ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bir kac haftadır bir gun iyi iki gun kotu derken bugu costu internet Ne o yoksa 256 kullanıcılarının tumunu 512 mi yapıyolar da haberimiz mi yok? Su an uploadum 18k ya ulaştı. Bu gune kadar 25k uzerini gormeyen downloadum ise 34k-36k arası geziyor.
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Hayda. Biz de ağlıyoruz WoW BL camiası olarak, bizden çalmışsın sen o hızı. kaybolma hemen, sevindim mesajını görünce =][signature][hline] Nefir of BL
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arada oluyor millete, biraz heyecanlanıyor kullanıcılar sonra geçiyor :) kablo rules[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende upload bilbiyorum ama dl 52 den aşağı düşmüyo hiç[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim adsl im berbat durumda ya bende isterim![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 alla alla nası ya.keske 512 olsada bi yeni yıl hediyesi.hayal tabi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaparlar 512 limitli kalırsın ortada :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hakkaten kalırım o zaman :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 banada arada oluyo ya öle downland 41 lere çıkıyo bazen 10lara iniyo.. upload dda öle bzen 6 bazen 12 lere fln çıkıyo.. edit: araya boşluk koymamışım bi harf de eksik..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. [Bu mesaj Loli-pop tarafından 02 Ocak 2006 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Loli-pop, 02 Ocak 2006 21:02 tarihinde demiş ki: öledowland.. :P bu nedir yaw :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar adsl bi iniyor, bi çıkıyor zaten... saygılar[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Downland yeni bir ülke mi?[signature][hline]Herkes neden mutlu?
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Valla sizde ne olduğunu bilmem ama Telekom özelleştikten bu yana sorunlar yakamı bir türlü bırakmadı. Önce 10s'de bir kopan bağlantı, ardından da anlık kesintiler. Bıktım artık, tek amacım yorgun geldiğim evde 2 saat oyun oynamaktı![signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 telekom özelleşmesi değilde özelleşmese de aynı sorunu yine yaşacayaktın gibi bir his var içimde
Öne çıkan mesajlar