Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL' ye ne oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kac haftadır bir gun iyi iki gun kotu derken bugu costu internet
Ne o yoksa 256 kullanıcılarının tumunu 512 mi yapıyolar da haberimiz mi yok?
Su an uploadum 18k ya ulaştı.
Bu gune kadar 25k uzerini gormeyen downloadum ise 34k-36k arası geziyor.
Mesaj tarihi:
Hayda. Biz de ağlıyoruz WoW BL camiası olarak, bizden çalmışsın sen o hızı.

kaybolma hemen, sevindim mesajını görünce =][signature][hline]
Nefir of BL

Mesaj tarihi:
alla alla nası ya.keske 512 olsada bi yeni yıl hediyesi.hayal tabi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
yaparlar 512 limitli kalırsın ortada :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
hakkaten kalırım o zaman :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
banada arada oluyo ya öle downland 41 lere çıkıyo bazen 10lara iniyo.. upload dda öle bzen 6 bazen 12 lere fln çıkıyo..

edit: araya boşluk koymamışım bi harf de eksik..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 02 Ocak 2006 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 02 Ocak 2006 21:02 tarihinde demiş ki:
öledowland..

:P bu nedir yaw :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Mesaj tarihi:
Valla sizde ne olduğunu bilmem ama Telekom özelleştikten bu yana sorunlar yakamı bir türlü bırakmadı. Önce 10s'de bir kopan bağlantı, ardından da anlık kesintiler. Bıktım artık, tek amacım yorgun geldiğim evde 2 saat oyun oynamaktı![signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
  • Yeni Oluştur...