Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 önce 2 el ateş ettim. sonra bi ara bana doğru koştuğunu gördüm. yaklaşırken doğrulayım dedim. sonra ne mi oldu? bu oldu işte: arkadaş yanima yaklaştığı anda 4480 damage koydu. helal olsun dedim tebrik ettim kendisini. bunu öldürmek için en az yarısı res yapabilen doktorlardan oluşan 10-15 kişilk grup lazım herhalde. işin kötüsü lightsaber kullanışını görmek için saldırmıştım elemana... lightsaberı göremedik bile :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 o dangalak ne yapiyodu tatuinin ortasinda onu sormak lazimdi ona.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 nerede bu spot?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bence dark jedi npc olmadan önce ismini değiştirseymiş keşke, one öyle okuyamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ii xp veriosa gidilir kesmeye :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aetar ( Eclipse Marksman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 çikarmas öle heryerde cediler laytsaybirlarini aküsü bitiyo uraş dur sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Belli bir yer değil bunlar,saat başı falan olan random spawnlar.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Cesedınle dark jedı arasında 3 metre var. sen darbe sebebıyle 1m uctun desek adamın koluda saldırı sırasında 60 cm uzanmıs olsa anlıyoruzkı lightsaberın uzunlugu 1m 40cm. Hmm cok uzun oldu... Senı oldurkten sonra bı ıkı adım can cekıssen eder 40cm daha demekkı ısın kılıcı 1m ımıs[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 dikkat edersen geri planda bir elemean daha var. jedi arkadaş benden sonra ışık hızıyla onu da yatırdıktan sonra bana doğru db yapmak için sakin sakin yürürken aldım bu görüntüyü. hatta slain ettikten sonra işaret parmağını 3-4 kez sallayarak "seni seniii" anlamında bir de harket yaptı ki ezildim büzüldüm :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bir de nanik nanik hareketi var ki daha da ezici :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 evet ya npcler slain ettikten sonra çok gurur kırıcı şeyler yapıyolar[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ayıptır sorması F9 sey bıramı?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hehe bira bardağı gibi duruyormuş yeni farkettim :) o iki yanyana duran şey action wound pack ile health wound pack.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bıra ıste[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ya tamam işte çıktı foyamız ortaya. karakterim biraz keş, orda burda spice falan çeker durur ama bira bardaklarını f9'da hazır edecek kadar feci durumda olduğunu hep gizlemiştim bugüne kadar. öğrendiniz işte. kına yakın :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 rebel değil mi hepsi keş hepsi ayyaş :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 rezil oldum. yarından tezi yok bırakıyorum. bugün son kez çekicem :D[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Iyıdır ıyıdır asker adam ıcemeden savasa gıtmez. Bız orduları dagdan cıkardıgımızda yanlarına erzak olarak su degıl bıra verırdık. Cesaret lazım yoksa ole palpatının karsısında nasıl durucak adam. Ic canım ıc sen ohhhhhh sıfa olsun![hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar