demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Arattım ama bulamadım Tekrar çekmişler bu filmi Gelicekmi türkiyeye?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya abim bi ara deli gibi bunun müziini dinlilodu bendede cdsi war ama nası bişi hiç bi fikrim oyk:)[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bak bakalim bumu aradigin?[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 türkiyeye gelicekmi peki bu film biliyormusunuz?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Zannetmiyorum 2 yil gecmis ustunden ne yazik ki Turkiye'de sinemalar gise hasilati ve gelir oncelikli dusundugu icin gelecegini sanmiyorum.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 koca 2004ü görmemişim ya Hey allahım:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. Sensiz bir yıla girmenin düşüncesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Heralde gelmez artık, ben şu anda indiriyorum.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ooof oof hastasiyim bu operanin. o filmi izleyemedim henüz ancak canlisini izledim filminden daha iyi olduguna eminim . sahne efektleri süperdi , filmini aratmadi.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 01 Ocak 2006 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hayır dergide okudum gelcekmiş bu ay falan sanırım dört gözle bekliyrum filmi... derginin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben de sanki bi yerde görmüştüm gelecek gibilerinden, ama aradan yıllar geçmiş , gelmez gibime geliyo.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Gelirse ozel bi etkinik cercevesinde felan gelir. Her sinema ya gelmez ama aslinda yazin sacma sapan filmler yayinlicakalarina bole seyler yayinlasalardi da keyfimiz yerine gelseydi.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben bu filmi hiç izlemedim ve feci merak ediyorum o yüzden gelsin ya sadece kitabını okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: aktiftablet, 01 Ocak 2006 22:04 tarihinde demiş ki: Heralde gelmez artık, ben şu anda indiriyorum. nerden indirilebiliyor?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Emulde rastladim kendisine.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaNcY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben dun 2004 versiyonunu izledim...Eh pek tavsiye etmiyorum..Normalin ustunde ama cok da bisi kacirmassiniz bence.. [signature][hline]http://www.xanga.com/G_I_S_E_L_E [Bu mesaj NaNcY tarafından 03 Ocak 2006 06:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bi çok yerde 2004 diye yazan aslında 98de mi ne çekilen versiyon, ve çok çakma. Ben de yanlışlıkla onu indirdim. Gerçek 2004ü nerden bulucaz bilimyorum. Phantom maskesiz e yakışıklı bi adamsa aynı filmdir. Ben iki farklı (hem dosya adı hem boyut olarak) 2004 yazan flm indirmişitm, ikisi de aynı çıktı. :( Feyk.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Bayağı bi gecikmeyle de olsa vizyona girmiş.. İlk blimem kaç bin izleyiciye Türkçe klip falan veriyolarmış, onu merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ucanadam ve ben gitmiştik şarkılar sürekli aynı melodide gide gide bayıyordu ama film tam bir görsel şölendi... verdikleri dvdde dandik birşey. ooooperanın hayaletiiiiiii tam aklımdaaaaaa diye bi şarkı söylüyolar akıllarınca türkçeleştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 evet hatta türkçe ismi de Operadaki Hayalet olmustu. opera versionunu izlemedim ama izledigim 2005te çekilen versiyonu cok güzeldi. herkesin izlemesini öneririm ki ben opera sevmeyen biriyim. sevmeyen biri olarak hastasi olmustum baya güzel bir ask hikayesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 müzikal değil miydi bu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar