Peach_Riza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ilk 3 resim ondan baskasininmiş gibi geldi neyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 1.9 patch iyle caydiem in airporta son çıkışlarınız sözü üzerine bütün explorerlar galeyana geldi, bunun ilk ve 1.9 sonrası en iyi örneği 400 küsür megabyte lık "explorers guide to the galaxy 1.9+" videosu oldu(pekçok explorer burdan öörendi 1.9 sonrası yöntemleri). link: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14873 tabi bunun öncesinde ilk çıktığında herkesi bir anda şaşırtan görüntüleriyle türün ilk örneği(wall walk etc dahil ama yapılış şekli hakkında bilgi vermiyor) exploration. link: warcraft movs şu an çalışmıo ama aratırsanız bulursunuz hehehe=d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arattırmada yaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 peach : hayır abi bütün resimler hergo dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evet bütün resimler benden :p internet vs vsya uzun bi süre boyunca ara vermiştim, "school suxors" tabi ki. ps: http://img415.imageshack.us/img415/6194/gm8ni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ölüp koşup reslenemedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 iıh, release butonuna basınca westfall'a gönderildim :p sux bi de, zaten oraya gitmeyi wisp formla denedim :p fatigue wisp formu öldürdü. bi şekilde lag yaratmayı başarabilirsem, artık 22463 dosyayı download falan ederim belki, fatigue bitmeden oraya ulaşabilirim bence. ek: guest pass ftw :p main hesabımla oraya gitmeye cesaretim yok :/ [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 23:58 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 [1. general - gm island] you do not have permission to speak. haha koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 habooo helal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kordinat verebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 darnassus'un 5000-10000 yard kuzeybatısında :p world map'e sığmadığından coord veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 haha güzelmiş, özellikle permission komediymiş. helal =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o permission olayı gm island'la alakalı bişi diil bu arada :p guest pass ile /1 /2 /3 vs vsyi kullanamıyoruz, o yüzden "you do not have permission to speak" yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu açıklama daha komik oldu şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar