deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 [signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 anca bu kadarmı yaklaşıosun :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lol 4 Skill ile adam kesiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ahah nerde dier 2si XD[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 pot bitmiş pot :D[signature][hline]I'm winning you're losing I'm falling your agony lower than lower before your forgotton memory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 skill barina hayran kaldim[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darrk_angell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 13:11 tarihinde demiş ki: skill barina hayran kaldim +1 = adamın 5000 ap si varki 4 skill geziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 aa pardon server cyphermis.. o zmn normal tek spikelade dolasirsin orda[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bu resim cypher a göre kötü bence..Adamın gözümün önünde HB ye girip çıkıyo du... KEK in gücü adına...[signature][hline]Ares iF You Want Kill Me , Catch Me.. 62 74.000 Ya Yok Olursun yada Efsane ( Titans ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Yahu bende olimpiada kıytırık şeylerle 1.1k hp var iimis cypherde tebrikz falla :S 3kdan aşşa hpsi olanı döferler be orada: D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar benim için 4 skill yetiyor?ona karışmayacaksınız deil mi ?istersem tek skill koyarım istersem 8 yani.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 4 skill yetiorsa cok saglam ap olması lzm deilmi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ap de önemLi ama kendimi abartmayayım iyi combo yapıoyorum onun ıcınde kendıme guvenıyorum . tamam?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 artiZzZZZz[signature][hline]_ReVenGe_ 85k+ elemental lord owned_by a girmek istiorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
achilles961 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yalnız bu dandık durum var ımzada clan ''we are bac'' yazıo ancak adamın tepesınde ''zeroQuıt'' nassı olcak o ıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 artizzzzzzz diyelim gitsin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyr0s Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kardeşim sen gercek nothing olamazsın çünkü o bizim cafeden ve 64 lvl lütfen taklitten kaçınalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 13:11 tarihinde demiş ki: skill barina hayran kaldim belki F2 orasi yaw ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: skyr0s, 01 Ocak 2006 14:51 tarihinde demiş ki: kardeşim sen gercek nothing olamazsın çünkü o bizim cafeden ve 64 lvl lütfen taklitten kaçınalım 1.ben taklıtcı fln degılım.su an cypher serverında 1tane nothing var oda benim tamam? 2.artiz diilim artiz olsam paticige gelmezdim 3.sizi seviyorum :D[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan TheLegandryOf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: darrk_angell, 01 Ocak 2006 13:14 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 01 Ocak 2006 13:11 tarihinde demiş ki: skill barina hayran kaldim +1 = adamın 5000 ap si varki 4 skill geziyor :D 5k ap? omfg :-O[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 omg :D o ap nycris de yok siz ne diyonuz : )[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan TheLegandryOf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 warmı ss hiç ? :D (meraktan yani yoksa cypher olduu için normal :D)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Daha oncede yazdım 4 Skill ile adam kesemezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 alalal kesiyorum diyorum .D ciddi olayım comboyla kesiliyor.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :Orc LVL :61 Clan TheLegandryOf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 resmi zaten çözemedim[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:130k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar