Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

400 Milyon altı tel.

berksank

Öne çıkan mesajlar

kameraya önem vermessen n-gage. Tabi bulabilirsen. Aksi takdirde kameralı mp3lü ucuz ericsonlar var ama tabiki dandik buluyorum ben saşhsen o modelleri. Kişisel görüşümdür :) [signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 26 Aralık 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium
Adam 400 milyon altında telefon istemiş
*kameralı olcakmış
*mp3 çalcakmış yada radyo istiyor
*bilgisayarla senkroize olabilicek olması yeterli.. falan filan soyluyor şunları okuyarak neyi anlamadıgnı cok merak ettim valla helal olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

@ZeweX;
"400 Milyon altı tel." 400 milyon ve 6 tane tel benim aklıma geldi direkt olarak. mobil bölüm ile ne alakası var diye düşünüp okumaya başladım. mesajı okuduktan sonra da başlıkta anladığımla içeriğinin tamamen farklı olduğunu gördüm. burada oluşan hata benim anlama özürümle ilgili değil, arkadaşın anlatım bozukluğu/eksikliği ile ilgili. benim gibi başkası da yanılsamaya düşmesin ve arkadaşın da ilerde açacağı topiclerde de aynı hatayı yapmaması için onu uyardım. şimdi neyi anlamadığımı anlamışsındır umarım. helallerin için de ayrıca teşekkürler. kastettiğim yeteri kadar aydınlandı mı? başka sorusu olan kaldı mı :)

bir uyarı neden bu kadar büyütüldü anlamadım.

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...