Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 WARNING: Birden fazla resim olduğundan sayfa hemen açılmayabilir... Lvl 50de kalmaya çalışırken, "ne yapsam, ah ne yapsam" diye düşünüyordum. Sonra aklıma, dolaşmak, araştırma yapmak, gizli yerleri bulmak geldi ehehe: [hline] 1.Ironforge-Airport Buraya gitmek zor oldu biraz, oraya zıpla, burdan yürü, burdan koş, burda sağa dön burda sola dön burdan düş burdan çık burda bekle hp fullensin sonra atla yüz biraz falan filan yap... OEH! Ama değdi: [spo1=loading] [/spo][hline] 2. Kalimdorun en güneyindeki adalar (gm island olup olmadığından emin değilim, büyük ihtimalle değildir). Buraya gitmek çok çok zor. Hatta bir tek self resi olan / warlock arkadaşı olanlar gidebiliyor bence. (Soulstone ftw :-P) Tanarisin güneyindeyken, arkadaşım bir kaç karaltı gördü suyun içinde, gidip bakmaya karar verdik, fatigueden öldük :P. Sonra aklıma warlock olduğum geldi, arkadaşım da başka bir warlockla anlaşıp soul stoneyi kendine cast ettirdi, yola çıktık ve başardık :). [spo2=overloading] [/spo] PS: Nasıl gidileceğini detaylı öğrenmek isteyenler: EU/BL: Lianath'a mail atsınlar, whisper atmayın lütfen. Zaten yeterince whisper alıyorum enchanter olduğumdan :P (Ne hack, ne de crack kullandım. Explorationlar mouse kullanma yeteneği ve warlock büyüleriyle, ayrıca satın alınan potionlarla gerçekleşmiştir.) EK:Spoilerleri bütün resimler aynı anda yüklenmesin diye koydum. İyi etmişim bence :P EK2:Albüm topicinden daha çok burayı uygun buldum, büyük boyutlu bir mesaj olduğu için, albümü görmek isteyenlerin bilgisaylarını patlatmak istemiyordum :-P Edit: Dünyanın en yüksek tepesi değilmiş, ironforge airport olsun adı. [signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1"[Bu mesaj Hergonan tarafından 19 Temmuz 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sıkıntı neler yaptırıyor[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 1.seni tebrik ve takdir ediyorum :) 2.amma çok add-on kullanıyosun görüntülere yer kalmamış :-p 3.kız arkadaşın çok güzelmiş :-D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ilki ironforge-dun morogh'un en yüksek tepesi, oyunun değil. ikincisi de gidilmesi yasak olan bir ada ama işlevini bilmiyorum. thottbotta çok tartışılıyo bu[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 valla bana da gittiğin yerlerden çok UI'nin kalabalıklığı ilginç geldi :) rakibini görebiliyor musun bari onların arasından?[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gm adası benim bildiğim ayrı bir instance a taşındı oyun çıktıktan bir süre sonra, çünkü millet bi şekilde gidip gidip banlanıyordu :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Aslında combat log solda değil, damage meteri dungeona gittiğim için açmıştım, whisper logu niye açık bilmiyorum, xp meterin yerini ben de beğenmedim zaten :-P. Açıkçası: Hepsini açıp kapatmayı unutmuşum ehehehe [hline]Sonraaa, o ada gidilmesi yasak olsaydı şimdiye banlanmıştım :P = Bir gün karakterimi orda bıraktım, iki üç saat da geyiğine mob kestim, ne gm geldi, ne uyarı, ne ban.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hemen hemen aynı mesafede görünüyo, sağ alttaki adaya gitseydiniz ya kocaman olan[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Giderim tabi bi 60 olayım :-P 50de kalamadım, 51 olunca da durulmuyor tabi ehe.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 GM Island çok şirin bir yer :) Bir küçük ev ve bir iskele var(dı?) sadece.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Dun Morogh'un tepesin Warcraft dunyasının en yuksek yeridir, belki ice crown daha yuksek olabilir ama ice crownla ilgili bilgi coks ınırlı olduğ için en yuksek yeri IF nin tepesi olarak alıyoruz hala.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 su üstünde yürüyüe yürüyüe oralara gidilebiliyormu ben d eona bakacam bir gün[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o ada gm island değil. O adadnın ortasında bir şişe olması lazım içindede ne halt arıyosun burda veya buraya nasıl geldin diye bir yazı olması lazım. lands end beachi güneyinde :D ben level 45 lerdeyken oraya gitmiştim o adadan sonra devam etmeyi başarır daha daha ileriye gitmeyi becerebilirsen deniz kıyısına geliyosun işte o anda grafik bitiyor ve boşluktan aşşağıya düşüyosun gms islan teldrassilin aşşağısında bi yerde veya kuzey doğusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 helal valla ne diim[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 shaman buyusuyle gidilir rahat rahat gibi geliyo bana bilmiyoreum tam ama gm islandın olayı nedir[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gidince soyle bi goruyorsun butun wow hayatın gozunun onunden geciyor " YOU ARE BANNED" diye bi yazı geliyo ve wow hayatın bitiyo :P ama orasi gm island degil[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ne biçim iş yaw duvar muvar koysunlar etrafına yada dalaranmıydı nereydi onun gibi shield gömsünler, bide naapıyo gmler gm adasında dişi char açıp soyup /dance mi yapıolar :p[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 36 Night Elf druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 lol star room gibin bi yermiki orası? nedir anlamadım merak ettim...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Elemanın teki gitmişti daha önce betada,tüm epicler ucuz fiyata varmış falan diyorlardı ama..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 O adada alem yapıp dansöz oynatıolarmış gmler. Server boyuna göçüo onlar orda gönül eğlendiriolar .[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1849 bu filmde daha gidilmeyen nereler, ne manzaralar vardi.. Ama blizzard kaldirtmis :( sansiniza kusun eger upload edecek biryer soyleyebilirseniz, video bende var(400mb civari)..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Asphodel, 20 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki: O adadnın ortasında bir şişe olması lazım içindede ne halt arıyosun burda veya buraya nasıl geldin diye bir yazı olması lazım. O şişeyi tam bir saat aradım, bulamadım :-P.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yeni yerler: 1-Silithus'un güneyi: Ahn'Quiraj 2-Zul'Gurub: Stranglethorn Vale'nin kuzeyindeki lvl 55 elite mobların koruduğu yer. 3-Eastern plaguelandsın kuzeyindeki iki yer 4-Hyjal 5-Silverpine'in güneyindeki alan (bomboş) Daha gidecek çok yerim var :P Mesela, shatterspear village (darkshorenin kuzeyi, moongladeye yakın), orgrimmarın tepesi, stormwindin tepesi (dağın yarısını çıktım gerisi zorluyor), gm island, dev island, caverns of time'nin içi, theramoreye yakın olan kralın bulunduğu küçük ada. "HOW TO" için lianath/burning legion <- mail :-P[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. [Bu mesaj Hergonan tarafından 02 Ağustos 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kullandıgın eklentilerdeki;ortasında 4 yazan dairesel olan nedir?baya bir addon yukledım ama senınkıler uber olmus:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bütün addonları kaldırdım pırıl pırıl oldu ekran :P Ortasında 4 yazan Necrosis, bir warlock addonu.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar