unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yahu bi ay once boyle degildi, dondum bi dl actim 128 k dl yapiyor. biri benimle dalga mi geciyor ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 O epey bi zamandır böle 2 kat hz weriolar 64'ler 128k hızında[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 su an 132.8 KiloBYTE ile dl ediyor. yani 1062.4 KiloBIT.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 140 a cıkıyo bende ama hatlarım cok iyi ankara bahçelievler super hızlı ama interaktif işte onlar tek sorun[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 merak etme birazdan geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Şaka yapıyorlar şaka[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 gözlük değiştirme vakti gelmiş[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 132.8 kbyte ile dl ettim bitirdim 177 mb lik seyi yarim saat almadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 alalala yahu, hala devam ediyosa ben de biraz kazaa emiim bare ayol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 abone adı neydi kablonet in ? Meraktan sordum , ihbar etmiycem (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 arkadaşlar bunlar yalan değil bende 180k la geceleri downlad yapıyorum yalan değil hatta SS cekiyim bi[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 kablonette akrabanız falanmı var kıskandırmayamı calısıyonuz ya valla gaz alırsam su an gidip adsl yi kapattırp cable ye geçice mtekrar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Aktif kabloya mı üyesiniz ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aktif kablo ne ya?[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aktif kablo 128 kb sağlıyo tum uyelere 128 alırsan 256 saglıyo cok saglam hatlarıda iyi ama işte adamlar malak[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aktif kablo uzanlarin degil miydi ? gecen biri forumlarda bagiriyodu adami maymun etmisler. 128 k diyosunuz hala anlatamadim, 128 kilobit degil, 132.8 kilobayt cekiyor. yani 1024 kilobitin uzerinde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sanırsam uzanlarında benimde bildiğim gibi ama yinede olmayabilir.[hline]ben askerim.. hep askerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ben aktif kabloyum 2 gündür çekmediğim kalmadı koptu kopcak kopmuyor bağlantı rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Erutan, 21 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bunlar yalan değil bende 180k la geceleri downlad yapıyorum yalan değil hatta SS cekiyim bi[hline]Kekliği hö?... Kimse yalancısınız demiyorki kendinizi kaptırıp bunun hep böyle gideceğine inanmayın diye diyoz :d adamların sağı solu belli dğeilki bugun böyle yarın öyleler.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aktif kablo tarafından maymun edilen bendim.benimki bağlandı ama daha hiç görmedim 128kb ile fln çektiğini.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Valla aktif kabloda millet uncap durumda, birbirinin bağlantısını kısıtlıyor diye duyumlar almıştım ben. Pek bir folloş bir denetleme yapmakta aktif kablo.. Tabii duydum sadece.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Modemin bni yerden mi düştü ya da farkında olmadan uncap mi ettin nedir sonra polis dayanacak kapına kursağında kalacak sevincin =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 duyduğuma göre KabloNet (türk telekomun) 64 k aslında 128 k hızında, 128 k aslında 192 k hızında. bu yüzden ben elimdeki 64 k ile maximum 16kb/s çekebiliyorum. buna göre sen 128 k hızında mısın, yoksa 128kb/s mi çekiyorsun (download) eğer öyleyse seni dövmeye geliyorum :-P[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 interaktif ise doğrudur çünkü ankde geceden sonra bayağı bir hızlanıyor gündüzleri ise hiç 16-17k ya indiğini görmedim..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 oha nasıl ya? eminsiniz di mi 64k kullandığına? modemde değişiklik yapmadığınıza? türk telekom 64kya 128k hız vermiş. max 16kb/s ile çekiyorum. ve siz elinizdeki 64klık interaktif net ile min 16kb/s çekiyorsunuz? Ayrıca hatırlatmak isterim, KabloNet, türk telekomun kablo internetidir, interaktif veya başka birşey kullanıyorsanız kablonet demeyin çok karışıo[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar