berksank Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aranan özelllikler -mp3 çalarlı veya radyolu -kameralı -bilgisayarla senkroize edilebilen bir tel arıorum....(bluetooth'a gerek yok ) tel eskide olabilir ama piyasada bulabileyim... Bilgilendirenler için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bir de lütfen 6600 demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kameraya önem vermessen n-gage. Tabi bulabilirsen. Aksi takdirde kameralı mp3lü ucuz ericsonlar var ama tabiki dandik buluyorum ben saşhsen o modelleri. Kişisel görüşümdür :) [signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 26 Aralık 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 k700[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 3310 çok ciddiyim[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 selam, daha açıklayıcı bir konu başlığı! saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 daha açıklayıcısını çok merak ettim doğrusu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: lahoya, 31 Aralık 2005 10:37 tarihinde demiş ki: 3310 çok ciddiyim en iyisi takoz takoz :D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, "400YTL'e kadar cep telefonu arıyorum" veya "cep telefonu öneriniz 400YTL sınır". saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 paramecium Adam 400 milyon altında telefon istemiş *kameralı olcakmış *mp3 çalcakmış yada radyo istiyor *bilgisayarla senkroize olabilicek olması yeterli.. falan filan soyluyor şunları okuyarak neyi anlamadıgnı cok merak ettim valla helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selam, @ZeweX; "400 Milyon altı tel." 400 milyon ve 6 tane tel benim aklıma geldi direkt olarak. mobil bölüm ile ne alakası var diye düşünüp okumaya başladım. mesajı okuduktan sonra da başlıkta anladığımla içeriğinin tamamen farklı olduğunu gördüm. burada oluşan hata benim anlama özürümle ilgili değil, arkadaşın anlatım bozukluğu/eksikliği ile ilgili. benim gibi başkası da yanılsamaya düşmesin ve arkadaşın da ilerde açacağı topiclerde de aynı hatayı yapmaması için onu uyardım. şimdi neyi anlamadığımı anlamışsındır umarım. helallerin için de ayrıca teşekkürler. kastettiğim yeteri kadar aydınlandı mı? başka sorusu olan kaldı mı :) bir uyarı neden bu kadar büyütüldü anlamadım. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hiç bu açıdan bakmamıştım bir topic başlığına bence gayet anlaşılır başlık; geriye kalan türkçenin esnekliği.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nokia 6111 i araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nokianın şu çok büyük olmayan telefonları vardı hatta aynı modelin "i" si de var "i" si 1.2mo kameralıydı neydi onun modeli unuttum bilen varsa sölesin. ondan al... p.s:paramecium bi sussan keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 k500 tercih edieyim sana yada nokia solemiş arkadaş bitane 6611 mi ne[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, @Dagger: sana sormam gerektiğini bilmiyordum, pardon. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar