Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Cowboy


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Silkroad tan sonra indirdim denedim veee üper diyorum :P Freelancer sevenler lütfen direk atlayın eheh :) . Oyun freelencerın biraz daha alt versiyonu diyebiliriz. Başlangıç için 4 gemiden birini seçiyoruz ve daha sonra yaptığımız savaşlarla level atlıyoruz :) . Ama burdaki savaş sistemi gunz vs. gibi dğeil bir odadan değil :P Tamamen freelancerdaki gibi sayılabilir aslında ama biraz daha farklı :) . Uçaktan inip şehirlerde gezebiliyor, şehirlerden geminize upgradeler yaptırabiliyor , yeni silahlar takabiliyor, geminizin rengini değiştirebiliyor, bin bir çeşit şey yapabiliyorsunuz :P . Oyunda pvp vs. mevcut ama iler ki levellarda. Başlarda aldığınız questleri yaparak lvl atlıyorsunuz veya atlayın uçağınıza çıkın dışarda yaratık avlayın gerçekten zevkli :) Oyunda party, guild sistemleride mevcut (party olmaya bilir sanırım bilmiyorum görmedim ama görmüşte olabilirim :P) Oyun genel yapı itibari ile zevkli :) . Kontroller aşırı kolay hiç zorlanmıyorsunuz. Mouse la yönlere gidiyorsunuz tuşlarla ateş ediyorsunuz. Zaten havada başladığınız için bir şey olmuyor. ama bir şeye bakmak için durmak isterseniz "b" tuşuna basıp durabilirsiniz ve durduktan sonra tekrar "b" tuşuyla havalanabilirsiniz :) . Bazı yerlerde base ler oluyor base lere inmek için yakınına gidip "b" tuşuna basıp daha sonra "c" tuşuna basıyoruz. Valla oyun zevkli bir uzay vs. frp mmo karışımı gülze bir şey :) . Açık alanlarda savaşlar , dar mağralarda savaşlar hepsi mevcut beklerim.

Nick : Feronmidas

:P

www.spacecowboy.net

Not : bu arada karakterler arasında ben gemi farkından başka bir şey bulamadım bazılarnın statları dağınık ama her lvl atladığınızda bir stat point alıyorsunuz ve veridğiniz stat 3 stat birden alıyor. Bu yüzden korkmayın :P

Bu arada oyun beta-test te şu an ilerde F2P veya P2P mi olacak bilmiyorum :P ve oyunun downloadı 500 küsür mb :)
[spo1=Bir tane ss :)]

[/spo][signature][hline]naaK !!! öLDü !!!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz statlar hakkında bilgi vereyim :P Oyuna girince afallamayalım diye :)

Her levelda bir stat alıyorsunuz ve bu statlar bir statınızı arttıyorsunuz.

Attack : Saldırı ve vuruş gücünüzü arttırıyor.
Defense : Defans puanınızı arttırıyor.
Fuel : Benzininizi arttıryor :P . Benzini düşük tutmayın büyük savaşlarda benzin bitince direk ölürsünüz çok önemli bir şey :)
Sprit : Skill point inizi yükseltmeye yarıyor (sp) Skill point sayesinde bazı lvl larda aldığınız (gerçi vendor dan skill satın alıyorsunuz :P) özel saldırıları kullanıyorsunuz.
Agility : Oyunda "space" tuşuna basınca hız kazanıyorsunuz ve bunu yaparken nitro gibi bir şey oluyor yandan yavaş yavaş bir şey gidiyor :P Onun artmasını sağlıyor işte
Shield : Shieldinizi arttıyor. (Bu önemli çünkü savaşlara shield puanı gitmeden canınız gitmiyor ve shield puanınız ne kadar yüksek olursa o kadar çok yaşıyorsunuz :))

Stat alımları


Aşığıda uçakların stat alım listelerini vericem buna göre her lvl da aldığınız stat pointinizi verdiğinizde karakterin puanı o kadar artıyor :) .Mesela başlangıçta B-Gear model uçağın tüm skilleri 3 le başlıyor gösteriyor bu sayede her lvl atladığınızda verdiğiniz stat 3 artıyor 4 olsaydı 4 artıcaktı :P

Gear Attack Defense Fuel Sprit Agility Shield
B-Gear 3 3 3 3 3 3
I-Gear 4 2 3 3 4 2
M-Gear 2 4 4 3 2 3
A-Gear 4 3 4 2 1 4[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuna bi kaç ss daha koyabilirmisin.Sitesinde de bir tane ss veriyor.Mesela yaratık öldürürken yada şehirde dolaşırken gibi.Grafikler değilde yaratık öldürme mevzusunu anlamadım nasıl oluyor.Shoplar nasıl harita sistemi nasıl.Lag durumu nasıl.Bu gibi soruların cevapları lazım.

Şimdiden Teşekkürler.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda lag yok gibi 256 ile sorun yaşamıyorum :) . Shop sistemi şehirdeki belli bölgelerden alıyorsun zaten tüm şehirlerin şekli şemali aynı :P şehirlerde pek bir şey olmuyor :) (yani benim gördüklerimde) ss koyarım birazdn :P Bu arada yaratık öldürme sistemi normal işte biraz zor girince anlarsınız türünden :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyosun her gün bissürü yeni online oyun geliyor buraya.Deneme yanılma yapmaktan bıktım.Bir oyun oynamak istiyorum fakat yeterince bilgi edinmem lazım.Kotalı net kullanıyorum ve downloadlar kazık.Bunun için ss istiyorum değermi diye.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shoplar çok kolay gidiyorsunuz küçük zaten şehir her shop un üstünde ismi yazıyor ve oradan silahı seçip buy yapıyorsunuz :) . Benzin içinse landing yerleri var haritalarda c ile iniş yapıp benzini dolduruyorsunuz parayla yani her şey düşünülmüş kolaylaşmış birazdan bir sürü ss koycam :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana hiç olmadı :) gateden çıkarken ben yani take off çekiyorum :P direk otomatik ben ellemeden çıkıyor :) ama girerken filan hiç yaşamadım belki gidilmiycek bir yere yani lvl ının yetmediği bir yere gitmeye çalışmışsındır ondada bug olmuyor gerçi :) göndermiyor seni geri çeviriyor o kadar[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...