kadar ağır değildi yaşadıklarım.
Aldatıldım bende, çok kez hemde...
Geldi gitti, geldi gitti,.
Bak sonunda buldum mutluluğu. Taktım kalbi. Şu an benden çok uzakta ama olsun deli gibi seviyorum, deli gibi aşığım.
Sabret hocam sabret!
Hem olgunlaşırsın, hem kendine göre birisini bulursun.
Her insan ilk deneyişte bulacak kadar şanslı değil . Eminim bunun farkındasındır.
Sorununu paylaşman gerçekten olumlu.
Umarım biraz olsun rahatlatabilmişizdir seni, umarım en kısa zamanda eski yaşantına dönersin.
Az zararla atlatırsın umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

zor bi dönem senin için galiba fakat üstesinden gelmeyi başarman lazım.seni terkeden sevgilin doğru olanı yapmamış tabi ama seni terkederek senin sevgini haketmediğini de göstermiş zaten.onun için sen en iyisi hak eden insanlar için üzül yada hiç üzülme=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşadıkların cidden, birçok insanı hayattan soğutacak cinsten şeyler. (Şahsen ben o kadarı ile bile pes ederdim heralde.) Ama bak bunları kaldıracak kadar güçlüsün, yaşını bilmiyorum tabi ama önünde büyük ihtimalle daha yaşanıcak çoook uzun yıllar var, umutla dolu. Elbette ki aradığın bayan , senin değerini bilecek, kendine verilen değeri anlayacak birisi , sokakta biyerlerde dolanıyor şu anda ;)

Arkadaşların da dediği gibi pes etmiceksin[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...