Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehem... galiba ben öldüm.


Sufi

Öne çıkan mesajlar

önce 2 el ateş ettim. sonra bi ara bana doğru koştuğunu gördüm. yaklaşırken doğrulayım dedim. sonra ne mi oldu? bu oldu işte:

arkadaş yanima yaklaştığı anda 4480 damage koydu. helal olsun dedim tebrik ettim kendisini.
bunu öldürmek için en az yarısı res yapabilen doktorlardan oluşan 10-15 kişilk grup lazım herhalde.

işin kötüsü lightsaber kullanışını görmek için saldırmıştım elemana... lightsaberı göremedik bile :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cesedınle dark jedı arasında 3 metre var.
sen darbe sebebıyle 1m uctun desek adamın koluda saldırı sırasında 60 cm uzanmıs olsa anlıyoruzkı lightsaberın uzunlugu 1m 40cm.
Hmm cok uzun oldu... Senı oldurkten sonra bı ıkı adım can cekıssen eder 40cm daha demekkı ısın kılıcı 1m ımıs[hline]Cuce iste bildigin cuce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat edersen geri planda bir elemean daha var. jedi arkadaş benden sonra ışık hızıyla onu da yatırdıktan sonra bana doğru db yapmak için sakin sakin yürürken aldım bu görüntüyü.

hatta slain ettikten sonra işaret parmağını 3-4 kez sallayarak "seni seniii" anlamında bir de harket yaptı ki ezildim büzüldüm :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam işte çıktı foyamız ortaya. karakterim biraz keş, orda burda spice falan çeker durur ama bira bardaklarını f9'da hazır edecek kadar feci durumda olduğunu hep gizlemiştim bugüne kadar.

öğrendiniz işte. kına yakın :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iyıdır ıyıdır asker adam ıcemeden savasa gıtmez. Bız orduları dagdan cıkardıgımızda yanlarına erzak olarak su degıl bıra verırdık. Cesaret lazım yoksa ole palpatının karsısında nasıl durucak adam.

Ic canım ıc sen ohhhhhh sıfa olsun![hline]Cuce iste bildigin cuce
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...